Elina Marklund

Promenad

Kategori: Allmänt

tänkte att jag och Alfons skulle gå på en lite längre promenad idag då det bara är några få minusgrader ute. Alfons tyckte dock inte att det var en bra idé. Hann ville inte följa alls så det blev bara en kort promenad runt närmsta kvarter. Nu ska jag försöka vara duktig och städa lite här hemma :-)

Luleå

Kategori: Allmänt

 
Har äntligen köpt mig en IPad :-) 
Är hos pappa nu och myser

ELLEN LÄSER

Kategori: Allmänt

"If you go to Anastasia's house don't eat the pancakes.. everybody. DO NOT  EAT THE PANCAKES!*
hahahaha 
 
 
 

Sushi

Kategori: Allmänt

Har varit på vårdcentralen idag och fått ett nytt, starkare pencillin så förhoppningsvis är jag frisk till jul. Eller, jag skulle egentligen vilja säga att jag är frisk nu men jag hör väldigt dåligt på mitt vänstra öra och det bara tjuter i det. Håller tummarna att de här pillerna ska ge mig min hörsel tillbaka. Annat än det så passade jag på att äta sushi idag då Martin ändå inte är hemma. Älskar det. Alltid hälften lax, hälften avokado. 

sushi1.jpg

20 december

Kategori: Allmänt

Har slått in alla julklappar idag så nu är allt sånt klart. Det känns himla skönt. Nu kan man bara njuta av julen istället för att känna stress. Såg en som hade bakat "Rocky roads" på facebook och blev sugen på att göra det jag med. Det finns mycket jag skulle vilja göra just nu men eftersom att jag ännu inte är frisk så är det nog bättre att vila. Vill vara frisk till julafton. 
 
Just ja. Imorgon är dagen då vissa tror att jorden kommer gå under. Spännande.

Mad world

Kategori: Allmänt

Är fortfarande sjuk. Har faktiskt mått bra hela dagen, inte frusit, inte haft ont också nu när jag stog i duschen så kändes det som att allt kom tillbaka. Febern,smärtan,illamåendet. Blä. Nu vill jag bli frisk igen, ok?

Nej då. Blir nästan irriterad på mig själv över att jag klagar för något sånt här. Något så fånigt som lite öroninflamation. I våran värld finns det (tyvärr) så mycket saker som är tusen gånger hemskare. Kan inte släppa den där skolskjutningen i USA. Idag såg jag bilder på barnen som blivit dödade och VAFAN!! HUR KAN MAN GÖRA SÅ?!?! Hur kan en människa gå helt obemärktbar förbi, ingen märker något konstigt med honom och sen bara BAM så går han och gör något sånt här? Jag älskar ju verkligen livet och allt fint som finns här men när något sånt här händer så känns det verkligen som en mörk mörk plats. När vi var små fick vi lära oss att monster bara existerar på tv men det var ju en stor fet lögn. Monster finns i verkligheten. Dom finns bland oss. Personen som gjorde detta är ett stort exempel på ett monster. Kommer aldrig någonsin kunna förstå hur man ens kan komma på tanken att göra något sånt. Hur kan man titta ett barn i ögonen och sen skjuta det? Hur kan man skjuta sin mamma? Hur kan man skjuta någon överhuvudtaget?

Det är när sånt här händer man inser hur löjlig man är när man klagar på småsaker. Tex "åh, jag skulle vilja ha den nya ipaden" eller "jag har inga snygga kläder" eller vaaad som helst, sånt som man klagar på dagligen. FAN inget sånt spelar någon roll, ok? det spelar INGEN. ROLL. Allt sånt går att fixa. När ens barn har blivit skjutet, mördat, så går det inte bara att fixa. DÅ kan man klaga. Allt annat småtjaffs och klagande känns bara så himla oviktigt när man läser om något så hemskt som en skolskjutning. Nä, fy blä. Kan inte tänka på såna här hemskheter för mycket. Blir knäpp. I julklapp önskar jag mig att världen blir finare och att såna här hemskheter inte existerar. 
 

Sjuk

Kategori: Allmänt

 
Mina killar har åkt iväg en sväng. Martin ska träna och Martins storasyster ska sköta Alfons. Mår inte alls bra idag. Vaknade imorse av hög feber och en hemsk värk i mitt öra. Tror jag åkt på öroninflamation såhär lagom till jul och allt. Ska försöka ta mig till vårdcentralen imorgon så jag kan få utskrivet pencilin och blir frisk, om det behövs såklart. Har tagit alvedon för ett tag sen och nu fryser jag inte längre men smärtan försvinner inte. Synd om mig idag..

Haha nädå, jag har det rätt mysigt här under täcket i soffan framför Vem kan slå Filip och Fredrik. Hade varit ganska mycket mysigare dock om jag hade sluppit ha ont. Det är så himla typiskt. Jag som skulle och träna handboll imorgon. MEN nu ska jag inte klaga mer. 

Hemska tider.

Kategori: Allmänt



Det här är alldeles för stort och tragiskt för att man ska kunna förstå det. 

your love is my turning page

Kategori: Allmänt

 
 
Finaste låten. Lyssnar på den om och om igen. Jag älskar låtar som gör att det värker i hela kroppen av känslor. Av varenda ord. 

ELLEN

Kategori: Allmänt

 
 
Undrar hur många gånger jag har tittat på det här klippet ikväll. Älskar hennes show och att hon är så himla generös, givmild och sjukt jäkla rolig gör ju bara showen ännu bättre. Tycker alla borde se det här klippet. Det är så fint på något sätt. Blir lycklig av den, mestadels för att hon är så himla generös och omtänksam. Hon hjälper så himla många människor och sånt gillar jag. Finns nog inget finare. 

Dec. 13, 2012

Kategori:

Nu har vi i stort sett fått klart här hemma. Vi har bland annat köpt en fin trapphylla (kallas de så?) som jag är så himla nöjd med :-) tycker det är så mysigt nu när man äntligen fått julpynta också.

Dec. 13, 2012

Kategori:

Har lillebror här över dagen och natten. Tycker det är så mysigt när han vill komma hit och vara med oss :-) idag har vi hunnit vara ute en stund och sen har vi bakat världens fulaste pepparkakshus också..:) nu ska vi bara mysa framför någon bra film. Fin torsdag

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/436810/images/2012/pic_50ca25c3e087c35db6e1f4c3.jpg" class="image">

Dec. 13, 2012

Kategori:

Har blivit en liten tant. Känner mig iaf som en, nu när jag börjat sticka. Det är faktiskt ganska mysigt att ha något att pyssla med när man sitter framför tvn om kvällarna. Aaah. Nu lät jag som en 70åring!! Inte okej. Jaja, jag försöker sticka ett par vinröda tjocksockar till mig. Tänkte att det passade såhär vid jul. Om dom någonsin blir klara vill säga..

/lilltanten

Dec. 12, 2012

Kategori:

Fy vad det händer hemska saker hela tiden i Piteå nu. Bränder och olyckor alldeles för ofta. Det får jäääättegärna vara slut på allt sånt nu, tack!

Camilla tog det fina initiativet till att fara och träna handboll igår och jag följde med henne. Herregud vad roligt det var. Har saknat det. Ska börja träna med Lillpite nu och se vilken nivå jag ligger på. Tycke det gick bra igår ändå, förutom att jag har värdelös kondition men den går ju att träna upp. Ska på Korpen på fredag med Camilla sen blir det tre handbollsträningar nästa vecka. Yes!

Förresten. Det är den 12/12/12 idag. Det sista trippeldatumet jag får uppleva. ELLER NÄ, om jag blir 108 år hinner jag uppleva ett till. Ska satsa på det!

Dec. 05, 2012

Kategori:

Har jobbat kväll men nu är jag hemma igen. Har ingen tillgång till dator, den har Martin tagit med sig på jobbet men jag provar att skriva från telefonen, det brukar dock aldrig bli bra.

Myser bara i soffan framför tvn. Väntar på att Kalla Fakta ska börja. Tänkte lägga mig tidigt ikväll så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Imorgon ska vi till Mio och köpa en hylla och sedan fara och hälsa på pappa och Katarina.

Dec. 03, 2012

Kategori:

Blir bara knäppt att blogga från telefonen. Autokorrekt retas med mig. Skulle skriva självklart men det blev självständig. Jaja. Har även tänkt på en sak, lägger bara upp bilder på Alfons nu.. Hah! Det är dock för att jag vill ha kvar en massa valpbilder här ifall datorn skulle krascha eller något. Tänkte faktiskt lägga upp en bild på Martin också men insåg nu att jag inte har en enda bild på honom på min telefon. Inte okej..

Dec. 03, 2012

Kategori:

Börjar den här veckan med en himla massa jobb. Klagar inte, gillar mitt jobb :-) sitter och ser "Strömstedt" och där är killen som gjort "hästar finns inte" på Facebook. Lite kul faktiskt för han hävdar bestämt att hästar verkligen INTE FINNS. Det är ju en frukt. Tycker det är fascinerade ändå hur folk kan orka diskutera med den här människan som självständigt bara gjort det här för att reta upp folk. Han lyckas verkligen med det.

Jaja, ska snart sova. Imorgon vill jag umgås med min pojkvän och vovve heeela dagen. Saknar dom!

EFTERRÄTT

Kategori:

Ikväll är vi hos Martins föräldrar och myser. Vi blev bjudna på en god middag och sen en mumsig efterrätt som jag nog åt liiite för mycket av. Är sådär jobbigt mätt! Nu sitter vi framför tvn och ser Madicken :-) gillar söndagar, de är så mysiga.