Elina Marklund

...

Kategori: Allmänt

Hoppas alla får en fin valborg imorgon!

haha

Kategori: Allmänt

vissa i min klass alltså... OMG. Vad gick fel?!

bajs

Kategori: Allmänt

Började plugga men var tvungen sluta för att det levde om och det måste vara knäpptyst för att jag ska kunna fokusera. Så nu är jag SUR. har lust att lägga mig.

dagen

Kategori: Allmänt

fytusan vad trött jag är nu, har haft två nationella prov idag och sedan for jag ut och sprang på gympan. Känns dock skönt att jag redan gjort bort dagens träningspass, nu är det bara tagga till morgondagens pass som kommer att ske i Luleå, ska nämligen till min Papi imorgon. Vet ej hur länge jag stannar där, vi får se.

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Har tur idag och får åka med Anna till skolan, vilket innebär sovmorgon för mig :) har lång dag idag, först skola till 16.20, sen körskola från 16.30-18.00..Tur att vi har bollspel de två sista timmarna på skolan :) Efter körskolan far jag till Victor, tror  jag ska fara ut och springa ikväll. Kram.

hoho

Kategori: Allmänt

läste en rolig sak på någons blogg nu, dog lite inombords, så patetiskt och roligt var det :-) hihi,puss.

Såja

Kategori: Allmänt

Det var hur skönt som helst att vara ute och springa idag, perfekt väder. Nu ska jag äta lite frukt, vila ett tag och sedan fara ut och övningsköra. Ska lägga mig tidigt ikväll, får inte försova mig imorgon. Förresten, imorgon ska jag gå på min första teorilektion på körskolan :-) Roligt!
Är happy!! Allt är så bra nu :-))

sweet

Kategori: Allmänt

Bra dag idag :) Fick veta att jag fått MVG i Idrott A och att jag fått sommarjobb på PSG. Känns underbart!
Efter skolan gick jag till stan och köpte joggingtights. Ska byta om nu och fara ut och springa i det fina vårvädret.

något att tänka på

Kategori: Allmänt

Går in på bloggar varje dag och hur många som helst lägger upp bilder när det står i underkläder och trycker upp brösten.Vissa individer verkar ju verkligen tro att det rätta sättet att leva och få uppmärksamhet på är att härma "storbloggarna" (syftar på Kissie, Dessie, Paow osv...) Snälla sluta! Hur sjukt har vårat samhälle blivit?
Att stå i sina underkläder och lägga upp en massa bilder där man slickar sig om läpparna, är inte rätt väg att gå. Du kan få uppmärksamhet, du kan påverka, utan att sjunka så lågt att du tappar din egen integritet. Vill du verkligen ha den stämpeln? "Fjortis/Bimbo"? Visst, såna bloggar är stora nu, men sen då? Vad händer om några år då underklädsbilerna är ute? vad har de tjejerna kvar då förutom en stämpel att dem är blåsta tjejer utan självrespekt?


vår

Kategori: Allmänt


Det är vår och det är Jag och min lilla gosse till lillebror väldigt glada för. Tror nämligen att vi ska gå ut och busa i det fina vädret en stund.

I Know!

Kategori: Allmänt

Vet att jag har väldigt dålig uppdatering nu. Har ingen lust att skriva helt enkelt.

Bilder från gårdagen

Kategori: Allmänt








Haha, här har ni en bild på pojken som vann bowlingen :) Hans byxor sprack. HAHA

bilder

Kategori: Allmänt


Just nu:


studerar Samhälls och funderar på att baka äppelpaj.

anagina

Kategori: Allmänt


Hur härlig är inte den här tjejen? Har kikat på alla hennes videobloggar och hon är riktigt rolig.

titta!

Kategori: Allmänt


Hur söt är inte den här lilla flickan!?

hemma

Kategori: Allmänt

Var hos pappa igår men nu är jag hos mamma i Piteå igen. Mitt rum är fortfarande inte färdigt, lite lampor som ska skruvas upp osv men det fixar jag senare. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske baka en äppelpaj och se på film. Ska höra med Malin om hon är sugen på att komma över. Får se om jag skriver senare kram.


gammal bild.

hm

Kategori: Allmänt

Godnatt på er!

dagen

Kategori: Allmänt

Har målat klart listerna till mitt rum idag, så nu är allt typ klart. Känns hur skönt som helst. försökte ta lite bilder då jag målade, gick sådär.


Ja, ni ser ju själva.

bilder från dagen då jag och Malin gick till stan.

Kategori: Allmänt








trötta!

hej

Kategori: Allmänt

Ska försöka uppdatera lite oftare. Skriver senare!

Hej

Kategori: Allmänt

Jag och Malin gick till stan idag, kan lugnt säga att jag har ont i mina små fötter. Nu är Malin på träning och jag sitter i Emmas lägenhet och väntar. Ikväll ska vi köra bilkurragömma med Lunka och dom tror jag. Kul! Lägger in bilder ikväll eller imorgon.

Dagen

Kategori: Allmänt

Har hunnit göra ganska mycket idag, har målat klart grunden på taket i mitt rum, har övningskört och hämtat Kim på dagis. Nu sitter jag här vid datorn, vilar lite,lyssnar på bra musik och pratar med folk. Försöker hitta på något att göra ikväll, känner inte för att sitta hemma.

Victor och lillebror på stugan!<3

Målat

Kategori: Allmänt

har börjat att grundmåla taket nu. Tog några få bilder då jag äntligen hittat laddaren till min kamera.


Ansiktet får ni inte se idag. Känner mig ej så pigg.

hemma

Kategori: Allmänt

håller på att städa ut allt från mitt rum så rummet är väldigt tomt just nu. Sängen, skrivbordet och TV:n är kvar men det ska mamma hjälpa mig att bära ut, sedan börjar vi grunda.

bjuder på en gammal bild.

Hos Emma

Kategori: Allmänt

Har sovit hos Emma inatt med, mysigt. Idag ska jag och mamma fara och köpa färg till mitt rum. Vitt och rosa blir det. Kommer förhoppningsvis att börja måla idag, hoppas på hjälp från Malin :-) Taket, fönsterlisterna och dörren ska målas vita. Har inte riktigt bestämt mig om hela rummet ska vara rosa än eller om jag ska ha en/två väggar som är rosa och de andra vita. Vi får se! Efter att det är klart så ska vi lägga nytt golv. Det kommer att bli superfint♥

tired

Kategori: Allmänt

nej hörrni, jag är jätte trött. Nu lägger jag mig och myser framför TV:n till jag somnar. Sov gott!

HAHA!

Kategori: Allmänt


Hur gamla kan de här tjejerna vara?! 9,10? Stekiga.

hoho

Kategori: Allmänt

Är hos Emma nu. Vi har tittat på hundar på blocket, hon är lite sugen på att skaffa en. Har verkligen inget intressant att skriva nu  och jag bjuder inte heller på någon bild då jag inte känner mig så fräsch för tillfället. bloggar (kanske) senare!
Tumblr_l0d3od4ovl1qbx8pfo1_500_large
Förresten, Glad Påsk på er!

Hej

Kategori: Allmänt

Kom hem från stugan för en stund sen. Nu håller jag på att packa för att åka till min storasyster där jag ska spendera kvällen. kram!

ANNA ANKA

Kategori: Allmänt


Anna Anka har skaffat en blogg, min nya favvoblogg? hoho ;) Anna Anka\

OC

Kategori: Allmänt

4318332934_557c903ec6_large

Packar.

Kategori: Allmänt

Det gick fort att packa. Nu väntar jag på att Kim ska vakna så jag kan busa lite med honom.

Ni anar inte hur mycket jag älskar den här lilla gossen. Han är så fin!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Vaknade nyss, har bara hunnit äta frukost. Jag ska snart gå och duscha och börja packa. Jag, mina syskon, mamma, Gustav och Victor ska åka till våran stuga ikväll och vara där till på söndag. Det kommer bli mysigt :-)
20080901160956