Elina Marklund

Jan. 19, 2013

Kategori:

Jobbar heeela helgen och på måndag är det äntligen dags för skola :) ser fram emot det faktiskt.

Syster

Kategori:

Jag och min lillasyster har samma syndrom. Vi har svårt att vara seriös på bild..:)

Sjuksköterska

Kategori:

Hade match igår och den förlorade vi med 20-22. Är väldigt nöjd ändå eftersom att vi spelade bra och det var ju ändå serieledarna vi mötte.
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att träna. Martin har varit duktig och lagat mat, diskat och städat. Vill inte vara sämre så nu ska jag dammsuga, skura och dammtorka. Älskar känslan när man storstädat hela lägenheten.

Jo, fick mina första skolböcker idag. Nu är det verkligen nära till jag börjar plugga igen. Fyra dagar kvar.

Jersey

Kategori:

Mitt bästa tidsfördriv nu på kvällarna är att ligga och se en serie de flesta tycker är värdelös men som jag älskar, Jersey Shore! Det blir många sena nätter, har svårt att slå av när jag väl börjat se.

Förresten, har börjat träna handboll igen. Mitt bästa beslut på väldigt väldigt länge. Älskar det! Vi har match imorgon och det är tänkt att jag ska spela. Är såå nervös. Åh, kan inte tänka på det! MEN, ska inte ha för höga krav på mig själv då jag bara hunnit vara på några få träningar än och skotten är inte riktigt som förr men det kommer så småningom. Måste hitta det tålamodet jag inte har. Får inte ta ut mig för mycket heller och bli skadad. Det här var lite påminnelser till mig själv bara. Godnatt på er!

Hej

Kategori:

Men herregud, får blogg.se aldrig till sin app? Funderar på att byta till devote nu. Får se!

2013

Kategori: Allmänt

Åkte iväg till Kikkejaur igår med Johanna, Victor och Martin för att fira nyår i en mysig stuga. Sista biten fram till stugan var en smal smal väg som inte var plogad och där körde vi såklart fart. Som tur var fick vi hjälp av några fina människor så tillslut tog vi och loss och fick gå sista biten men packning och allt men det gick bra det med. Det blev ett lugnt men roligt nyårsfirande med lite spel och mycket babbel. 
Så,2013 nu då. Hoppas på ett fint år. 
 
Är hemma nu och ska strax sova. Börjar jobba tidigt imorgon.