Elina Marklund

COLD

Kategori: Allmänt

Nu ska jag trotsa kylan (Det är -32 grader här!!) och ta en promenad till Malin.

hej.

Kategori: Allmänt

:)

Kategori: Allmänt

Har varit på stan idag igen, med Malin den här gången :) Nu har jag varit duktig och fotat det jag köpt igår och idag så tänkte dela med mig av det.





+ tröjan jag visade igår och ett par jeans som jag har på mig idag.

Godnatt sötnosar.

Kategori: Allmänt

me today

Kategori: Allmänt



citylife

Kategori: Allmänt

Har varit på stan idag med sofie. Köpte 3 tröjor och ett par jeans + lite smink! Är riktigt nöjd med allt :-)

köpte bland annat den här. Hittade inte bilder på de andra kläderna jag köpte men jag kan ta kort och lägga in senare.

VIDEO

Kategori: Allmänt


Visst blir man glad av den här?

PS

Kategori: Allmänt

After xmas

Kategori: Allmänt

Kom hem från jobbet för en stund sen och nu är är jag helt slut. Skulle vilja lägga mig och vila en stund men då vet jag att jag aldrig kommer kunna somna ikväll. Jag jobbar imorgon med, 12-18! Det var ju tänkt att jag skulle jobba på Lördag (på after xmas) som bartender men eftersom att det blev två avhopp på brandvakt så fick jag hoppa in det istället. Chefen ska maila arbetsuppgifterna till mig men han förklarade det kort och det är mest att bara gå omkring och se så att nödutgångarna inte är blockerade och dylikt. jojo, nänä, jaja. Nu ska jag kolla FB en liten stund sen slå in julklappar. Pözz!

Astrid!

Kategori: Allmänt


Har jag berättat att våran fina hund Astrid är gravid? Hon ska få puppies om bara 3 veckor. Mys!!!

TJEEEEEEEENA

Kategori: Allmänt

Även fast jag är sjukt övertrött nu och löjlig, så ska jag inte svamla bort det här inlägget. Ni förstår inte hur otroligt barnslig jag  blir när jag är övertrött, kan inte ta något seriöst då. Iallafall, idag har jag jobbat. Tror inte jag berättat det här på bloggen men jag har fått ett (tillfälligt) jobb. Det är åt dem som arrangerar After xmas så jag säljer biljetter på Carlings, vilket jag kommer göra hela veckan. Sedan kommer jag nog jobba åt dem på själva annandagen också men det är inte riktigt bestämt ännu. Får veta säkert imorgon.

Nothing but words.

Kategori: Allmänt

Vilket väder. Herregud vad jag längtar till sommaren. Jag är verkligen inte en "vintermänniska". Verkligen inte! Dessutom längtar jag så himla mycket till vi sticker till Prag med engelskaklassen. Det kommer bli så himla roligt :-) Idag har jag och Johanna  suttit och smidit planer till imorgon, party!! Jaja. Nu ska jag busa lite med Kim. FRED UT.
Tumblr_ldhxm1mhj51qfy1fxo1_500_large

VIDEO

Kategori: Allmänt

Jag och Johanna har roligt på engelskalektionen..


THE SCRIPT

Kategori: Allmänt

5613_144823045398_10638675398_3696542_6602584_n_large

VIDEO

Kategori: Allmänt


Alla som har körkort borde se den här. Att prata i telefonen eller sms i bilen är respektlöst. Du sätter inte bara ditt eget liv i fara utan även dem du har i bilens liv samt dina medtrafikanter.

TYP SÅHÄR

Kategori: Allmänt

Tumblr_lcqe79a3se1qb5zb3o1_500_large

min dag.

Kategori: Allmänt

Är gullig och hjälper lillebror med hans svenskaläxa. Idag har vi varit ute och ätit en god middag på Österns Pärla. Efter det for vi och handlade lite gotta på Konsum och nu sitter jag som sagt och hjälper Oscar samtidigt som jag häller i mig lite kaffe. Vi har hyrt en film (Beck - Levande Begravd) som vi ska se så fort Oscar är klar med läxan. Efter det ska jag lana med Oscar och pappa. Yeye ;) äh, vi får se hur det blir med det men dem hoppas. FRED UT.

Luleeeeyo

Kategori: Allmänt

!
Nu drar vi ut och äter på en mysig restaurang. PEACE

Ring

Kategori: Allmänt


Ser ni den svarta ringen till vänster? Visst är den snygg?! Jag ska beställa den när jag kommer hem. Behöver mammas hjälp för jag har inte fixat så jag kan betala över internet än. DAMN, måste ha den.

PEEEOPLE

Kategori: Allmänt

Jag klarade uppkörningen så nu har jag körkort!!!! :-))))


DAMN!

Kategori: Allmänt

Det har varit en tuff dag på många vis men jag klarade den rätt fint ändå. Vi hade en temadag idag på skolan (vi som går i Freja alltså) som vi kallar för "Hälsoresan". Det går ut på att alla treor har tävlingar i klassrummen och ettorna och tvåorna tävlar. Temat iår var Tv så i rummet jag var i hade vi "Vem kan slå 3B?". Det var riktigt roligt. Vi hade tävlingar i allt från att räkna matematik till att äta chokladpudding från en blöja. Efter denna dag har jag alltså (STORA) blåmärken på knäna och ett snitt i handen, snacka om att jag offrade mig för laget. Såklart glömde jag kameran hemma men jag väntar på att Johanna ska lägga in dem hon tog så jag kan låna lite bilder av henne. Efter skolan for jag och grattade morfar och efter det for jag och Johanna till Öjebyn och tittade på innebandy. NU är jag äntligen hemma och har gosat ner mig i sängen. Ska bara göra det jag lovat först. D.v.s lägga in bilder på mitt rum. Har dock inte hunnit städa så ni får bara vissa delar av det. hiihi!

- This is where the magic happens... Haha nädå, var bara tvungen säga så. (Cribs, ni vet) 

Min söta lilla tv. Ska köpa en ny snart!:(

Det var allt ni fick se till dess att jag städat klart :-) PUSS!

I keep on running.

Kategori: Allmänt

Har fått jättefint i mitt rum idag tack vare min fina mor. Hon har hängt upp en stor tavla åt mig. Tack mamma ♥ Nu ligger jag i sängen med laptopen i famnen och kollar lite på TV. Imorgon ska jag göra en storstädning i mitt rum, det behövs verkligen. Då blir mitt rum ännu finare. Då kan jag ta bilder och visa er. Tror aldrig jag visat mitt rum, sen jag gjorde om det alltså. Det får bli morgondagens projekt. Sovgott people.

hallåhallå.

Kategori: Allmänt

Nej, nu är jag less. Jag vill ha en avokado. Tror ni att affären här i Sjulnäs här öppet? - Nej. Det går inte ens att få tag i avokado här ute i ingemansland. DAMN.

Photoscape.

Kategori: Allmänt


- Ja, varenda bild jag lägger in numera är mer eller mindre redigerade.

TYP JAG IDAG.

Kategori: Allmänt

hihi, fan vad lejdt men jag var tvungen prova ta en outfitbild ;) here it is.


Sen spårade det som vanligt ur. Jag kan inte vara seriös på bilder.


Jo, jajemen. Det är så sant. Ni ser rätt. Bäbben föds om 2 veckor. Rune ska han heta.

Glad dag.

Kategori: Allmänt

yeeey, är glad. Hittade precis min kameraladdare som har varit borta i år. Typ. Nu kommer jag (snart) börja lägga in mycket roligare och bättre bilder. Ska ta med kameran till skolan imorgon och ta lite kort. Vi har ju en liten tävling i Freja imorgon så ska fota lite. Nu ska jag redigare lite bilder som jag lagt in. Tjing.

GUYS

Kategori: Allmänt

För första gången på väldigt, väldigt många dagar känner jag mig fräsch. Har duschat och tagit på mig vettiga kläder. Nu sitter jag och lyssnar på musik samt peppar för skolan imorgon. Seriöst, sa jag det där? Aja, det ska bli kul att göra annat än att ligga i en soffa imorgon iaf :-)

Struggle

Kategori: Allmänt

Myser fortfarande framför tvn. Ser på barnprogram med lillebror Marcus. Tidigare idag så låg jag i soffan väldigt länge, i flera timmar. Då började jag sakta men säkert få värk i mitt högra ben. Vet inte riktigt hur jag ska förklara smärtan men det känns som att det strålar i benet, ända ner till foten. Det strålar och ilar. Det gjorde inte så ont från början men nu har värken bara blivit värre och värre. Någon som vet vad detta kan bero på? Hallå? Någon? Ingen? ...? Nae, okej. Hoppas det går över snart iaf.

Jag ser nog ut lite såhär, PAIN!!!!

Frozen

Kategori: Allmänt

Ett litet tips bara. Duscha ALDRIG när ni har feber (läs:ALDRIG). Jag gjorde det nyss och det var hemskt. Eller, det var ju rätt skönt när jag väl duschade men när jag sedan skulle kliva ur duschen och klä på mig så höll jag på att frysa ihjäl. Jag lovar! Jag har aldrig någonsin frusit så mycket. Nu sitter jag inlindad i en filt och skakar. Tänkte egentligen lägga mig under täcket som jag har i TVrummet men Lovisa och Kim låg där och såg bolibompa. Dom såg ut att ha det så mysigt där så jag lät dem låna mitt täcke (trots att jag typ fryser ihjäl nu). Snacka om att jag är en underbar storasyster. Haha.... Nä, nu ska jag kolla Facebook och lite bloggar sen ska jag bara mysa framför tvn. Ciao

faded

Kategori: Allmänt

Th_500_334_1291214488_tumblr_lcpi3nn7ul1qd95iyo1_500_large
Nu fryser jag igen. Kryper ner i soffan och slår på en film.

sjuk, ja.

Kategori: Allmänt

Är fortfarande sjuk så jag blev tvungen att stanna hemma idag. Natten har varit hemskt, har vaknat hur många gånger som helst med extremt ont i halsen och frossa. Nu har jag fått i mig en Ipren så nu ligger jag och svettas men så fort den slutar verka så kommer jag bli dålig igen, börja frysa och bli tvungen att bädda ner mig. Fucking onödigt att bli sjuk nu, hade ju som tänkt hitta på nå bus ikväll samt festa imorgon. Dem planerna kan jag nog stryka redan nu.

Tänkte ta en ny bild och lägga upp. Fast nej, ni får en fresch istället.

Sick

Kategori: Allmänt

Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering idag, men jag är sjuk. Har hög feber, hosta och ont i öronen. Hoppas att det går över snart. Jag har inte tid att vara sjuk just nu. Nu till något mer intressant.. Jag klarade teorin idag. Det känns underbart :) nu har jag bara uppkörningen kvar och den gör jag nästa vecka. Hoppas verkligen att jag klarar det, ett körkort skulle så fint just nu. Nu ska jag krypa ner med täcket i soffan och slå på en film.

Secrets

Kategori: Allmänt

Slutade tidigt idag så jag är redan hemma. Ska tillbringa dagen med min kära körkortsbok. Sista dagen att plugga nu. DAMN, vad skönt det skulle vara att klara provet.

puss vafan.