Elina Marklund

Torsdag

Kategori: Allmänt

Nu har min pojkvän och vovve lämnat mig och åkt till bergsviken. Jag myser i soffan, väntar på att "Uppfinnarna" ska börja och sen om en stund ska jag fara till jobbet. Sista natten nu sen har jag helg. Skönt. Ska bara mysa på hela helgen, vara med familjen och sånt. 

Här är en bild på Alfie som Martin tog igår. Han växer så fruktansvärt fort nu, det är nästan obehagligt. Tycker om honom sååå mycket. Ärligt så har jag förut aldrig fattat hur mycket en hund kan betyda. Har alltid sagt "det är bara en hund". Utan att låta töntig så måste jag säga att det är "bara" inte en hund, han betyder så mycket mer än så för mig. Finaste Alfons <3

Torsdag

Kategori: Allmänt

har haft två skitdagar men nu är allt bra igen. Tack och lov. Har julpyntat lite här hemma idag, riktigt mysigt blev det. Det behövs bara lite småsaker nu. Alfons ligger här och sover bredvid mig, som vanligt. Min sötvovve. Finns ingen mysigare. 

MYS

Kategori: Allmänt



Jag och Alfons sitter och myser framför TVn. Ska ge vovvarna (Vi tar hand om mammas hund, men han ska åka hem idag) mat, laga något till mig själv sen åka till sjulnäs och träffa Gustav och mamma :-)

Lägenheten

Kategori: Allmänt

'
Eftersom att mina bilder försvunnit från telefonen är det här de enda bilderna jag har från lägenheten just nu. 

YOUTUBE

Kategori: Allmänt

Varje gång jag sitter vid datorn (vilket har blivit rätt ofta nu på tiden då jag får låna martins mac) så sitter jag framför youtube och kollar runt på allt möjligt. Allt från musikvideor till intervjuer och roliga klipp. Tänkte lägga in lite klipp/videos jag tycker är bra här. Det är som roligt att ha kvar någonstans för ibland glömmer jag bort endel klipp så fort eftersom att jag kollar på så himla många varje gång jag är in där. Så, nu lägger jag in dom jag vill ha kvar och kunna kolla på igen. 
 
Det här en tjej som heter Carly och är 13 år. Det är ett klipp från xfactor i USA. Hon är verkligen duktig för sin ålder.
 
 
Världens just nu levande bästa artist (enligt mig) Beyonce!
 
 
Här är bara ett roligt och gullig klipp på Taylor Swift och Zac Efron. Haha;)
 


OJ. ser nu att jag börjar jobba om 30 minuter. Måste springa. 

FAMILY IS THE MOST IMPORTANT THING IN THE WORLD

Kategori: Allmänt

Igår fick jag det samtal man aldrig någonsin vill få - Det har hänt en olycka!!
Min älskade styvpappa och en av hans kollegor hade varit med om en olycka på jobbet och var då påväg till Östersunds Sjukhus i en ambulanshelikopter. Det var som att hela min värld stannade och de minuterna innan jag ringde Johanna och bad hon komma över hann jag hinna tänka alla möjliga hemska tankar man kan komma på. Det kändes som att hela livet var förstört. Ungefär tjugo minuter senare ringde mamma och berättade att han andas och pratar och herregud vilken lättnad det var. Då kändes det som att jag fick luft i mina lungor igen, jag fungerade. Självklart var vi alla fortfarande jätteoroliga och jag kunde inte pusta ur förrän i morse då jag vaknade och hade fått ett sms av mamma där det stod att han har klarat sig utan några som helst men eller skador. Vilken lycka. Nu vill jag bara att dom ska komma hem så jag får krama om dom. Det känns verkligen som att jag har fått ett uppvaknade av det här. Man inser hur skört livet är och att man ska ta vara på varenda sekund man får med varandra. Just nu är jag extremt tacksam att jag får ha kvar min fina styvpappa och att han mår bra. Han måste ha haft någon ängel där uppe som vakade över honom!

Fredag

Kategori: Allmänt

Blev bara sugen på att skriva lite nu men jag vet inte vad. Ser på Snooki och Jwoww nu medan jag väntar på att kakorna ska bli klara i ugnen. Alfons ligger och sover bredvid, som vanligt. Han kan vara riktigt riktigt busig då och då men det han gillar mest av allt just nu är att ligga och mysa/sova/chilla. 

Känner för att slita på mig träningskläderna och gå ut på en långprommis men jag har tre problem.
1. Alfons orkar inte gå långt och fort ännu, han är så mini och Martin är inte hemma.
2. Det är mörkt ute och jag är mörkrädd, väldigt mörkrädd.
3. Kakorna är fortfarande i ugnen och när de är klara måste jag börja med middagen. 
 
Summan av det här blir alltså - ingen promenad. buhu! MEN imorgon ska jag bannemej ut och röra på mig. Det kommer säkert vara världens snöoväder då bara för att jag för en gångs skull känner mig sugen på en långprommis. JO, förresten. Morfar sa ju att det skulle bli dåligt väder i helgen. Regn och snö. Påminn mig igen varför jag bor i Piteå? Nejdå, jag gillar faktiskt Piteå. När det är varmt. Vilket det är ungefääär zero gånger per år. 

Haha, åh. Nu ska jag sluta vara bitter. Tycker faktiskt att det skulle vara kul om det snöade lite trots allt för det blir så mycket mysigare då. Juligt och fint. Nu ska jag gå och byta från min onepiece till vanliga kläder sen ska jag se om mina kakor blev ätbara. Hoppas. Hoppas de är finare är moster fiorna jag gjorde häromdagen också. Kan ta en bild. Dock, för att kunna på in bilderna här måste jag lägga in de på Instagram. Det är det enda sättet jag  kan just nu. MEN, nu bränner jag snart kakorna. Lägger in en bild på en fin tröja. Vill ha.
 

Fredag

Kategori: Allmänt

Ligger och myser i Martins onepiece, i soffan, med Alfons som sover. Egentligen hade jag ju tänkt vara ute ett bra tag nu på förmiddag men jag är frusen och mår inte sådär jättebra så tar det lugnt här hemma istället. Hoppas att Martin hinner se mitt sms innan han kommer hem. Vill att han ska köpa lite ingredienser till mig, hade tänkt prova baka saffranbiscotti. 
 

Inspiration

Kategori: Allmänt

craft-room-final-053_thumb_25255B1_25255D_large.jpg

tumblr_mdrg03f4rz1rhqtkvo1_500_large.jpg78461218479384106_6PZm2kPT_c_large.jpg

39688040436972111_U0AMYYJr_c_large.jpg

 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Nu har jag suttit och brottats med ICloud och Itunes. Vill verkligen kunna lägga över bilder på datorn så jag kan lägga upp fler bilder här. Det står att de inte kan överföras för att "datorn är full" vilket den inte är. Ska tvinga Martin att hjälpa mig med det här nu när han kommer hem från jobbet, för att blogga från blogg.se-appen fungerar ju inte bara längre. Den är värdelös. 

Nu ska jag bara mysa på här hemma med min vovve och pojkvän, lägga mig tidigt så att jag orkar upp i tid imorgon. Tänkte vara ute imorgon på förmiddag med eftersom att jag insåg idag hur himla skönt det är, även på hösten.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Vilken skön dag jag haft idag. På morgonen gick jag ut med Martin, Kim och Alfons och busade. När vi kom hem igen var jag och Martin duktiga och städade lägenheten och tvättade medan Kim sprang över till mormor och morfar. Sedan när Martin började jobba så gick även jag ner till mormor och morfar och var med dom. Efter ett tag kom även mamma och mina syskon dit och vi alla åt mormors goda köttfärsbiffar tillsammans. Sen gick jag hem, duschade och sen kom pappa och Katarina och hälsade på. Himla trevlig dag. Känner hur mycket piggare jag har blivit nu när jag går upp i tid istället för att sova bort halva dagen. Bra Elina!
 
Nu dricker jag kaffe och kikar på "Uppfinnarna". Alfons ligger och sover här bredvid. Han är helt knäckt efter att ha busat med mammas valp, Bosse.  

Torsdag

Kategori: Allmänt

Jag och Kim blev sugna på att baka igår så vi gjorde lite moster fior. Dom blev inte speciellt fina men enligt Kim blev dom väldigt goda iaf. Jag har inte hunnit smaka än! Dricker morgonkaffe nu och ska strax byta om. Jag, Martin, Kim och Alfons tänkte gå ut och gå en kort runda och försöka hitta något ställe där Alfons kan springa lös och busa. 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Haha, åh. Såg nu att alla de sista inläggen innehåller bilder på Alfons. Känns bara som att jag måste passa på att ta en massa gulliga kort på honom nu för han lär ju inte vara såhär liten länge till med tanke på hur bra han äter ;-) Han är verkligen som en liten gris. Han snarkar, äter som en gris och har en knorr. Meeen, ska försöka lägga in annat också. 
 
Förra veckan fick jag med mig Martin på bio för att se den sista filmen i Twilight-serien. Ska inte avslöja något men jag tror jag hade lite väl höga förväntningar så jag blev lite besviken. Den var väl bra men absolut inte lika bra som de andra filmerna. Det är lite tråkigt att det är över nu men jag är helt besatt i Hungerspelen nu så jag ser verkligen fram emot den andra filmen som borde komma på bio någon gång till våren. Längtar!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Har Emma och Alva på besök här idag. Vi har fikat lite och nu vilar vi lite i soffan framför Housewives of Beverly Hills. Herregud, det går verkligen att bråka om allt. Har aldrig riktigt förstått mig på såna personer som tar varje liten chans de får att starta ett bråk men vi alla är olika och tur är väl det.
 
Lilla Alfons ligger och sover här bredvid mig nu efter en himla massa bus. När Martin kommer hem ska jag fara och hämta Kim som ska sova här inatt. Mysigt! Har ännu inte lärt mig hur man laddar in bilder på den här datorn men ska be Martin visa mig ikväll. Håller på att ladda ner Desperate Housewives nu. Tänkte börja om att se det igen då jag slutade där någonstans i säsong 3 och nu har jag glömt bort för mycket för att fortsätta där. 

Bio

Kategori: Allmänt

Just ja, idag bokade jag biobiljetter till mig och Martin. På tisdag är det premiär för Breaking dawn part two och vi ska dit. Längtar sååå just nu. Martin är dock inte lika taggad men han är snäll som följer med mig. Min syster, hennes pojkvän, Sandra och Johan ska också dit så det blir kul. Har nästan en liten nedräkning till det här också i min hjärna. Fem dagar, snart bara fyra.

523376_10151180823555674_369168330_n_large.jpg

Så.

Kategori: Allmänt

Såhär är det. Antingen så tjorvar blogg.se-appen eller så är vårat internet här i lägenheten väldigt slött, för blogga genom telefonen här hemma fungerar inte. Nu har jag lånat Martins dator och skriver från den. Har en egen dator som är vääldigt slö men den är fortfarande kvar hos mamma och dessutom är den himla dålig. Har fastnat lite för Martins mac faktiskt som han är så snäll och låter mig använda när jag vill :) Tänkte att jag ska försöka lära mig hur man för över bilder till den här datorn (lovar, de här mac-datorerna är tjorviga) för en blogg utan bilder är trist. Skriver här för mig egen skull, för att jag tycker det är roligt att kunna gå tillbaka i arkivet och se vad jag hade för mig när jag var yngre. Så, syftet med bloggen är alltså inte att få en himla massa läsare eller så. Syftet är bara just det att jag vill kunna gå tillbaka och läsa om min ungdom senare i livet. Nu på senaste tiden har jag varit väldigt dåligt på att uppdatera och det är för att det inte har fungerat. Det som har hänt är väl att jag och Martin börjar få det riktigt mysigt och fint här i lägenheten, mamma har köpt en hund, jag och Martin har tingat en hund. Han heter Alfons och är en renrasig Fransk bulldog. Han är såå himla fin. Supersöt och en riktig liten gossebjörn. Vi för hämta honom lördag den 17:e november, så alltså om nio dagar. Inte för att jag håller räkningen eller så.. ;) Tänkte att jag ska försöka ladda upp några fina bilder på honom nu. Det är osett än om jag får fram dom eftersom att jag inte är så duktig på att hitta i den här datorn än, men jag ska försöka. Kicki, som är Alfons uppfödare har en blogg också om man vill gå in och titta på de små liven där. Frallanlotta.blogspot.com heter hennes blogg. Hon är så snäll och låter oss låna lite bilder därifrån så det är hennes bilder jag tänkte (läs:försöka) lägga upp här. Dom är så fina, hon är duktig på att fotografera. 
 
Ikväll har vi varit och hälsat på honom, alltså Alfons. Sen har vi bara myst här i soffan. Nu är Martin och spelar fotboll och jag ser Hela sveriga bakar och knaprar torkade tranbär. Ska snart städa undan lite här, ta en dusch sen tänkte jag gå och lägga mig och läsa. Har börjat läsa boken alla pratar om, femtio nyanser av honom. Kanske lägger in lite bilder från lägenheten här imorgon då Martins visat mig hur jag för över dom till datorn. 

Puppy

Kategori: