Elina Marklund

PASSING.ME.BY

Kategori: Allmänt

I'll be okay. -Is that what you want me to say?
Godnatt vänner.

JAG.IDAG

Kategori: Allmänt


It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried

WHEN.YOU.SMILE

Kategori: Allmänt

NU ska jag fara ut. Jennie och Jocke kommer strax och hämtar mig.


Måste nog skaffa en ny webbkamera...

IM.AWESOME

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från praktiken. Mådde dåligt imorse så kunde inte fara dit förrän 12.00. Det är galet hur jag trivs på praktiken, all personal är så gulliga och trevlig och barnen är helt otroligt söta och underbara. (för det mesta;-)

PEAAAACE!

SWEET.DREAMS

Kategori: Allmänt

Nä, nu ska jag lägga bort datorn och försöka sova. Behöver verkligen sömn för att orka busa med tokungarna på dagiset hela dagarna. Nattiiiiii. Ska drömma mig tillbaka till stranden i Alanya.

WHEN.IM.GONE

Kategori: Allmänt

Nu ska jag duscha lite snabbt och fixa mig. Sen far jag ut. BYE

NOTHINGS.CHANGED

Kategori: Allmänt


Har precis ätit middag och nu har jag gosat ner mig i min säng som jag ska vila i en liten stund. Sen ska jag ta en snabb dusch, fixa mig och fara ut och busa med lite folk. Idag har jag varit på praktiken och busat med 13 tokungar. Helt otroligt söta, men krävande. Nu ska jag lägga mig och vila. PUSS

PINA.COLADA

Kategori: Allmänt

Kunde inte somna så jag gjorde lite thé och myste framför en film en stund. Nu ska jag krypa ner i sängen igen och försöka få lite sömn. Ska upp tidigt imorgon till praktiken. Sju timmar bus med min bebisar imorgon alltså. hihi. Dom är för söta.

Bilden har inget med texten att göra men var bara tvungen lägga in den. Detta är alltså världens godaste drink "Pina Colada" som jag drack i STHLM. Puss & Godnatt.

Vänta.

Kategori: Allmänt

Bara en sak till. Blir så sjukt irriterad på människor som inte klarar av att ta vara på sina vänner. Vänner är det bästa man kan ha och att svika sin/sina vänner och nog det värsta man kan göra. Bye

med den här bilden säger jag godnatt och sussa sött min kära vänner.

Kategori: Allmänt

Tumblr_l8nr7br0ze1qbfh7wo1_500_large

My boo.

Kategori: Allmänt

sså.

Kategori: Allmänt

Igår var vi en massa tjejer hos Madde och festade. Lite senare på kvällen började det rulla in en massa roligt folk. Vid 23.00 gick vi till Pentryt och dansade. Hade en kul kväll. Tog dock bara bilder på förfesten.

Felicia och Sara.

Sofie jag och felicia

Jag och söta Sara.

Felicia, Anna och Madde.


 

Lillebror.

Kategori: Allmänt


Min lillebror leker skådespelare, haha. Spola till typ 02.00! Lejdo.

fallen

Kategori: Allmänt

Ligger nu i maddes säng och ser lite TV samt kollar facebook. Ska slita mig härifrån snart och ta en dusch efter det ska jag fixa mig lite sen dra till Sara där jag ska vara med några fina tjejer ikväll.

cozy

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det Idol och mys, hos Malin 

Ungefär såhär fresh är jag. Inget smink + myskläder. Hoppas hon står ut med mig.

these days

Kategori: Allmänt

Nä, nu måste jag försöka sova. Hade tänkt försöka ta mig till praktiken imorgon. Sov gott nu alla fina vänner. Puss på er.

Wherever you are.

Kategori: Allmänt

En sak som känns skönt att veta, är att var du än är på den här jorden så ligger vi alltid under samma himmel och tittar alltid på samma måne.
Tumblr_l90eil60kd1qde602o1_400_large

weheartit.

Kategori: Allmänt

hjälplöst förälskad, obeskrivligt tagen. Som om jag ligger ner på marken och blir slagen. Sen den stunden har jag suttit fast i ett nät, förtrollad, bunden, tappat hjärtat i knät.
Tumblr_l90hxoo2pb1qba4zwo1_500_large

sweetheart.

Kategori: Allmänt

Har sovit hela dagen idag. Vaknade första gången vid 06.00 då jag var uppe kanske en timme, sedan somnade jag igen och vaknade 14.00. Efter det åt jag lite för att sedan kunna lägga mig igen och då sov jag till ca 18.00. Nu ska jag försöka sova igen. Det är konstigt hur det är så lätt att sova på dagen men så svårt på natten.

in this life.

Kategori: Allmänt

Tumblr_l8r28x4meb1qclgoo_large

Kom änglar.

Kategori: Allmänt

Var ett tag sen jag skrev nu. Ska försöka bättra mig. Idag har jag varit duktig och gjort middag till familjen, hemmagjord pizza blev det. Mums! Nu ligger jag hemma i sängen och vilar en stund. På en liten stund ska jag gå och duscha, fixa mig och fara till Durrnäs. Hoppas på en bra kväll.

Bild från festen i fredags.

City.

Kategori: Allmänt

Är hos Johanna nu där jag sovit inatt. Kurk är bara och byter om, sen ska vi fara ut någonstans och äta. Efter det sticker vi någonstans och festar, måste bara fixa oss lite först.

brooklyn sun

Kategori: Allmänt

Tumblr_l38aaskyf41qzwyfio1_500_large

Jar Of Hearts

Kategori: Allmänt


Härlig bild från i fredags. Egentligen ville jag bara säga att tjejen som tagit denna bild (johanna fahlgren) är världens bästa brud och jag älskar henne tusen varv runt jorden och tillbaka.