Elina Marklund

NAILS

Kategori: Allmänt

Det regnar här i Luleå så jag skippade stan och tar det bara lugnt istället! Ska måla naglarna, färga ögonbrynen och fixa håret snart sen får vi se vad jag hittar på!
Fashion-glamour-glitter-nailart-nails-nars-favim.com-44763_large

Nyvaken!

Kategori: Allmänt

Vaknade för en liten stund sen av att pappas fågel (han har en nymfparakit) skrek som en dåre! Gillar verkligen inte den där fågeln alltså.. Gillar inte fåglar överhuvudtaget. Försökte att somna om, men gav upp efter en halvtimme och nu sitter jag här och försöker vakna till lite. Idag ska jag försöka hinna fara på stan en stund och sedan tror jag att jag, Katarina och pappa ska fara och hälsa på mitt kusinbarn. Efter det åker jag nog hem till Piteå! Vi får se.

LÅ!

Kategori: Allmänt

Har haft en superfin dag med Anton! Det började med att vi promenerade från Strömnäs till stan och tog en buss till Luleå där vi åt ett Frisco på Max och sedan for vi vidare till F21 där vi såg på RixFmfestivalen. Efter det hämtade min systers pojkvän mig och skjutsade mig till padre. Ligger nu i soffan och ska snart göra mig lite kvällsthé och slå igång en Pink-konsert som jag fått av pappa. Det blev lite tjorv idag och lite jobbigt över en grej som jag är väldigt less, men såklart lyckades finaste Anton göra mig glad igen. Puss baby ♥

Hola

Kategori: Allmänt

Har nog redan sagt det en gång men kan säga det igen. Har inget internet i lägenheten jag bor i just nu, därför kan jag inte uppdatera. Är hos min storasyster på Räkstigen just nu, hon ska bjuda på middag ikväll. Grillat & pommes och sedan jordgubbar till efterrätt. Så himla mumsigt!!!! Har nog haft världens mysigaste dag idag och den verkar bara bli bättre & bättre.

JB

Kategori: Allmänt


Ärligt talat bryr jag mig inte om hur töntig ni tycker jag är. Who cares? Jag älskar de här killarna och deras musik. Damn, bloody hell,  så jävla grymma de är!!!!!