Elina Marklund

...

Kategori: Allmänt

Funderar på att ta en prommis till Suntan. Fast jag gillar inte att gå själv på kvällarna. Är mörkrädd! Får se hur jag gör..

Min dag

Kategori: Allmänt

Lagade pasta med kräftstjärtar idag till middag. Mycket gott. Just nu unnar jag mig lite fika medan jag betalar räkningar. Har hunnit springa på stan idag en snabbis. Köpte nya täckbyxor och vantar eftersom att jag ska till Hemavan på torsdag där det kan bli ganska kallt. Lägger in bild på det senare

<3

Kategori: Allmänt

Ett litet collage från min braiga helg.

Middag

Kategori: Allmänt

Sitter och ser på Smurfarna och äter middag. Jobb ikväll.

Cozy

Kategori: Allmänt

Jag och Anton ser oth, dricker vatten, äter remmar, kramas och pussas. Söndagsmys

Igår

Kategori: Allmänt

Hade en superbra kväll igår. Vi började hos Johanna sedan for vi vidare till oscars lägenhet och tillsist utgång på kalles!

Fiesta

Kategori: Allmänt

Nu korkar jag och tjejer upp. Det kommer bli en bra kväll!:-)

Frukost.

Kategori: Allmänt

Anton är gullig och gör gofrukost. Vi ska snart iväg på elgiganten. Ha en bra dag!

#sleepy

Kategori: Allmänt

Natti.

#instagram

Kategori: Allmänt

Cozy

Kategori: Allmänt

Middagen blev perfekto. Jättegott blev det! Vi gjorde en thaigryta med ris och vitlöksbröd. Till efterrätt blev det frukter som vi doppade o choklad. Älskar att umgås med mina tjejer. Nu sitter vi och ser en film. Tror den heter just go with it! Vi laddar våra batterier ordentligt för imorgon ska vi partaja hela natten lång. Can't wait!

Shoppat!

Kategori: Allmänt

Har hunnit vara förbi stan, fixat mitt simkort och shoppat lite. Två höga shorts och en tshirt. Ikväll blir det middag med mina tjejer. Fun!!

Rackel

Kategori: Allmänt

Blir tokig. Varför ska mitt simkort alltid tjorva?! Internet fungerar inte och jag kan inte smsa eller ringa. När Anton far på skolan idag måste jag springa in till telia och fixa allt det här. Är lagomt less!

Torsdagkväll

Kategori: Allmänt

Är hos Emma just nu. Vi ligger och ser på våran favvoserie, Teen mom. Det är såå sjukt bra & spännande. Lilla Alva ligger och sussar så sött i barnvagnen. Om 45 minuter åker jag iväg till jobbet. Imorgon är det heeelg, love it. Har bara bra planer :-)

...

Kategori: Allmänt

Har hunnit springa en hel del på stan idag men nu är jag hemma igen. Väntar på besök av farmor, farfar, emma och alva. Dom kommer hit med mat från max, woopwoop! Ikväll ska jag mest bara ta det lugnt och kela med min nya baby mr.iphone! Cozy.

;-)

Kategori: Allmänt

Gissa vad jag precis har köpt ;-)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Ska skynda mig att göra mig iordning nu. Jag och Johanna ska träffas klockan 12.00 på stan och luncha sedan tänkte vi sola och se en film.

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Vilken myskväll vi hade igår, jag, Anton och Sofie. Vi tände lite ljus, slog på en film och åt fruktsallad och glass. Det blev en fin kväll. 
Nu sitter jag och väntar på pojkvännen som är på Subland och handlar frukost/lunch. Efter det ska vi till honom och se fotboll. Sverige spelar en träningsmatch, mycket viktigt..

Blogg.

Kategori: Allmänt

Fytusan vad trist min blogg blivit på senaste. Inga bilder, bara en massa tråkig text om ingenting. Måste dock understryka att jag skriver för min egen skull och ingen annans. Vill kunna gå tillbaka om tio år och se vad jag gjorde och hur mitt liv såg ut. Därför måste jag börja lägga in en massa bilder så jag har allt kvar. Sparar ju dem på datorn med men vem vet, min dator är inte den bästa och kan gå sönder när som helst, då finns inte bilderna kvar - om jag inte lägger ut dom här vill säga. SÅ nu ska jag bättre mig och föreviga allt, precis allt. 

Nä nu är nog Sofie här vilken sekund som helst. Ska slänga av mig myströjan, ta på mig en kofta, leta fram bankkortet, ta på mig ytterkläderna & gå ut med soporna innan hon är här. Tidsoptimist? Ja, ibland.

Jag i mitt gamla flickrum. Saknar det ibland :-)

Fina dagar.

Kategori: Allmänt

Har varit duktigt och städat lägenheten idag. Har dammsugit, moppat, dammtorkat, diskat och städat undan. Hann även springa och boka en tvättid. Måste tvätta lite sängkläder så jag kan bädda rent ikväll. 
Nu är Sofie påväg hit. Vi tänkte fara och sola, handla och sedan laga något gott till middag tillsammans. Jag bara älskar dagar som dessa då man får mycket gjort men ändå hinner umgås med vänner.


Sleepy

Kategori: Allmänt

Lägger mig och vilar en stund, även om det bara hinner bli en timme. Sen ska jag hinna
springa på ICA och Vila innan jag får besök. Saknar mitt bustroll. Tror jag ska ta med
han på Nimbys värld någon dag till veckan. Min lilla älskling.

God morgon

Kategori: Allmänt

Har suttit och tjorvat lite med bloggen. Vill byta ut headerbilden till en egen bild men fattar ungefär noll när det gäller kodmallar och stilmallar. Försöker en annan gång, då jag har mer tålamod. 

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Brukar egentligen gå och lägga mig när jag kommer hem men ska få besök kl.11 av pappa och Katarina och om jag lägger mig nu vaknar jag inte före 12. Funderar på att gå till ICA och köpa lite ingredienser så jag kan baka något gott att bjuda på. Väntar till det blir lite ljusare ute. Gillar inte att gå ensammen ute och ännu mindre när det är så mörkt.


Lite thé och DH nu. Har fått nya thémuggar av pappa och Katarina i julklapp som är hur snygga som helst. Visar senare.

blogresponse

Kategori: Allmänt

Har suttit och fixat lite med bloggen. Har iaf fått dit blogresponse så nu är det bara fråga där istället för i kommentarsfältet så kan jag svara också. PUSS

Helium hearts

Kategori: Allmänt

Har nyss plockat till lite här hemma och nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga till middag. Det är inte sådär jätteroligt att ställa sig och börja laga något åt sig själv. Får se vad jag hittar på, men något komplicerat blir det i alla fall inte. Jobbar inatt med. 21.00-07.30. Mer än så händer inte idag!

Where you are

Kategori: Allmänt

Har varit på olycksplatsen nyss men sitter nu i lägenheten igen. Har inte hunnit städa än. Har inte ens tagit av mig täckbyxorna sen jag kom hem, fryser. Ska i alla fall sätta igång och städa nu. Efter det far jag och äter middag på norrgatan sedan jobb 21.00-07.30! Lägger in bilderna från nyår imorgon istället.

...

Kategori: Allmänt

Ska ladda upp bilderna från nyår så fort jag känner att jag har tid och orkar.. Sitter och tänker på hur fort livet kan förändras. Hur fort allt kan vändas upp och ner. Jag är så glad för alla jag har i min närhet. Mina vänner, Anton, familjen - Jag skulle aldrig klara mig utan er. Ni betyder allt för mig, glöm aldrig det!♥
Klockan 17.00 ska jag följa Anton och tända ljus på olycksplatsen. Styrkekramar till alla inblandade. Kan inte tänka mig vad ni går igenom just nu!

Kategori: Allmänt