Elina Marklund

now

Kategori: Allmänt

Ska packa nu och åka iväg och sola sedan fysträning i Öjebyn.

Kiss me on the sidewalk. Get me with those blue eyes baby, as the lights go down.

Kategori: Allmänt

Tumblr_lipiigtkfv1qfjv55o1_500_large
Tumblr_liu06ofucx1qipv04o1_500_large
1275824932331840_large

Projektarbete

Kategori: Allmänt

Har projektarbete nu men varken min eller Johannas hemkatalog fungerar, så vi vet inte riktigt vad vi ska ta hitta på. Vi skulle verkligen behöva jobba! Om en timme slutar jag, då ska jag direkt ringa om ett jobb som jag är intresserad av sedan är det fotbollsträning och efter det funderar jag på att fara på en konsert med Ville, men har inte riktigt bestämt mig än. We'll see.

This Happy

Kategori: Allmänt

Tumblr_lip4qnsgwu1qbpwzeo1_500_large
Tumblr_limmhdx2bd1qdb825o1_500_large

'Cause I see sparks fly whenever you smile

Kategori: Allmänt

Tumblr_lgzz94akn21qeua5no1_500_large

HELG

Kategori: Allmänt

Ska äta tacos med familjen nu och sedan traska till OK där jag ska köpa lite gotta till kvällen, som ska spenderas hos Malin med lite folk. Vi ska se lite film osv. Nu ska jag ta på mig lite myskläder och brottas med Kim en stund. Har saknat min lilla filur.

I somras

<3

Kategori: Allmänt


hihi. puss.

Är in love med mina hörlurar.

Kategori: Allmänt


Ingen aning hur jag skulle klara alla trista promenader till bussen utan dem.

i tried

Kategori: Allmänt

Förra inlägget stämmer inte riktigt. Eller jo det stämmer, nästan. Förutom att tjejen som stått bakom mig sen lekis inte längre gör det och från och med nu ger jag upp. Har svårt att förstå hur fan det kunde bli såhär men det syns tydligt vem hon vill vara "kompis" med just nu, och det är inte mig.

today

Kategori: Allmänt

Har haft en konstig dag. Kände mig alldeles yr, frusen och svag på skolan så jag gosade ner mig i Vickans mysiga dunjacka och väntade på att skoldagen skulle sluta. Tog bussen som gick 14.10 hem och har sedan dess bara legat i soffan. Mår med andra ord inte så jättebra. Vet ej varför. Är fortfarande yr och har ett tryck över bröstet.

Natti.

Kategori: Allmänt

Har varit med Anna, Johanna, Victoria, Amanda och Malin ikväll. Vi har snackat skit, ätit kladdkaka, skrattat och sett Storebror. Nu är jag hemma och har precis lagt mig. Tänkte slå på en film att somna till, får se vilken det blir.
Jo, just ja. Är grymt less på folk med ständiga behov av att trycka ner andra i försök att höja sig själv. Nja, det funkar ju faktiskt inte riktigt så. Puss & godnatt.

fire

Kategori: Allmänt

Vi fick se den här på brandövningen vi var på med skolan för någon dag sen. Hemskt!

bilder från i lördags

Kategori: Allmänt






lånade lite bilder av dig Emelie, det är ok va?:-)

all.

Kategori: Allmänt

Tumblr_ldfjcm9cij1qctsgoo1_500_large

happy

Kategori: Allmänt

Tumblr_lgc0w2pz5o1qcmiu9o1_500_large_large

head over heels

Kategori: Allmänt

1215_large
Tumblr_lh0rm82qjw1qd1m1xo1_500_large

Strömnäs

Kategori: Allmänt

Är hos Johanna Lu nu. Jag ska hoppa in i duschen snart och sedan börjar vi fixa oss för 16.00 ska vi vara hos Jonas i min klass och laga middag. Det blir jag, Johanna Lu, Vickan, Anna och Jonas som äter middag där och senare kommer en massa BF3:or dit.
Tumblr_lhnhyhpbps1qh7wmao1_500_large

heartbeats

Kategori: Allmänt

Ska packa ihop lite grejer till festen imorgon nu, sen far jag till stan och är med Malin, Anton och Tobbe. Sover hos Anton inatt sen går jag till JohannaLu och fixar mig där med henne. Kram på er ♥
Tumblr_lh6szxyodu1qb27ino1_500_large

funderar på dom här till balen..

Kategori: Allmänt



Anton

Kategori: Allmänt



hih, bli inte arg på mig nu för att jag lägger upp de här bilderna ♥ Gose.

Dynamite

Kategori: Allmänt

Vi var hos Malin igår. Killarna försökte lista ut vem Simons beundrare är, det gick inte så bra för dem ;-) For väl hem vid halv ett kanske? Vaknade vid halv elva iaf. Anton for hem för en timme ungefär. Nu ska jag se One tree hill en stund sen hitta på något. Vet inte om jag måste till stan och fixa lite saker till imorgon. Vi ska ha en liten BF-fest hos Jonas i min klass. Partytimes.
Tumblr_lf5w1yz0cp1qesordo1_500_large

babbel

Kategori: Allmänt

Sov hos Malin inatt, med henne och hennes myskatt Hallon. Vi vaknade vid 12 och bestämde oss för att fara till stan en stund. Vi gick på lite affärer och kikade men blev snabbt less så då gick vi och träffade Anton och Simon på Subland sen for vi och solade. Nu är jag hemma och väntar på middagen, efter det åker jag iväg på träning :-) Efter träningen ska Ville hämta mig, min supergrymma killkompis som åkte Vasaloppet på en helt otrolig tid. Jag är typ hans största fan, den killen är helt otrolig alltså. Sikken pojken. Jo, till alla singel ladies som läser detta, där har ni en kille att satsa på!! believe me :-) Jaja, nog om honom. Ska iaf vara med han, Anton, Tobbe och Malin ikväll. Middag nu, adios.

så här då.

Kategori: Allmänt

Lyckas alltid somna mitt på dagen och sova i flera timmar. Mysit e de. Nu väntar jag på Gustav som om en liten stund kommer hem med pizza, efter det ska jag ta en liten promenad till Malin. litenlitenliten, måste sluta säga så.

bra bra bra, bra dag.

Kategori: Allmänt

Igår for jag till Tobbe och var med han, Anton, Malin och Pebb. Vi såg lite hockey, melodifestivalen, fotbolls och en film. Sen blev jag och Anton trött så vi for hem till mig. Nu imorse låg vi och såg Vasaloppet en stund, sen gjorde vi frukost och för en liten stund sen for han tillbaka till Tobbe. Nu ska jag ta ett långt, varmt och skummigt bad och sen hitta på något. Puss då.
Tumblr_lhldjp33c71qd7aqmo1_400_large

life

Kategori: Allmänt





dreams

Kategori: Allmänt

Tumblr_l8nywr51wt1qadknpo1_400_large
En sak som jag måste göra innan jag dör är att åka till Venedig. Jag måste.

.....

Kategori: Allmänt

Tumblr_lhiwrfg05r1qfg7p7o1_500_large

vad häääänder?

Kategori: Allmänt

 Varför vill folk läsa min blogg nu, helt plötsligt likzom? Skaffa er ett liv istället.

tjoen

Kategori: Allmänt

grieoagmegmeioa ,gw. hej. Skola till 15.00 sen fotbollsträning. Efter det hittar jag på något med Malin. HEJDÅ!

my day

Kategori: Allmänt

Dagen började med att jag promenerade till busstationen (i sjulnäs) men bussen kom aldrig så jag fick traska hem och köra bil till skolan istället, vilket resulterade i att jag kom försent. Slutade vid 15.00 och då for jag hem, åt middag och sedan tillbaka till stan för att träna med Malin. Efter det for vi hem till mig, kollade på valparna och sedan for vi upp till sporthallen med Johanna och Ville och såg handboll. Det var Piteås juniorer (fotbollskillarna alltså) som spelade mot Lillpite. Har precis kommit hem därifrån nu :-) Känns som att jag haft en allmänt stressig dag så är redan väldigt trött. Ska slå på ett OTH-avsnitt nu och somna till. Natti!

KIM

Kategori: Allmänt


Fick nyss besök av denna lilla varelse. Vet inte riktigt vad det är! En utomjording kanske? Söt var han iaf. haha
- Det är ju bara jag Elina, du behöver inte vara rädd!! Söta lilla gosse <3

:-)

Kategori: Allmänt

Eftersom att jag äntligen är frisk följer jag iväg på Step In med Malin innan min träning med fotbollslaget idag. Sommaren 2011 är ju snart här you know...

:-)

Kategori: Allmänt

Vaknade precis från en lång PN. Har inte hunnit göra så mycket idag trots att jag slutade 11.10. Var bara så himla trött då jag kom hem så jag gick och la mig och såg One tree hill och Big Brother och det är väl det jag sysslat med till nu... plus PN då. Igår var jag med Johanna en stund hos henne, sen gick jag över till en kramig pojke och sov där. Mys! NU ska jag leta upp mina badkläder, vi ska nämligen motionssimma ikväll med fotbollslaget. :-)

sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssscp.

Kategori: Allmänt


Det här är till den/dom som tagit min jacka. FUCK dig och ditt tragiska liv. Fuckfuckfuckyou.