Elina Marklund

...

Kategori:

Det här är bara ett litet test för att se om det går att göra inlägg genom vårt internet i lägenheten! Det har inte fungerat de senaste gångerna..

Hund

Kategori:

Jag använder i stort sett aldrig en dator och blogg.se tjorvar en himla massa för mig nu för tiden. Gör ett försök nu iaf :) idag är jag och Martin hos mamma och myser. Vi har även hunnit vara förbi Öjebyn och hälsa på våran blivande valp! Om tre veckor är han våran:)) han är en fransk liten bulldog som just nu heter Alfons. Vi har inte bestämt än om vi ska behålla det namnet eller hitta på något annat. Det är svårt det där! Den fina bilden har jag lånat av Martins storasyster Emma.

Pynt

Kategori:

Den fina lampan jag fick av mamma och lite pynt jag hittade på Madame filur.

Försenat inlägg

Kategori:

Har hunnit vandra lite på stan med mamma och Kim. Fick en supergullig lampa av mamma som passade såå bra i ett av våra köksfönster. Sen hittade jag lite pynt och en orkidé :) Nu är jag hemma men tror jag och Martin ska iväg en sväng till och kolla på något att ha på vårat fina köksbord som vi köpte igår!

Frankrike

Kategori:

Nästa gång jag reser vill jag verkligen åka till Frankrike. Allt verkar så fint där. Sådär gammalt och mysigt som jag gillar det. Snart.

Oct. 24, 2012

Kategori:

Herregud vad jag kämpar med blogg.se både igår och idag. Tycker det tjorvar ungefär hela tiden.

...

Kategori:

Nu börjar vi få klart här i lägenheten och vi är helnöjda. Martin är på jobbet nu och jag har Kim på övernattning här. Han har somnat nu så jag ligger bara i soffan och lyssnar på Coldplay. The scientist är favvon. Undrar hur många gånger jag har lyssnat på den de senaste fem åren. Jaja, nu ska jag snart ta mig en dusch och sen försöka somna tidigt!

Upd.

Kategori:

Imorgon får jag och Martin nycklarna till lägenheten :-) äntligen! Jag tror dock inte vi kan flytta in direkt för besiktningen är inte gjord än, men snart! Inatt och imorgonnatt jobbar jag men sen är jag ledig hela helgen. Det skulle vara roligt att få flytta in i helgen men blir det inte då så blir det till veckan!

Oct. 13, 2012

Kategori:

Såhär ser det ut varje gång jag ska försöka ta en normal, fin bild...

Oct. 13, 2012

Kategori:

Är på akuten igen. Börjar nästan känna mig lite hemma här nu. Det är inget allvarligt med mig, var bara tvungen fara hit eftersom att vårdcentralen inte har öppet idag. Sitter och väntar på lite provsvar nu och ser på nyheterna. Tror jag ska ta mig en kaffekopp så jag piggnar till för just nu är jag dödstrött. Förresten, idag är det löööördag och jag är ledig:)) det känns så himla skönt! Nu ska jag ta mig den där kaffekoppen.

Oct. 12, 2012

Kategori:

Jag är fortfarande hos Emma i Norrfjärden och försöker fixa mitt hår. Hoppas det blir fint, annars får jag färga det svart imorgon igen men jag är verkligen sugen på något nytt nu :) kl.03 ska jag skölja ut det sen ska jag skynda mig till Bergsviken för att hinna pussa lite på Martin innan han ska upp och jobba igen!

Oct. 11, 2012

Kategori:

Det är en sån kväll då jag verkligen tycker det är skönt att ligga för mig själv och se serier. Just nu ser jag Teen Mom 2, sen tänkte jag nog ladda hem Kardashians. Om en stund ska jag och träffa storasyster och hänga med henne en stund. Behöver göra något åt mitt hår. Får se vad det blir :)

Wicked

Kategori:

Jag som skulle vara duktig och rensa bland mina flyttgrejer ikväll, jag hamnade i Norrfjärden istället. Mycket roligare och mycket mysigare! Får ta den där rensningen imorgon, eller någon annan dag:) borde klippa mig ikväll, mitt hår är så nött nu. Skulle ta en bild på det men håret ser inte speciellt nött ut, istället ser mina läppar enorma ut. Ser inte ut sådär i verkligheten, lovar:)

Hej igen

Kategori:

Har ätit middag och duschat, nu ligger jag i Maddes rum och funderar på att försöka få henne att följa mig upp på vinden för att hämta ner lite av mina flyttgrejer. Nu är det inte länge kvar till vi får våran lägenhet, ungefär tio dagar:)) Tror jag ska ta med mig Martin och fara in till stan imorgon och köpa gardiner, för det har vi inte gjort än. Jaja,ut i kylan och upp på vinden var det alltså.