Elina Marklund

Onsdag

Kategori: Allmänt

Är genomfrusen. Var över en timme sen jag kom hem men fryser ändå. Behöver kramar. Sitter under en filt nu och ser lite film med lillebror Kim. Ska fara och skjutsa Marcus på scouterna om en stund vilket känns extremt jobbigt när jag fryser såhär mycket. Ikväll blir det thé, tända ljus och en film med pojkvännen. Bra onsdag.
Tumblr_lshjy10d6n1r28i3xo1_500_large

Those happy days

Kategori: Allmänt

Har inte gjort mycket alls idag. Ska gå och duscha, platta håret och sånt nu sen kommer min fina och hämtar mig.  Sitter dock och försöker hitta utklädningskläder åt mig och Malin nu, det är svååårt.

...

Kategori: Allmänt

Har haft en superfin helg, igen. I fredags var det Idolmys en liten stund med Malin, Tobbe & Anton, sen jobbade jag natt. I lördags var det avslutnigsmiddag med Antons fotbollslag och sedan födelesedagsparty hos Johanna. Igår var jag och Anton på Normalmia och såg handboll, sen hälsade vi på Emma, David och lilla Alva.

Nu är jag hemma hos Mamma. Sitter och myser i soffan med en filt och tänkte spela lite Sims. Btw så tycker jag att blogg.se kan ta och skaffa en bloggapp för oss med androidtelefoner med.

Stark

Kategori: Allmänt

Alltså, vilket sjukt grym kille. Kan inte förstå hur man kan vara så otroligt stark. Helt otroligt imponerande!
Här är en av hans låtar också, som han skrivit till sin syster. Så rörande.

Dagen

Kategori: Allmänt

Har haft en lugn dag idag. Har bakat bröd & varit hos mormor där hon bjöd på blodpalt. Hann även gosa med fina Alva en liten stund. Nu ikväll har jag bara myst. Madde gjorde varsin smoothie till oss som var otroligt god, sen såg vi lite "Värsta pojkvänsakademin" och jag blev extremt irriterad på idioterna, sen har jag även hunnit duscha och nu har jag lagt mig. Vilken myspys dag. Det enda som fattas är min fina pojke men när jag vaknar imorgon ligger han vid min sida, vilket känns otroligt skönt! Nu ska jag avsluta den här dagen med att spela Sims, det är så himla roligt även om det låter extremt töntigt. Natti.
Tumblr_ls9o86m3ql1qhsf77o1_500_large

Dagen

Kategori: Allmänt

Har jobbat idag, 07-14.45. Dagen har gått jättefort & efter jobbet har jag varit duktig och städat mitt rum lite. Det behövdes. Nu tänkte jag vila en stund i soffan och sen kommer nog Anton hit. Tror vi ska gå en promenad ikväll med, jag Malin och Anton. Om jag får som jag vill :-) Har dåligt om bilder nu. Tar nästan aldrig längre, får bättre mig.

fint.

Kategori: Allmänt

The best relationship:
Is when you two can act like lovers and best friends.
It`s when you have more playful moments than serious moments. It's when you
can joke around, have unexpected hugs, and random kisses. It's when you two give each other that specific stare and just smile. It's when you'd rather chill inside to watch movies, eat junkfood and cuddle than go out all the time. It's when you can completely act like yourself and they still love you for who you are.

Kvällen

Kategori: Allmänt

Sitter hos Anton nu. Han ser fotboll och jag tänkte väl gå och duscha och lite sånt nu. Vi har varit ute på en promenad ikväll, det var hur mysigt som helst. När fotbollen är slut tänkte vi lägga oss och se Grey's. Har lyckats övertala Anton att vi ska börja se den serien :-)) Haha, oj!! Nu blev det tydligen mål i fotbollsmatchen. 3-2 till Sverige. Anton skriker. Hur som helst, nu ska jag duscha. Tror det kommer bli en fin kväll. Min favvopojke e så mysig ♥ älskar det!!
Natti.

No one can control me, 'cause this is what I'm made of.

Kategori: Allmänt


Såå bra.

Jag älskar dig.

Kategori: Allmänt

Tumblr_lnok7iwdza1qasxryo1_500_large
Anton.