Elina Marklund

imrogon..

Kategori: Allmänt

Imorgon ska det vara sol, vad glad jag blir. Ska vara ute hela dagen, gå till Kioskpiraten och köpa goglass med mina vänner och bara ta det lugnt. Kommer bli en bra dag!

...

Kategori: Allmänt

Längesen jag var såhär jävla arg och besviken. Finner inga ord!

nu:

Kategori: Allmänt

Ligger och tittar på Dear John (en film) på datorn. Pausade bara för att hämta en frukt men hamnade här. När jag sett klart filmen ska jag måla naglar, duscha och packa gympakläder till imorgon. Det ska tydligen bli bra väder imorgon, hoppas det, för jag saknar solen.

dagen

Kategori: Allmänt

Den här dagen har gått fort. Hade bara 3 lektioner idag + körlektion och efter det for jag Camilla och Jennie och åt på Max. Gott var det! Nu är jag hemma och ska vila en liten stund, efter det ska jag följa med mamma och Kim till Kims dagis där det tydligen är någon liten träff. Senare ikväll blir det att spela volleyboll med nå folk :-) Aja, nu ska jag vila. skriver sen

hihi<3

Kategori: Allmänt


Grattis baby!!

HAHAHA

Kategori: Allmänt

hahaha åh... Såg precis att bilden som jag lånade av min kusin Helena som har en blogg på devote inte funkar. Det står "HALT! Den här bilden skyddas av devote" haha aja.. det var iaf min lillebror iklädd en ganster-p12-keps..

right now

Kategori: Allmänt


Sitter just nu här med blött hår och är osminkad. Tänkte städa rummet innan jag  börjar fixa mig. Ikväll far jag till stan och köper födeseldagspresenter. Puss!

Puss

Kategori: Allmänt


Cute lillebror :-) Du måste dock lära dig att inte använda såna där kepsar....

dagen + helgen

Kategori: Allmänt

Sitter i Frejas datasal nu och väntar på att Camilla ska sluta så jag kan åka hem med henne :-) När jag kommer ska jag städa mitt rum, duscha, plugga och sedan fara tillbaka till stan med Camilla och gå på stan en stund. Imorgon fyller Malin 18 och på lördag gör Victor det så behöver köpa lite presenter. Måste även köpa en bikini och ett par skor men det får vänta. Fredag och Lördag jobbar jag så tvivlar på att det kommer uppdateras så mycket här i helgen. Vi får se. Kram!

mini.

Dagen

Kategori: Allmänt

Fick lite sovmorgon imorse då Anna körde bil till skolan :-) Kunde dock inte vara med på bollspelen på morgonen på grund av mina feta skavsår men tittade på ute i kylan iaf. Efter det hade vi Matematik, sedan Hälsopedagogik och samhällskunskap. Nu sitter jag hemma framför datorn och pluggar. Skriver klart en liten samhällsrapport som ska vara inlämnad i veckan. Efter det ska jag försöka skriva klart en filmanalys och sedan läsa lite om dödsstraff.
Solen får gärna visa sig igen.

tips

Kategori: Allmänt

Tänkte bara tipsa om en blogg som jag läser. Den heter www.perezhilton.com och är USA:s främst skvaller-om-kändisar-blogg. Han uppdaterar väldigt ofta och om man hänger med så är det alltid intressant. Man måste dock vara rätt duktig på engelska för att fullt förstå allt han skriver för han använder väldigt mycket slang osv. Aja, nu ska jag soova. Godnatt!

Sockersöt!

Kategori: Allmänt


Too cute for words!

Den här filmen måste jag se!

Kategori: Allmänt

hej

Kategori: Allmänt

Igår var jag hos Johanna där det var fest. Vi var där till ca 00.00 sedan gick jag och Frida till Sunes där vi träffade Victor och Bosse. Vet inte riktigt när vi kom hem men tror det blev ganska sent.
Nu ska jag försöka skriva klart samhällsarbetet.

Sommar :-))

Kategori: Allmänt






Svar!

Kategori: Allmänt

jjohannalundberg om ;):
ja jag tyckte de var jävligt omoget av dig att gå med i gruppen du gick med i och sen skriva som du gjorde och de står jag för och alla andra tjejer i klassen!

Svar: Okej, men jag går med i vilka grupper jag vill och känner för, samma sak som att jag skriver vad jag vill här. Jag står också för vad jag tycker, och jag tycker att alla tjejer i min klass är retards sen så rör det inte mig i ryggen vad ni tycker om mig för jag skulle ändå inte vilja umgås med någon av er ;) Puss

;)

Kategori: Allmänt

Det är lite komiskt när folk som beter sig som 12-åringar säger att dom är "mognare än vissa andra" :-) Dog lite inombords när jag såg det. Haha!
     Nu sitter jag och lyssnar på bra musik, har varit ute hela dagen och solat. Hur mysigt som helst. Kram!

Paparazzi!

Kategori: Allmänt


- Ja, den här killen kan sjunga!

dagen

Kategori: Allmänt

Hur underbart är inte vädret idag, igen?!:-) Kom hem från skolan vid 15:00 och då satte jag mig ute i solen med min ipod och solade ett bra tag. Det var hur skönt som helst. Nu ska jag plugga lite körkortsteori...fy.

:)

Kategori: Allmänt

Har hittat en jättebra sida, för de som är intresserad av presentkort m.m
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=297299 gå in på den här sidan och bli medlem. Man kan tex svara på enkäter osv och få poäng. hur enkelt som helst

HAHA

Kategori: Allmänt

Hahah. Den här gruppen på FB gick jag med i direkt jag såg den. Brukar dock inte gå med i så många grupper men den här var SÅ sann! "Alla tjejer i min klass är retards" soooo true.

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Vilket underbart väder det är idag. Vid halv tolv ska jag, pappa, Oscar och Emma åka till Farmor och Farfar där jag ska sola :-) Sen ska vi tydligen grilla där också. Ikväll tar jag en buss hem till mamma där jag hoppas att något roligt händer. Skriver senare! Kram

Har med mig kameran så lägger nog in lite bilder ikväll!

BTS

Kategori: Allmänt

Såg just Bella- & Tyrashow där veckans gäst var Kissie. Har egentligen inget annat att säga än att hon är en riktigt osäker liten tjej som använder en bitchig attityd som försvar eftersom hon vet hur dum hon varit och att det inte finns något annat sätt att försvara det på än att fortsätta spela på den rollen. Aja. Om ni undrar varför min bloggdesign ser ut såhär så är det här bara temporärt. Ska fixa något vettigare senare. Kram!

:-)

Kategori: Allmänt

aw, saknar lillbäbben min redan.

Luleå!

Kategori: Allmänt


Är hos pappa i LÅ nu. Jag och Oscar har varit ute på en skön kvällspromenad och fotat lite. Imorgon ska det bli strålande sol, då ska jag soola :-) Sen får vi se om jag åker hem till Piteå. Kram

till fina mamma.

Kategori: Allmänt

You tuck me in,
Turn out the light
Kept me safe and sound at night
Little girls depend on things like that.

Brush my teeth and comb my hair
Had to drive me everywhere
You were always there when I looked back.

You had to do it all alone
Make a living, make a home
Must have been as hard as it could be.

And when I couldn't sleep at night
Scared* things wouldn't turn out right
You would hold my hand and sing to me.