Elina Marklund

PÅ FEST..

Kategori: Allmänt

Hos min finaste Sara. Vi ska dricka lite här sen ska vi fara ut och dansa på Pentryt :))
Tumblr_ladeladm7z1qziu7xo1_500_large

Cha Cha bloggen.

Kategori: Allmänt

Har fått medicin nu så jag (förhoppningsvis, kanske, troligen) ska bli frisk någon gång. :-) Jag var på stan idag en liten stund med Emma och Martina. Köpte ingenting utan följde mest för att vara social med dem och för att jag ska umgås med dem idag/ikväll. Just nu är vi hemma hos mamma och hämtar lite grejer (LÄS: teoriboken. Jag SKA plugga, påminn mig om det!!!) men vi ska nog strax fara hem till Martina där vi ska mysa, snacka skit och se idol. Imorgon blir det fest hos Martina med Emma, Johanna och Pernilla. Kommer bli kuuuuuul. Jaja, nu ska jag fortsätta packa sen drar vi till Storgatan.


Martina och Emma

tummen upp.

Kategori: Allmänt

Pluggar körkortsteori.

Kill me.

Kategori: Allmänt

Är så less på att vara sjuk. Kunde inte fara på praktiken idag. Det värsta är att det här drabbar mina studier och det får inte hända. Imorgon har jag fått tid på vårdcentralen Björnen där dom ska göra en ordentlig undersökning. Hoppas jag blir frisk snart.

You will be the one who cannot talk.

Kategori: Allmänt

Spotify funkar inte på min dator för tillfället så ligger och lyssnar på olika låtar på Youtube. Det finns många bra låtar och sångare där som inte finns på spotify. Yes. Har inte så mycket att skriva idag för det har inte hänt något speciellt. Får se vad som händer ikväll. Kisses.
2 c00l 4 sch00l

me

Kategori: Allmänt


Spelade in en liten video åt er. Nu när jag har duschat och är fresch. Hoppas ni gillar den.

pretend

Kategori: Allmänt


Mamma bjöd precis på kanelbullar. Kanelbullens dag idag juhhhh. peace.

Hang with me!

Kategori: Allmänt

Bäst!

Kategori: Allmänt

sick.

Kategori: Allmänt

Jag lever. Har bara inte orkat blogga i helgen. Nu ska jag gå och ta en dusch, sen ska jag vila. Måste bli frisk någon gång. Har varit sjuk i över en månad nu och vill inte vara sjuk hela den här vintern med så blir nog ett besök på Björnen imorgon. Skriver senare. Puss!

yeahhh

Kategori: Allmänt

Känner mig jävligt snygg idag så spelade in en liten video åt er.