Elina Marklund

...

Kategori:

Ligger nedbäddad i soffan igen. Har som mest haft 39,6 grader feber idag men har tagit både alvedon och Ipren så nu är jag lite pigg igen. Ligger och ser OS i simning nu, ska snart se en film med mamma och Gustav. Snälla nåågon gör mig frisk. Puss på er.

Sjuk..

Kategori:

Låg nedbädda i soffan hela dagen igår. Var febrig. Där vid tio fick jag åka in till akuten, ta lite prover och sånt så att jag kunde få penicillin! Mår bra nu men tror det är för att jag tagit både Alvedon och Ipren. Om några timmar fryser jag nog igen.

Ett inlägg från igår

Kategori:

Tror ni inte jag fått feber igen? - jodå! Ursch, det är inte alls kul. Så, inget pdol för mig iår. Ska försöka trycka i mig Alvedon i morgon och se om jag orkar fara dit på dagen för jag vill som hinna åka lite karuseller. Får se hur jag mår! Slänger in en liten bild jag tog idag. Dom blir så dåliga med den där träplankan i mitten men ja, den får duga nu. Ser ni minifotbollsskorna i bakgrunden? Det är Kims! Haha han var så stolt idag då han äntligen fick sina första fotbollsskor. Gullepojken

...

Kategori:

Ligger hemma hos Mamma och umgås med henne. Känner mig inte riktigt kry och har inte varit taggad alls att festa p PDOL än. Skulle dock vilja göra det imorgon så nu ska jag slänga i min Ipren och en massa c-vitamin och hoppas att jag mår bättre imorgon :-) Idag har jag varit och lunchat på stan med Emma, David och Alva sedan ätit middag hos Martin och bara myst där. Ska ta en dusch strax sen kanske se någon film med Mamma innan jag går och lägger mig! Puzzz

Meckar

Kategori:

Är ute en sväng nu och försöker hjälpa Gustav att laga min bil. Eller, nja. Jag ljuger nog om jag säger att jag hjälper honom, jag sitter här på gräset bredvid och skickar honom de verktyg han behöver. Känner att jag vill bidra med något, det är ju trots allt min bil. Efter vi lyckas (om vi lyckas) så ska jag ta en dusch, locka mitt hår, skära upp lite färsk ananas och lägga mig och se lite serier. Gillar sånahär myskvällar, önskar bara att Martin kunde vara med.

..

Kategori:

Är hemma hos mamma nu och myser i soffan framför Top Model 18. Tror jag ska ladda ner en ny serie som jag vill se, sen bädda ner mig och se den. Är helt knäckt, hann ju bara sova 3 timmar inatt och med tanke på att jag jobbar i 12 timmar imorgon borde jag lägga mig i tid! Nu ska jag krypa ner i min älskade onepiece och bara må en liten stund till innan jag lägger mig. Puss

Coffee

Kategori:

Visste det här. Är superpigg nu och jag börjar jobba om 5 timmar. Får dricka en kanna kaffe till frukost så kanske jag orkar med dagen.

...

Kategori:

Hur ska jag kunna somna ikväll när jag vaknar den här tiden?? Börjar jobba 07.00 imorgonbitti vilket kan bli ganska tungt. Har tagit på mig två extradagar i veckan. Det är kul att jobba dag någon gång också. Nu är jag hos Emma, David och lilla Alva :-) vi dricker kaffe och myser på bara. Ska träffa Martin om en stund.

...

Kategori:

Sitter på jobbet nu, det här är sista natten sen har jag ledigvecka. Längtar lite till pdol drar igång. Mest för att jag tycker det är mysigt att gå omkring där på dagarna. Tror jag ska ta med mig Kim dit På torsdag förmiddag så han får åka lite karuseller och äta jättemumsig mat. Ni anar inte hur mycket jag saknar honom. Har inte träffat han på tio dagar, men imorgon då får jag äntligen krama om honom!

Baby boo

Kategori:

Den finaste pojken i hela världen.

Sjulnäs

Kategori:

Jag och Madde slängde på oss våra OnePiece och ballerina skor och cyklade till Danne. Vi måste ha sett helt knäppa ut;) haha, jaja. I lilla sjulnäs är det väl inte allt för mycket folk ute på kvällarna. Vi mötte några katter, men inte mer än så. Det kändes dock i benen att cykla, har sjuk träningsvärk. Just ja, jag fick ju inte med Martin på en cykeltur idag men imorgon har han lovat. Vi får se hur det blir med det ;) nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. Natti vänner.

Sura fiskar

Kategori:

Jag och Madde sprang förbi ICA och handlade när vi väl var ute, så vi kunde äta surströmming till middag. Det var huuuur gott som helst ;) Nu har vi städat bort allt och ska hoppa på cyklarna och trampa till Daniel en sväng, det var så längesen jag hälsade på honom!

Go go

Kategori:

Har laddat ner runkeeper, svinbra app att ha när man är ute och springer! Nu far jag ut med Madelene. Heja oss!

...

Kategori:

Det här är vad jag och Martim gjort idag. Han har spelat FIFA och jag Sims ;-) Vi har inte varit effektiva alls, men nu for han på fotbollsträning och då ska jag passa på att fara ut och springa tänkte jag.

Kväll

Kategori:

Jag älskar känslan när man tränat, duschat och lagt sig för att somna framför en bra film. Det enda som saknas nu är pojkvännen, men det känns så skönt att veta att när jag vaknar ligger han här bredvid mig :-) mår så bra just nu. Allt är bara bra. Ibland får jag för mig att något hemskt snart kommer hända - för såhär himla bra kan man väl inte få må hur länge som helst. Hemska tankar, försvinn. Nämen jag vill att alla i mina nära ska veta hur glad jag är att ha er i mitt liv. Puss på er :-*

Workit

Kategori:

Blev så taggad på ett träningspass så jag tvingade med Madde ut, eller ja, hon var ju inte så svårövertalad som tur var :-) vi körde först kondition. Runt runt kvarteret sprang vi. Grannarna måste tro att vi är knäppa, med tanke på vad klockan är också. Jaja, sen körde vi abs workout. Herregud vad jobbigt det var och herregud vad otränad jag är. Det ska det bli ändring på nu. Ska försöka tvinga med mig Martin på en cykeltur imorgonbitti :-) heja mig!!