Elina Marklund

Mitt år.

Kategori: Allmänt

Tänkte försöka skriva lite om året som gått av den anledning att det är kul att gå tillbaka och läsa senare, när jag blir äldre.
Jag vet inte hur jag ska börja. Det är svårt, men de första månaderna av 2011 var jag nog väldigt förvirrad, osäker på mycket och inåtvänd. Kan ju säga att jag är väldigt dålig på att få ut mina känslor i ord, därför kan det jag skriver låta lite luddigt. Det är svårt att sätta ord på känslor och att prata om det känns obekvämt och konstigt. Jag är inte en person som är sådär bra på att prata om känslor. Jag önskar att jag var det, men det är jag inte. Försöker nu i alla fall. Jag festade mycket men började nog lugna ner mig någon gång i slutet av januari eller början av februari. Började umgås mycket med Malin, Tobbe och Anton igen. Hade varken varit eller pratat nästan något alls med i alla fall Tobbe eller Anton på många många månader. Det var tufft i början. Det jag precis hade kommit över och slutat tänka på kom tillbaka. Därför var de många gånger jag tänkte att jag skulle sluta vara dem. För jag ville inte behöva komma över de där känslorna igen. Är glad att jag inte stötte bort dom för att jag var rädd. Nu är de tre människorna mina närmaste och bästa ♥ Blev tillsammans med Anton den 25:e februari och är så sjukt kär. Han är verkligen en fin kille. Trodde inte såna fanns. Är lyckligt lottad. Alla borde få ha någon som Anton. Tror inte vi bråkat en enda gång och vi har varit tillsammans i snart ett år. Det är så jäkla skönt. Mycket hände på första halvåret av det här året. Jag åkte till Prag med delar av min engelskaklass och det är den sjukaste men roligaste resan jag gjort. Fest & galenheter fem dagar i rad. Glömmer det aldrig. Två veckor efter det åkte jag till Turkiet med Malin, Tobbe och Emelie. Det var också en grym resa, även om jag önskar att Anton hade kunnat följa dit. Sen började studentveckan och allt vad det innebär, tog studenten, började jobba och hade samtidigt en grym sommar. Några månader senare blev jag moster till Alva. Älskade lilla unge. Hon är så söt!! Så mycket mer än det hände inte på ett tag.  Jag jobbade, var med Anton, kompisar, festade och sånt. Är så glad att jag för jobba så mycket som jag gör och att jag dessutom trivs så bra på mitt jobb känns super. Flyttade hemifrån för cirkus tre veckor sen och börjar få det klart snart. Det blir bättre och bättre. Det här är mitt år i vääääldigt stora drag. Ett fint år, det finaste hittills tror jag nästan. Mår så otroligt bra nu, tror inte det kan bli bättre. Har eget boende, världens bästa pojkvän, världens bästa vänner, världens finaste familj, världens bästa jobb. Allt är så jäääääääkla bra just nu. Känns som att det kommer hända något snart bara för att jag skriver sådär nu men.. haha. Shit vad långt det här blev, för att vara jag. Hoppas inte det blev för luddigt och konstigt. Som sagt är inte så bra på att berätta men jag gav det ett försök i alla fall. Hoppas att 2012 blir ett minst lika bra år.

Golden

Kategori: Allmänt

Är inte så aktiv här, skriver mest när jag känner för det. Idag har jag iaf jobbat 07.30-15.00 vilket jag gör även imorgon och på fredag. Hann springa på stan en snabbis idag när jag hade slutat och köpa nödvändigheter till i helgen. Jag, Malin, Tobbe och Anton ska till Kåbdalis med pojkarnas vänner och fira nyår där. Längtar så mycket. Fick främmande idag av Daniel, Marcus, Lovisa, Natalie och Madelene. Det var riktigt kul. Nu ska hoppa in i duschen sen fara till pojkvännen.

PUSS

Kategori: Allmänt


Heartbeat with a high demand

Kategori: Allmänt

Tumblr_lsqam9uyoa1r0xz4zo1_500_large

Crossing

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från jobbet. Är ledig tre timmar nu sen far jag iväg på nästa jobb, 21.00-07.30. No rest. Sitter och äter middag nu och efter det tänkte jag skura lite och sånt. Så mycket mer än det händer inte idag.
Och som svar på din fråga Ida så har jag inte fått jobb på Carlings. Jobbar bara där nu de sista dagarna innan jul och säljer biljetter till After xmas :-)

Bjurö klubb

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från jobbet. Är trött och har en konstig huvudvärk. Börjar klockan 12.00 på Carlings idag så jag skulle kunna lägga mig och sova en stund innan det och ändå hinna ta en lång dusch och städa lite. Får se hur jag gör. Har ett skrivbord och tvbänd/hylla till salu. Båda vita. Lägger ut en bild lite senare. Är det någon som intresserad nås jag på 0703606784, dock bara mellan 18-20.30.

Dusty rose

Kategori: Allmänt

Sitter med ena handen i en stor skål med iskallt vatten just nu. Brände mig när jag & Anton lagade middag. Så fort smärtan har avtagit ska jag diska och sedan lägga mig och se DH till jag ska och jobba. Det har varit en konstig dag.

Plans

Kategori: Allmänt

Tog en prommis till stan imorse och handlade de sista julklapparna, hittade även en nyårsklänning. Sedan gick jag förbi ICA och handlade lite kyckling till middagen. Ska laga en jättegod kycklinggryta som min mamma brukar göra. Mums. Har äntligen fixat en internetkabel så nu har jag internet här i lägenheten. Hade tänkt lägga in lite bilder på hur det ser här ut men vill först få det riktigt klart. Nu ska jag spela lite Sims i väntan på att Anton ska komma hit. Jobbar inatt, 21.00-07.30. Puss

Den här klänningen ska jag ha på nyår och vanliga tights istället för prickiga.

Moved

Kategori: Allmänt

Fint uppehåll här. Nä men jag har inte ordnat internet i min lägenhet än. Det ska fixas ikväll dock. Ska även hinna städa och få iordning lite till. Trivs redan så det känns super. Ser framemot veckan som kommer som innehåller 9 jobbpass + julafton. Intensivt, men jag jobbar på världens bästa ställe så jag klagar inte.

Andra advent.

Kategori: Allmänt

Är hemma hos mamma just nu efter en bra helg. Nu ska jag ta en dusch och sen bara mysa framför tvn och vänta på sällskap. Ser framemot veckan som kommer. Tror den blir bra.
67239659_66871995_tumblr_ku6uysevtr1qzmyngo1_500_large_large_large

Skeå

Kategori: Allmänt

Ska gå och se en film med Alicia nu sen tar jag en dusch och far till Emma, David & Alva innan jag börjar jobba idag. Imorgon åker jag och Anton iväg till Skellefteå och bor på hotell över helgen. Vi ska shoppa julklappar och bara ha det supermysigt. Längtar.

...

Kategori: Allmänt

Tumblr_lvij5rq4el1r5y7xfo1_500_large

Snowflakes

Kategori: Allmänt

Nu får det gärna komma lite snö så jag får åka lite snowboard. Saknar det.

Home

Kategori: Allmänt

Har jobbat inatt. Kom nyss hem därifrån och har hunnit äta lite + lägga mig i sängen. Tänkte spela lite Sims innan jag somnar.