Elina Marklund

Kimbeebis.

Kategori: Allmänt


Tror ni att jag har varit lite orolig idag eller? Svar Ja. Tur att allt gick bra <3

Tvmys.

Kategori: Allmänt

Nu: En bra film + glass och apelsin. Det känns skönt att bara vara hemma ikväll trots det fina vädret.

Kimbäbben.

Kategori: Allmänt


haha aw. Kolla vad dom i Dalarna har gjort med min lillebror :o Han ser ju inte direkt nöjd ut. Stackarn!

Sol,bad,sommar.

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag det har varit! Vid 11 bestämde jag och Malin oss för att fara till Hammenviken och bada men eftersom att det var ganska kallt i vattnet for vi till Norrstrand istället. Dagen har alltså bestått av sol och bad. Har tagit några bilder men jag lägger in dom senare :)




Fan också, jag saknar redan Kim så det värker och han ska vara borta i 10 dagar till. Hur ska jag överleva?
Nä vet ni vad, nu ska jag vara duktig och städa mitt rum, bädda rent, plocka ur diskmaskin samt skriva ut bilder på nära och kära som jag ska hänga upp i mitt rum. Peace.

sådärja.

Kategori: Allmänt

Har sovit hos Emma i stan inatt eftersom att jag åkte hem med henne från pappa igår. Vi hade det ganska trevlig här igår. David (emmas kompis) kom hit och gjorde oss sällskap med lite cider och öl. Vid klockan 03:00 blev jag riktigt trött och la mig. Nu ska jag gå och kolla vad emmas kylskåp har att erbjuda till frukost sedan tror jag att jag ska gå på en långpromenad med Zensa.  
Det här får bli ett sånt där tråkigt inlägg utan bilder som ingen orkar läsa. Ska försöka lägga in några bilder senare. Har tyvärr inga just nu eftersom att jag köpt ny mobil. Ciao

Eller, jo förresten! Kan lägga in en på min snygga storasyster<3

Emma är alltså hon till höger.

Solflickan.

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem till pappa efter en härlig dag i solen med Johanna, Martin, Pelle, Pebb och Jonte. Vi badade, solade och hade kul på Hemlundas badstrand. Lägger in lite bilder från dagen.


sweeeeeeeeeeeeetlife.

Kategori: Allmänt

Nu drar jag, Johanna, Victor och Jocke till Pålberget och myser. Vi ska grilla och spela spel m.m. Imorgon fyller jag 18 år, sköööönt :-) Blir tårta och kalas på dagen och fest på kvällen. Ciao!

Styled by shoes

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan nu, helt utmattad och har precis fått Kim att somna. Snart ska jag städa lite här, duscha, se en film och sedan sova med baby. Imorgon blir det jobb på PSG. 
 Just ja, jag köpte nya skor igår. Såhär ser dom ut:
Textile shoe
Alltså, inget speciellt. Bara vanliga vita sneakers att ha till vardags. Var tvungen slänga mina andra, dom gick sönder.

Summergirl.

Kategori: Allmänt

Vem orkar sitta vid datorn i detta väder? - Inte jag iaf. Därför ska jag fara ut nu. Vi får se vad som händer ikväll men imorgon är det jobb på PSG som gäller, igen.

Annikas bild♥

thetruth.

Kategori: Allmänt

att skrika någon i ansiktet om hur dålig den personen är kommer aldrig göra så att något blir bättre.