Elina Marklund

.

Kategori:

Ligger och läser världens mest spännande bok nu - Fatta eld. Om jag lyckas slita mig från den snart så ska jag gå och måla klart mitt och Martins köksbord. Det är två månader kvar nu till vi flyttar. Längtar!!

.

Kategori:

..

Kategori:

Är i Umeå till imorgon med Martin, Frida, Johnny och Ville. Vi har haft det supermysigt här och ska snart sova! Skriver imorgon :) just jaaa, Spice Girls igår, hur coolt var inte det?! Nostalgi:))

...

Kategori:

Är i Norrfjärden nu och ser finalen med Emma, David, Alva och Anki :-) 15-18 till Frankrike nu. Heja Sverige!!

...

Kategori:

Idag är jag trött och sliten. Borde väl egentligen inte vara vaken än med tanke på att jag jobbat hela natten men min familj kom hem nu så ville kliva upp och träffa dom. Ska ta en dusch strax och sen åka iväg till Emma och Davids hus och se hur dom har det.

Storgatan

Kategori:

Lägenhet var jättefin. Både jag och Martin gillar den. Stor och öppen med en stor fin balkong. Så det verkar som att vi flyttar ihop den första november, ingen lyckligare över det än jag :-) lägenheten vi har varit och kikat på är Lindbäcks och ligger där vid suntan, mot sundsgatan. Jättefint läge om man vill bo i lägenhet nära stan. Har haft en leende på läpparna hela dagen, allt känns så himla bra nu.

...

Kategori:

Har precis kommit hem från Gråträsk där jag varit med Sofies stuga med hon, Patrik och Martin :-) det var supermysigt vi åkte båt, fiskade, spelade kort, grillade och lite sånt. Har hunnit duscha och äta lite nu innan Martin for iväg på jobbet. Jag ska börja fara mot jobbet jag med snart men tänkte hinna fixa mitt hår först och ta på mig något finare än bara tights och en tröja. Jag och Martin ska och kolla på en lägenhet imorgon. Längtar ihjäl mig :-)

Silky

Kategori:

Är bara hemma ikväll. Tänkte ta en dusch nu sen smörja in mig med lite hudkräm, fila och måla naglarna, föna och fixa håret och lite sånt innan jag lägger mig och ser serier. Är ganska trött idag så det skulle vara skönt med en tidig kväll.

Fint

Kategori:

Här låg vi och solade igår på stenarna. Idag är det sådär höstkallt.

Min Martin

Kategori:

Jag tycker om honom sådär superduper mycket! Ni vet.

Mad bawlin cap

Kategori:

Har myst framför Narnia ikväll med Madelene och Lovisa. Jag och Lovisa blev dock fort less filmen och låg och babblade istället. Mysigt att umgås med dom :-) nu har jag lagt mig och ska sova så tiden går lite fortare till min Martin kommer hit. Slänger in en c00l bild. Peace out!

Aldrig blekna

Kategori:

Prommis i Sjulnäs med Linnea Henriksson i öronen.

Storforsen

Kategori:

Idag tvingade jag och Martin upp oss tidigt för att fara till Storforsen med Johnny, Frida, Milla, Peb, Jonte, Wille, Peter och Fredde, och de var det värt för vi hade det riktigt mysigt där borta.

Lk igår

Kategori:

Lyckligare nu

Night

Kategori:

Fin kväll. Först lagade jag, Malin, Grimme och Martin mat i Malins husvagn sedan åkte jag och Martin vidare till Marcus och myste där med några. Nu är vi hemma hos mig. Tror Martin redan sover ;o jaja, ska kramas med han nu och hoppas på att jag med blir trött. Godnatt

Panacotta

Kategori:

Är lite piggare idag men fortfarande inte helt frisk. Känner mig ganska hängning fortfarande, även fast febern har gått över och sen så har min hals inte blivit nå bättre. Ligger i soffan och myser nu, ska försöka att iaf göra något idag. Lägger in en bild på den goda efterrätten vi åt igår.