Elina Marklund

thoughts

Kategori: Allmänt

Satt precis och tänkte på hur mycket jag längtar till sommaren, hur oerhört skönt och kul det kommer att bli att fylla 18 osv sedan kom jag på mig själv med att tänka "Nej Elina, Du får inte se framemot sommaren, man vet aldrig vad som händer." Anledingen till att dessa tankar dyker upp i min skalle är pga av olyckan som hände förra examen. Jag hade sett framemot sommaren så mycket, blev överlycklig av bara tanken av sol, bad, examenfesten, osv. På examen föll jag med mopeden och låg och skrek i telefonen "Mamma, jag har ramlat med mopeden, jag ser skelettet!!" hon och moster kom och hämtade mig direkt och skjutsade mig till akuten. Armen blev gipsad, foten blev gipsad, knät, magen och armbågen blev lindad. Det var hemskt. Jag som såg framemot sommaren så mycket kunde nu inte ens gå själv, inte ens gå på kryckor, jag var fast i en rullstol och mådde riktigt dåligt. Alla nära och kära var ute och badade medans jag låg inne och hade ont och tittade ut på det fina vädret genom fönstret. Det fanns dagar då jag bara låg i soffan hela dagen. När jag väl bestämde mig för att nu fan ska jag ta mig upp ur den här jävla rullstolen, då gick det fort. Tur att jag har så fin familj, så fina vänner och så fin pojkvän. Utan dem hade det blivit väldigt svårt. Det är just pga av allt det här som jag inte vågar se framemot sommaren. Tar varje dag som den kommer!

må-bra-bild!

Kategori: Allmänt

JA :-)

Kategori: Allmänt

Mina skor har kommit och dom är superfina!!!
Har ingen bra bild på dem nu men längre bak i arkivet finns en bild från onlineshopen. Hihi.
Nu längtar jag till sommaren ännu mer<3

-Nej

Kategori: Allmänt

Självklart ska jag inte sova än. Nu ska jag kika runt efter lite snygga sommarkläder.
Tumblr_l00y6fzeoz1qzjqjro1_500_large

...

Kategori: Allmänt

Är verkligen inte på "blogghumör" om det nu finns något sånt humör överhuvudtaget. Vill bara lägga mig och se film till jag somnar. Är GODE sur på en viss tjej som tror att hon kan säga och bete sig precis hur som helst. Nä hörrni, godnatt.

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Tänkte bara lägga upp lite mysiga bilder från då jag och Kim busade här om dagen.




Jag är i stort sett aldrig arg på Kim, jag kan inte, imorse var jag dock lite små sur på honom då han kom och väckte mig klockan 08.00 när jag hade sovmorgon till 13.00....

godnatt

Kategori: Allmänt

Har sovmorgon till 13.00 imorgon, känns helt okej. Nu ligger jag och Emma i mitt rum, vid två olika datorer och kikar runt. Är ganska trött dock, ska lägga mig och se film snart. Godnatt på er.
Tumblr_kzzaqnmb5n1qzm2f1o1_500_large

how bad do you want it?

Kategori: Allmänt

titta på det här om du vill ha en tankeställare!

hemma

Kategori: Allmänt

Sitter nu och väntar på middagen som snart är färdig. Efter det ska jag träna. Kram

hemma

Kategori: Allmänt

är hemma hos mamma nu. Har ätit en god middag och nu ligger jag i mitt rum och funderar på vad jag ska göra ikväll. Är absolut inte sugen på att ligga här hela kvällen, det är dock svårt att ta sig någonstans då man bor här...

hej

Kategori: Allmänt

Sitter hos victor nu och väntar på att han ska komma hem från Step in så att vi kan gå till stan.  Ska vara snäll och städa hans rum medan jag väntar.


nu

Kategori: Allmänt


Sitter i myskläder, lyssnar på Håkan Hellström och pluggar Samhällsekonomi..Jag saknar min Victor.

...

Kategori: Allmänt

Tränade inget igår, känns inge bra. Verkar som att träningsmänniskan i mig har kommit tillbaka. Idag ska jag iaf ut och springa också ska jag, Johanna och Camilla fara och motionssimma. Måste även plugga,  har prov imorgon!

Kategori: Allmänt

20090323132630
Sitter och äter fil och musli efter ett hårt träningspass, mums.

jogging

Kategori: Allmänt

20090102161755
Ska fara ut och träna snart. Satsar på en joggingtur och efter det tar jag en lång promenad.

Dagen:

Kategori: Allmänt

Är hemma från vallsberget nu. Dagen började med tävlingar så som dragkamp, säckhoppning, snögubbsbyggning osv. Vi vann såklart alla, tillsammans med BF2A! Efter det for vi till Vallsberget där jag och lite folk från BF2A har åkt skidor och snowboard hela eftermiddagen. Har fått många söta små fräknar i mitt ansikte. Nu ska jag plugga sedan far jag och Camilla och motionssimmar.
20081222060602

New moon

Kategori: Allmänt


Den här filmen kom ut på DVD igår och pappa har redan hunnit köpa den till mig, tror till och med att han hade förbeställt den. Aw, tack söta far!

like a bird to the sky

Kategori: Allmänt

Jag, Johanna och Camilla har varit ute och sprungit en bra stund idag. När vi hade sprungit klart och var helt slut så gick vi 45minuter också, bra gjort av oss! Imorgon ska jag och Camilla fara till Öjebyns simhall och motionssimma. Skönt att komma igång med träningen igen! Nu har jag tagit mig en varm och lång dusch, ska slå på en film och lägga mig i min sköna säng. Godnatt på er!
Tumblr_ktr6rvdwse1qa30fvo1_400_large_large

dagen

Kategori: Allmänt

Ligger i mitt rum nu och tittar på AFV, försöker hitta orken till att fara ut och springa. Finner nog den senare ikväll.
Jag och mamma ska snart fara och handla lunch till imorgon på ICA. Vi i Freja ska vara ute hela dagen imorgon, först tävlingar sen vallsberget, kommer bli kul!:)

cosy

Kategori: Allmänt

Kvällen kommer enbart att bestå av mys framför tvn. Har köpt brie och kex som jag ska gotta mig med. Hoppas på att pojkvännen min kommer och sover med mig inatt. Saknar honom redan!
Ycqax_large

hemma

Kategori: Allmänt

Gårkvällen var rolig, den började med inflyttningsfest hos storasyster, sen gick Jag och Malin och såg hockey, sen fick vi skjuts tillbaka till Emma och då följde Victor med dit. Senare på kvällen for vi till en fest i Munksund men det var ej så kul så då for jag och victor hem till honom och sov! Idag på morgonen for han och körde skoter så då gick jag tillbaka till Emma och nu är jag hemma hos mamma. Vi ska äta grillat ikväll, värt att nämnas. Efter det vet jag inte vad som händer, ska iaf byta om till myskläder nu vara social med Kim. Kram

godmorgon

Kategori: Allmänt

Har vaknat tidigt i onödan idag. Det var egentligen meningen att jag skulle åka med bussen som går nu klockan sju men då fick jag åka bil med Anna ist så nu är jag klar och har inget att göra. Sitter och kikar lite på Vakna till the voice! Hoppas att Kim vaknar snart så jag får lite sällskap till jag ska fara.
3430980606_a9dc19e21a_large
Just ja, idag får vi på Freja frukost buffé, mums :-)

HAHA..

Kategori: Allmänt


Hur är det möjligt att kladda på sådär mycket orange foundation utan att inse hur äckligt fult det ser ut?
Man ser ju verkligen hur mycket hon har nu när det är borttvättat från kinderna men kvar i resterande ansiktet.

<3

Kategori: Allmänt

NU ska jag gå och busa med underbara Kim, puss på det

Kim och Mamma :-)

nu

Kategori: Allmänt

Har pluggat färdigt för dagen och nu vill jag fara ut och springa men självklart tillåter inte vädret det. Det skulle inte vara helt fel att fara och motionssimma men jag har ingen skjuts så jag antar att det enda alternativet jag har är att träna på våran crosstrainer här hemma, det är dock hur trist som helst men jag SKA träna idag.

puss

Kategori: Allmänt


Mina söta små bröder.

hoho

Kategori: Allmänt

Självklart är det snöstorm här hemma i Sjulnäs, så nu blir inte kvällen som planerad. Börjar med att plugga och om vädret blir bättre så far jag ut och springer.

på skolan

Kategori: Allmänt

Vi har slutat för dagen. Nu sitter jag i datasalen och väntar på bussen som går om 10 minuter. När jag kommer hem ska jag byta om till träningskläder och fara ut och springa en stund med Astrid (hund) innan middagen. Kvällen kommer att bestå av studier.
3694874983_541528d931_large

godnatt

Kategori: Allmänt

Är supertrött, trots att klockan bara är åtta.
Lägger mig och ser TV till jag somnar. Godnatt på er.
Tumblr_kz1gy0w2wu1qakr18o1_500_large

:-)

Kategori: Allmänt


Fredag! Party!

Kategori: Allmänt

Det var riktigt skönt att springa idag, min kondition är dock inte på topp längre men det ska jag ändra på!

....

Kategori: Allmänt

Var bara tvungen att beställa de här jeansshortsen från HM. Jag förstår mig dock inte på HMs online shop. För dessa shorts skulle tydligen inte leveras förrän i slutet av maj?! Fattar ni hur länge det är kvar dit? + Att det syntes att jag hade beställt en tröja som kommer i mitten av april, men skorna som jag har beställt, som ska komma i början av april fanns inte på mina beställningar? Jag hoppas verkligen att jag får dom hemskickade iaf för dom finns inte att beställa hem längre...

duktig

Kategori: Allmänt

Har nu städat mitt rum, gjort en filmanalys på engelska och nu har jag bytt om för att fara ut och springa.


Ska dock på med en vindjacka också. Astrid (våran hund) får följa med ut och springa, då blir hon nog glad.

äntligen hemma

Kategori: Allmänt

har hunnit städa mitt rum och nu sitter jag och myser med Kim. Snart är det middag och efter det ska jag börja plugga.


lista,hejhopp

Kategori: Allmänt

PERSONLIGT
vad heter du:
Elina Marklund
vart bor du: Piteå, Sjulnäs.
hur lång är du: 156cm
ögonfärg: Brun
hårfärg: Mörkbrun

SENASTE PERSON SOM
du sov i samma säng som:
Victor
du pratade med: Vilhelm
du gick på bio med: Victor, Olle, Sunkan, Johanna och Kurk.
du gick på stan med: Sofia
som såg dig gråta: Minns ej. Mamma kanske?
skällde på dig: Martin Lundqvist!!

HAR DU NÅGONSIN
sagt jag älskar dig och menat det: 
Ja!
bråkat med ditt husdjur: Har hänt.
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nja.
är du ensam nu: Nej!
låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Ingen speciell, olika.
vill du gifta dig: Ja, senare i livet.
vill du ha barn: Samma sak här, senare i livet.

EXTRA STUFF
vem är din bästa vän:
Har många bra vänner men ingen bästa vän.
vilka kläder sover du i: Trosor
vart vill du gifta dig: Så långt har jag inte planerat ännu. 
vem hatar du verkligen:
Ibland hatar jag verkligen Lunka, men det brukar gå över.
kör du bil: Övningskör
har du ett jobb: Nej, inte just nu
gillar du att ha folk omkring dig: Jodå
är du ett hälsofreak: Var
har du någon tatuering: Nej, fy.
har du någon piercing: Ett i vardera öra och en i naveln.

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU
gråtit:
Nej
köpt någonting: Nej
varit sjuk: Nej
sjungit: Haha, säkert.
träffat någon ny: Nej!
saknat någon: Ja
kramat någon: Nej
kysst någon: Nej


VILKEN
tidning läser du:
Ingen?
buss åker du oftast: Den som tar mig till skolan och sedan hem till Sjulnäs
frisyr har du: Just nu, uppsatt.
dag fyller du år: 10 Juli

SENASTE
film du såg:
Minns inte
sak du stal: Gör inte sånt
mat du åt: Skollunchen, soppa..
gången du åt en 7-eleven korv: Tror aldrig jag gjort det?

Tio första:
Första bästa kompis:
Johanna
Första bil: Har ingen bil.
Första husdjur: Hund
Första semester: Finland, med mamma då jag var 2 månader.
Första jobb: Sommarjobb på Roknäsgården
Första köpta skiva: haha va? Minns inte. Säkert Spice Girls
Första piercing: Öronen
Första konsert: Daniel Lindström

Nio sista:
Sista alkoholdrycken:
Nyår, cider.
Sista bilfärd: Med mor
Sista filmen du såg: Minns inte
Sista ringda telefonsamtal: Emma
Sista bubbelbadet: Det var längesen
Sista spelade cd: Long time ago
Sista kyss: Måndagmorgon
Sista gången du grät: Minns inte
Sista måltiden: Lunch

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar:
Nej
Blivit arresterad?: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet?: Nej
Fått ditt hjärta krossat?: Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det?: Nej
Busringt till nån?: haha,jo

Sex saker du gjort idag:
1.
Skrivit prov
2. Pluggat 
3. Pluggat
4. Pluggat
5. Bråkat med Lunka, som vanligt.
6. Promenerat

Tre val:
Svart eller vit?:
Svart
Sommar eller vinter?: Sommar
Choklad eller chips?: Chips

Home

Kategori: Allmänt

Nu vill jag hem. Vi har slutat för 10 minuter sen och jag måste vänta ytterligare 30 minuter till bussen går. Just nu hade det varit skönt att bara gå till Emma och vila men tyvärr kan jag inte det då jag har så mycket att göra idag.

Mars 17, 2010

Kategori: Allmänt

Idag har jag mycket att göra. När jag kommer hem ska jag städa mitt rum, dvs dammsuga,skura och dammtorka. Sedan ska jag skriva en filmanalys och efter det ska jag fara ut och springa. Känns som att det kommer att bli en lång dag, skönt dock att vi har sovmorgon imorgon.

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Har sovit hos Emma inatt, mysigt. Emma for på jobbet klockan sju men eftersom att jag har sovmorgon till halv tio så var jag snäll och diskade lite åt henne.
Nu ska jag snart börja klä på mig och  traska till skolan.
Tumblr_kzefrnt1k51qbrdcao1_500_large

summer

Kategori: Allmänt

Sommar och körkort, ja tack!
Tumblr_kyp0g0uiuu1qzuhd2o1_500_large

hemma

Kategori: Allmänt

Har precis pluggat lite på Romantiken och Realismen som vi har prov på imorgon. Känns helt ok, det är inte komplicerat alls. Kvällen kommer att bestå av mys hos storasyster Emma i stan.

salem

Kategori: Allmänt


Hur bra är inte det här framträdandet? Blir glad av se det då. Kul också när Björn spelar piano i slutet.

Angående skolan imorgon: Vilka ska dit?

hjälp?

Kategori: Allmänt

Polisen i Piteå utreder just nu ett hot om en påstådd skolmassaker.

Enligt ett nu raderat inlägg på sajten Fragbite hotar en person att ta med sin pappas hagelgevär till Strömbackaskolan i morgon.

Inlägget publicerades klockan 08.39 i morse på forumet Fragbite.

– Jag har varit mobbad igenom så många år av både lärare och elever och nu är det dags att ge igen, skriver personen.

– Jag tänker imorgon gå i Strömbackaskolan och ta min farsas hagelgevär och skjuta så många som möjligt innan jag tar mitt eget liv.

Tar hotet på allvar

Inlägget är nu raderat från sajten, men polisen i Piteå har högsta beredskap.

– Vi har precis fått reda på hotet och har kontaktat sajtens IT-avdelning och har kontakt med skolan, säger kriminalinspektör Lars-Göran Johansson till Aftonbladet.

En polisanmälan är upprättad med rubriceringen olaga hot mot grupp.

Är det möjligt att detta är ett skämt i kölvattnet av hotet mot KTH?

– Vi tar det på högsta allvar för att ta fram substansen av hotbilden, säger Lars-Göran Johansson.

Möte på skolan

Gymnasiechef Eva Lindbäck är nu på väg till ett möte på skolan där man kommer att diskutera hur man ska bemöta hotbilden.

– Just nu har jag ingen ytterligare information att ge. Jag får återkomma när jag vet mer, säger hon till Aftonbladet.

dagen

Kategori: Allmänt

Dagen har varit bra. Jag och Johanna trodde att vi skulle dö i omklädningsrummet efter bollspelet idag, haha. Det blev strömavbrott och det var bara jag och Johanna i omklädningsrummet för de andra tjejerna var i ett annat. Iaf så gick strömmen och både jag och Johanna började skrika. Jag hittade Johanna ihopkrupen på golvet så där satt vi ett bra tag och bara kramade varandra och skrek, haha:-)  Sedan gick vi ut ur omklädningsrummet och där var killarna, dom hade också fått strömavbrott och var lite smått rädda. Det läskigaste var dock när alla lampor började blinka. Då satt jag och Johanna återigen i omklädningsrummet och skrek och kramade varandra, haha! läskigt var det, men ändå kul! :)

shower

Kategori: Allmänt

Tumblr_kz69rxtaca1qzq6omo1_500_large
som ni såg på lilla-my-bilden så är inte mitt hår i sin bästa form. Ska gå och duscha och göra
något åt det nu.

hade helt glömt bort..

Kategori: Allmänt

Tumblr_kvfwylwncp1qza9olo1_500_large
Hur underbart OC kan vara.....

OC!

Kategori: Allmänt

4318332934_557c903ec6_large
Måste börja om att se OC igen, måste!

...

Kategori: Allmänt


hej, lilla My här.

ettsistainlägg

Kategori: Allmänt


Hur söta är dom inte?!

litelitelite

Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och göra mig lite kvällsfika sedan ska jag tittade lite på tv och läsa lite ur boken. Godnatt.
Violeta_niebla_4_large

Brad.angelina.

Kategori: Allmänt

Tumblr_kphhbzesyi1qzwlggo1_500_large
"Må-bra-bild"





haha, märks det att jag är trött?

Kategori: Allmänt










Mina pojkar!!!

Kategori: Allmänt


Jag saknar er♥

pictures

Kategori: Allmänt

Nu har jag fixat håret, har dock ej hunnit sminka mig men det ska jag göra snart.
Snart far jag ut och äter med familjen sedan far vi och umgås med kusinerna ikväll.


dåliga bilder, i know.

dagen

Kategori: Allmänt

Är fortfarande hos pappa. Just nu sitter jag och väntar på farmor och farfar som ska komma hit och hälsa på snart. Efter att dom har varit här så ska vi fara och äta hos Katarinas föräldrar sedan far vi till mina kusiner på mjölkudden och ser melodifestivalen. Mysig dag!
Tumblr_kz7aj5neyd1qzjggvo1_500_large

sleep

Kategori: Allmänt

Tumblr_kyrcojxqkm1qzcapto1_500_large
Nu ska jag gå och läsa till jag somnar. Det känns inte helt ok att lägga sig såhär tidigt på en fredag men jag är så trött. Godnatt på er.

bara för att jag hittade den här gamla bilden så blev jag sugen på att ladda upp gamla bilder!

Kategori: Allmänt


Sjulnässkolan:-)))

haha, en galen natt med Johanna och Linn!

tältning på kullen i lekparken, kan detta ha varit sommar 08? haha!
Jag och linneali!

En brun och sur Elina i dalarna

Skattajakten!:-)

Dagen då vi värmde oss i ett "biltvättsgrejsskåp"

Haha

Vill vara brunbränd igen!!

söt lillasyster!

Blondinerna!


kimbäbben<3

HAHA

Kategori: Allmänt


Hallå, hur fräna var vi inte på den tiden!? (bild lånad från linnea;-)

shopping

Kategori: Allmänt

Var på stan en stund idag efter skolan. Hittade inte mycket men hittade dock något välbehövligt, en börs

Tumblr_kql5daaywh1qzsu28o1_500_large

bäst!

Kategori: Allmänt


Varför for inte jag och såg Tokio Hotel i Globen?!?!?!

book

Kategori: Allmänt

Swing_large
Har hittat en intressant bok på skolan som jag ska börja lägga mig i soffan och läsa nu. "Jag dödade mitt barn" heter den. Ger den en chans.

Goda nyheter

Kategori: Allmänt

Tumblr_kyte0csmzm1qasbnm_large
Jag har hittat mitt smink!!! Underbart va?

hej

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem. Dagen har bestått av Svenska, Engelska och Idrott. Efter idrotten for jag till mormor där Emma sedan hämtade mig och skjutsade hem mig till mamma. Nu hoppas jag på att Camilla har orken att följa och se hockey ikväll, skulle vara trevligt.

Nzmvex_large

mhm

Kategori: Allmänt

Through_your_hair_by_ronaaa_large
Jaha.

...

Kategori: Allmänt

ärligt talat vet jag inte vad jag ska skriva, har ingen ork till den här bloggen. Det finns viktigare saker.

hej

Kategori: Allmänt

Sitter nu på skolan och precis skrivit klart ett arbete om Alternativ Pedagogik som ska vara inlämnat idag.
Nu har jag ett långt hål och sedan har jag Bollspel då vi ska åka långfärdsskridskor mot fårön, haha?

coffe

Kategori: Allmänt

Sitter nu och dricker kaffe samtidigt som jag kikar lite på TV. Mamma och Emma är och hämtar alla hennes möbler som för tillfället är på stugan, så jag är ensam hemma.

Btw, mitt smink är spårlöst försvunnet. Inte ok.

Blogg.se

Kategori: Allmänt

Blogg.se har inte funkat så bra idag, därav den dåliga uppdateringen.
Idag började skolan om igen, känns helt ok. Nu har jag precis gjort klart alla praktikuppgifter som ska vara inlämnade i veckan. Därför tittar jag nu på Tv då jag inte har något mer skoljobb att göra, ikväll ska jag lägga mig tidigt och läsa en bok. Skriver senare!

dagen/Kvällen

Kategori: Allmänt

Tänkte fara ut och åka skoter idag men olyckligtvis nog svarar inte min pojke i sin telefon så nu har jag ingen aning vad jag ska göra idag. Ska väl äta middag och senare funderar jag på att fara och sola med mamma och Emma. Kvällen kommer väl bara att bestå av tvtittande. PUSS

hej

Kategori: Allmänt

Ursäkta för den dåliga uppdatering, men skyller det på att jag inte har varit hemma över helgen. Har varit i Jörn. Har haft det superduperbra därborta. Plusgrader och strålande sol :-) Love it. Puss

nu:

Kategori: Allmänt


Nu är äppelpajen i ugnen, det luktar super-duper-gott här i köket.
Känner mig dock lite mean för att jag inte bakade en till lillasyster Madelene (tänkte bjuda familjen på pajen och Madelene är glutenintolerant) Men hittade inte hennes "Mjöl". Hoppas hon har något annat gott att smaska på medans vi äter äppelpaj.

PIE

Kategori: Allmänt

NU: Baka äppelpaj
SEN: Övningsköra

Varsågod!

Kategori: Allmänt


Haha, här har ni Kissies bröstoperation. Före & Efter. Är ej 100% säker  på att det är hon på bilden men många säger det och Samma hårfärg, längd och lika mycket cc som hon la in. Det är kliniken som har publicerat bilden.

2CUTEPICTURES!

Kategori: Allmänt


Tumblr_kxznkiffsq1qax213o1_500_large
Tumblr_kyikfcnzfl1qzkgvao1_400_large





weheartit

Kategori: Allmänt

663751-8-1265799523829_large
Det blir en lugn kväll ikväll.

CUTE&TRENDY

Kategori: Allmänt


sommar,tack.

Jörn

Kategori: Allmänt

Imorgon åker jag hit, mysigt.

hemma

Kategori: Allmänt

Har varit ute och bra stund nu med mina småsyskon, mys.
Iaf, ingen har väl missat att Bella och Tyras nya projekt? Dom ska alltså ha en egen talkshow, premiär 11 mars. Blir intressant.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Vaknade ganska sent idag, vid 12. Victor for dock och jobbade på Willys klockan 7.
Vilket superduper väder det är idag, det droppar till och med från taket♥
Jag ska snart börja traska in mot och stan för att sedan ta en buss hem till Sjulnäs. Hoppas på att lillebror Kim är frisk så att jag kan busa med honom utomhus en stund i det fina vädret.
Imorgon åker jag, Madelene, Lovisa, Markus och Danne till Jörn, mys!

SPRING NEWS

Kategori: Allmänt

dagen

Kategori: Allmänt

Victor har farit på träning så nu sitter jag här själv hos honom. Camilla kommer dock och hämtar mig på en stund, vi ska fara och se handboll i Pitholm. Lika bra att jag hittar på något medans Victor har träning, får ju inte hem Sims 2 till hans dator :( sad. Det är a-flickorna som spelar. Lillpite mot Strömnäs! Far nog och köper något gott på vägen hem för att göra Victor lite happy. hoh.



hej

Kategori: Allmänt

Jag har precis gjort en fruktsallad till mig och Victor, det ska bli gott. Nu väntar jag bara på att han ska komma in, just nu är han ute och skottar.


inspiration!

serie

Kategori: Allmänt


Okej, jag ger den här serien en chans!

fashionfever

Kategori: Allmänt

DHW

Kategori: Allmänt


Nu: Desperata husfruar!

winter

Kategori: Allmänt

snowday.pretty.2
Vinter är mysigt, men nu är jag less. Vill ha sommar!

Sjulnäs

Kategori: Allmänt

Är hemma nu, i Sjulnäs. Ska kika runt på lite olika bloggar nu i väntan på att storasyster kommer hem från jobbet. Kvällen kommer enbart att bestå av mys framför tv/dator. Kram!

Skänker en tanke till familjen Wiklund idag!

give me

Kategori: Allmänt


Ge mig varma sommarkvällar, bruna ben och snygga jeansshorts.

NU:

Kategori: Allmänt

Missade båda bussarna, hah! Nu är iaf Mamma påväg att hämta mig, innan vi far hem ska vi svänga förbi Suntan och sola en stund, myz. Längtar som tusan till Emma får sin lägenhet i stan, nära både till skolan och Suntan. Sweet! Plus att det kommer bli mys att vara där med henne, hoppas på många filmkvällar. Skriver senare. Kram!

Hos Victor

Kategori: Allmänt

Är hos Victor, vi har legat och sett Solsidan en bra stund nu på morgonen. Mys!
Idag ska jag ta en buss hem, känns dock jobbigt att gå till busstation i det här snöovädret..menmen.

Jag älskar dig Victor!

kim

Kategori: Allmänt


HAHA! Hur söt är han inte!? Puss på lillebror!

Hiho

Kategori: Allmänt

Haha. Pratar med Felix på msn, han gick i min klass i ettan (på strömbacka). Vi pratar om våran klass och hur den blivit, ganska komiskt om man tänker efter. HAHA! Det finns alltså sjukt många intriger i våran klass, vet ej vad det kan bero på? Det sjukaste är dock Tina och Jossans bråk, ojoj. Triangeldrama på hög nivå. Som sagt, gillar ej min klass. Längtar som tusan till studenten, då jag ska flytta till Umeå och gå högskola :-) Hejhopp.

clothes

Kategori: Allmänt









Här är allt jag skulle vilja beställa hem från H&M... men som ni vet så är jag ju student och då har man tyvärr inte råd med att beställa hem allt det här under samma månad, synd.


Remember me

Kategori: Allmänt

1remember-me-poster-robert.jpg
Funderar på att ladda hem den här filmen. -Någon som har sett den? Är den bra?

hm..

Kategori: Allmänt

Såg precis på kvittot man får när man beställer kläder på internet att mina skor inte komma förrän i början av april, och ännu värre, att tröjan inte kommer förrän i slutet av april. Gillar H&Ms onlineshop men tycker det är dåligt att det leveransen ska ta så länge. Jaja, hur som helst. Nu ska jag gå in och kika om Nelly.com har fått in något nytt. PUSS

clothes

Kategori: Allmänt



Det finns mycket fina vårkläder att handla nu på H&M, för bra priser.

hejhopp

Kategori: Allmänt

Jag, Malin, Tobias och Victor har kört skoter hela dagen. Gissa om jag är trött nu? Victors skoter gick sönder och vi fick bogsera den hem. Väl hemma sprang jag in och tog en lång PN. Victor är fortfarande ute och skottar och när han har skottat färdigt så ska han laga skotern. Funderar på att fara till Tobias och umgås med han och Malin. Vi får se hur det blir.