Elina Marklund

:')

Kategori: Allmänt

Kick ass!!

Kategori: Allmänt


Aha aha. Party!!

JEANS

Kategori: Allmänt

Är hemma nu. Köpte ett par jeans på stan, är riktigt nöjd :-) Kan lägga in en liten bild på dem. Nu ska jag powernapa för att sedan fara och träna.

Miss sixty

yooo

Kategori: Allmänt

Har historia nu, om någon ville veta. Efter den här lektion ska jag ta en promenad in till stan och köpa nya benskydd. Skulle egentligen behöva ett par nya fotbollsskor också men det får bli nästa månad.
Hur som helst, Kim kom hem idag. Det måste varit veckans höjdpunkt. Har saknat honom så himla mycket. Tror inte jag berättat men han började hosta upp blod och blöda kraftigt ur munnen så han fick åka ambulans till Sunberbysjukhus och akutopereras. Kan säga att jag var livrädd men operationen gick bra. Han har väldigt dåligt blodvärde men annars mår han helt okej nu.

Idag har jag fotbollsträning och efter det ska Ville hämta mig. Tror vi ska in till stan och hitta på något :-) Får se när jag skriver nästa gång. Hare bra (inte djuret)

Machine.

Kategori: Allmänt


Någonstans där finns vår plats.

gårdagen

Kategori: Allmänt

Hade en jättebra kväll igår. Var med Malin, Tobbe och Anton. Vi lagade mat, såg handboll och spelade spel. Vi spelade "Med andra ord" och jag skrattade så jag grät. Såklart vann jag och Malin, trots att pojkarna fuskade lite. Kom väl hem där vid tolv och somnade ganska snabbt efter det. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Kanske springer över till Malin, vi får se :-)

skola

Kategori: Allmänt


Nice att jag är ful idag. btw sitter Magnus där bakom, han ser ut att jobba på bra. Duktig pojke!

här är lite bilder på de nya grejerna jag beställde för ett tag sen

Kategori: Allmänt



Smoothie

Kategori: Allmänt


Hade inga blåbär hemma så det fick bli en hallonsmoothie. herre min lord, vad god den var!! Nu är jag redo för träning :))

Smoothie

Kategori: Allmänt

Ska börja mig göra klar för träning snart. Årets första fysträning för min del, hur ska det gå? Känner som att det kommer bli riktigt tufft MEN NU JÄVLAR SKA JAG BLI FIT!!!:) Ska göra en god hallon- och blåbärsmoothie nu så jag orkar springa som en tok!
798202-10-1286908191469_large

hiho.

Kategori: Allmänt

Fotbollsträningen gick bra :-) har som inget annat att säga just nu, förutom att jag inte kan sova. Bra dock att jag har sovmorgon imorgon!

Kim

Kategori: Allmänt


Kolla sötnosen min, nyvaken efter operation. Han är så duktig! <3

Hemma

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från skolan. Nu ska jag skriva två bokanalyser. En på svenska och en på engelska. Efter det har jag fotbollsträning, wiha.

Svennebanan.

Kategori: Allmänt

En lathund om hur man som svensk bör uppträda, enligt oss själva alltså. Hemskt egentligen!
Vi ska till exempel älska oss själva, fast helst inte säga högt om vi verkligen känner att vi gjort något riktigt jävla skitbra.Vi ska inte vilja gå ner i vikt, även om vi vill gå ner i vikt. Vi ska klä oss ungefär som Elin Kling och Sofi Fahrman gör just nu, fast förstås utan att det ser ansträngt ut. (Vi kan inte bara komma gående i ett par bootcut-jeans, om det inte blivit okejat avnågon kreddig person först.)Vi får gärna prata om våra svarta själar, fast inte må dåligt och få ett psykbryt på riktigt så att någon behöver se. Vi ska inte visa att vi tar åt oss, inte visa att vi blir kränkta. För guds skull inte säga att vi blir kränkta. Bara rycka på axeln lite coolt och på sin höjd skriva ett sarkastiskt blogginlägg ut i den ansvarsfria cyberrymden.

NAILS

Kategori: Allmänt

Sitter nu och fixar naglarna lite. Dom mår inte så bra efter dagen. När jag fixat dem ska jag gå och pussa lite på valparna. Mys!

Aha.

Kategori: Allmänt

Tumblr_le89y6lea91qaefeto1_400_large

tjo!

Kategori: Allmänt

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men jag har dömt handball mellan 11.40 och 17.00, puh. Nu ska jag ta en välbehövlig powernap och en dusch sedan far jag och jobbar (22-03)

duktig.

Kategori: Bilder på mig

Så. Nu har jag skottat gården. Känner mig jätteduktig :-) Ska vila en liten stund strax så jag orkar jobba inatt.

Min dag.

Kategori: Allmänt

Blogg.se har varit segt hela dagen. Inte ok!
Hur som helst. Dagen började med idrott där vi spelade innebandy samt fotboll. Efter det hade vi Psykosocialt arbete där vi spelade in en liten film om mobbning och efter det fick vi lunch. Åt lunch med söta sofie sen satt vi och pratade en stund vilket var välbehövligt. Dagen avslutades med en lång psykologilektion. Efter skolan har jag hunnit sola, hämta ut ett paket och äta middag. Nu måste jag tydligen gå ut och skotta (döda. mig. långsamt.) och dagen avslutas med jobb (22-03)
Just ja! Jag har hunnit med att måla fransk manikyr med.

God kväll

Kategori: Allmänt

Är nysolad och nyduschad så nu är jag fräsch. Har precis lagt mig för att sova och alarmet är ställt på 05:30. Underbart!
 

RUNAWAY

Kategori: Allmänt

Tumblr_le25npmxgt1qdpwlco1_500_large
Om det bara fanns någon som ville, hade råd och tid att följa till Thailand mig med, hade jag bokat resan diret.

the truth

Kategori: Allmänt

Har verkligen inte gjort mycket idag, därav den dåliga uppdateringen!

hard work

Kategori: Allmänt

Det blir en riktigt jobbar-helg för mig i veckan. Imorgon jobbar jag på taxikedjan 22-03, sen måste jag skynda mig hem och sova för på lördag ska jag döma handbollsmatcher mellan 11 och 17 sedan börjar jag jobba igen på taxikedjan klockan 22 och slutar 03, men jag ska INTE klaga. Det är kul med jobb :-)

PLUGG

Kategori: Allmänt


Känner inte för att ta någon bild just nu. Är nyvaken! Idag ska jag skriva den där bokuppgiften + en engelsk formell uppsats. Shieeet, vad kul jag kommer ha.

Kärlek och stålull

Kategori: Allmänt

Tumblr_lew9xf659b1qe9dzqo1_500_large
Har inte tid med att sova. Ska läsa ut boken jag påbörjade idag. Det är bra faktiskt,fast det har jag sagt va? Jag känner mig som en liten nörd nu. hihi! Anyway, läser förhoppningsvis ut den ikväll/inatt vilket betyder att jag kan göra uppgiften till boken imorgon efter skolan. Sov sött.

bara för att jag inte har haft världens bästa dag..

Kategori: Allmänt


Inga dumma frågor nu. Jag överlever.

Tips

Kategori: Tips


Fick den här mascaran i julklapp av farmor och farfar. Jag har provat många olika men aldrig någon som är så bra som denna mascaran. Ögonfransarna blir riktigt långa och fylliga och bäst av allt, de klibbar inte ihop. Yeeee. Så, letar ni efter en bra mascara. Prova den här!!

Lillebror

Kategori: Min familj


Visst är han söt? Min lilla älsklingspojke. Han har blivit så stor! Tidigare idag gick han runt och sjöng "Manboy, manboy lalalala manboy" Jag älskar honom av hela mitt hjärta.

Nails!

Kategori: Allmänt

målade precis mina naglar i en söt liten rosa färg. På bilden ser dem dock vita ut men dem är ljusrosa. Nu ska jag..... plugga, boooya!

Dilemma!!

Kategori: Allmänt

Shiiieet. Min vän Sofie ringde precis och frågade om jag vill följa till Aiya Napa den 5-23 maj. Nu är frågan, fara eller inte fara? Kan meddela att jag är gooode sugen på att fara.

Reading. (tidsinställt inlägg)

Kategori: Allmänt

Ligger och läser en bok nu som jag sedan ska göra lite uppgifter till. Boken handlar om en kvinna som berättar hur det var att växa upp med en mamma som var utvecklingsstörd. Den är bra faktiskt, även om den ser lite tråkigt ut. Kärlek och stålull heter den.


Inspiration till tusen!

Kategori: Allmänt

Tumblr_lew2e16rou1qbyhwzo1_500_large
Tumblr_leti4gbyqk1qcm39eo1_500_large
Tumblr_levk03t6ar1qf30t1o1_500_large
Tumblr_levca4y64v1qbaud9o1_500_large
Tänk att alla outfits blir så mycket snyggare med långt hår till.
- Och nej, löshår är inte ens i närheten lika snyggt. Det funkar, men naturligt långt hår är 10x snyggare. Tycker jag!

Sometimes I'm gonna have to loose..

Kategori: Allmänt


Ni måste lyssna på den här. Det är så superdupermegamycket bättre än orginalet. Ryser rakt igenom!

Hemma

Kategori: Allmänt

Dagen har varit bra. På svenskalektionen skrev jag en artikel, på matematiken räknade jag som aldrig förr och på historian skrev jag en väldigt ingående intervju. Duktig chejjj! Nu då? Ja, jag hade ju tänkt ta en PN men det känns faktiskt inte som att jag har tid med det. Har rätt mycket att göra, skolarbeten alltså. Så ska slänga av mig alla obekväma smycken, jeansen, bhn osv och ta på mig något bekvämt istället. Ska ju ändå bara plugga och ingen ska se mig. Förutom dom som alltid spinkar på mig förstås...hehe.

tjoooooooooo

Kategori: Allmänt


Såhär ser jag ut idag. Ser ut som en trög liten fjortis. Förlåt mig för det. Jag är ej seriös!

God morgon!

Kategori: Allmänt

Har precis stigit upp, klätt mig och satt upp håret. Nu ska jag sminka mig lite sen far jag och hämtar upp Sofie för att sedan fara vidare till skolan. Kan säga att det inte var långt ifrån att jag stängde av alarmet när det ringde, ville bara fortsätta sova då jag inte fått sova många timmar inatt. Kom dock på att jag slutar 11.10 idag så det blir en lång PN när jag slutat. Vi hörs efter det!

Lite trött sådär..

delete

Kategori: Allmänt

Tog bort ett litet emoinlägg jag precis la ut.. Hoppas ingen hann se det. Hur som helst, nu ska jag lägga mig och sussa. Godnatt på er!

Nodo!

Kategori: Allmänt

Vilken mysig kväll jag har haft. Har varit på Nodo med Sofie. SOM jag har saknat den flickan!! Är riktigt glad att vi börjat umgås igen :-))

<3

drops of jupiter

Kategori: Allmänt

Kult att jag har besöksrekord idag. Har dubbelt så mycket än vanligt. Shieeet. Fyra läsare istället för två, hihi ;) Nädå. Har precis ätit en god middag och nu ska jag piffa till mig lite. Ikväll ska jag på Nodo med söta Sofie G!! Som jag saknat henne.

Såhär mycket har vi att göra...

Kategori: Allmänt

Z

Kategori: Allmänt

Tumblr_leqpg2vho21qbeyt2o1_500_large
- Hej!

Waste of space!!

Kategori: Allmänt




Jaha. Nu har vi religion. Helt okej ämne. Lite kul ibland. Iaf, det är nästan lite tradition att ta kort med camen då man använder dessa datorer? Är ni med mig frejapeople? Hur som helst, första bilden är en fjortisbild på moi. Andra bilden, jag och johanna då vi är cute och tredje bilden är min nya bebis (ringen alltså)

God morgon!

Kategori: Allmänt

Sitter på skolan nu och skriver ett svenskaarbete.. Ni ser väl hur bra det går? Nä, men jag kommer inte ha något liv i veckan. Ska skriva en engelsk formell uppsats, en bokanalys på engelska, en bokanalys på svenska samt en tidningsartikel till historian. KILL ME!

PUSS SÖTNOSAR

Kategori: Allmänt

Tumblr_ldp5gsieoj1qfc4bxo1_500_large

you dirty little freaks

Kategori: Allmänt

Har varit duktig och städat mitt rum. Nu ska jag duscha och fixa mig lite innan jag får besök. Ciao

Tumblr_lermqpai7k1qch9dho1_500_large

VALP

Kategori: Min familj


Dissa mig. Det är valpen som är cute!

Mobilbilder - festen hos Forsman

Kategori: PARTY








Love.

Kategori: Allmänt

 
164767_125624290838787_100001736511446_159669_4754590_n_large


Poets often describe love as an emotion that we can't control, one that overwhelms logic and common sense. Thats what it's like for me. I didn't plan on falling in love with you, and I doubt that you planned on falling in love with me. But once we met, it was clear that neither of us could control what was happening to us. We fell in love, despite our differences, and once we did, something rare and beautiful was created. For me love like that has happened only once, and thats why every minute we spent together has been seared in my memory. I'll never forget a single moment of it.

YOUTUBE

Kategori: Allmänt

Ok. Den blonda killen är min lillebror. Han är bara 15 år liksom, don't blame him!!

PUPPIES

Kategori: Allmänt

I lördags fick våran hund Astrid valpar. Fyra stycken. Två tikar och två hanar. Dom är urgulliga och minismå. Fotade dem lite nyss så tänkte visa er de små liven ♥


Valp nr.1 (vi har inte hunnit döpa dem än) En hane.
Fick inte någon bra bild på valp.3  (tjockisen) eftersom att han låg och åt hela tiden. Får visa er honom senare!

Valp nr.2 Som är en liten tös.

Valp nr.4 (som också är en tik) VISST ÄR HON LITEN?! Hon väger bara 130 gram. Sötnosen!

busig.

Kategori: Shopping

Eftersom att jag inte hade något annat att göra gick jag in och kikade lite på H&Ms onlineshop och självklart klickade jag hem lite grejer.

En fin khakigrön vårjacka. 299:-

En ny bebis till min ringsamling för bara 49:50:-

Ett par enkla vita tygskor då min älskade Converse har gått sönder..149:-

Shape up

Kategori: Personligt

Tumblr_lesvsium8v1qc0ejjo1_500_large
Har bestämt mig för att gå ner lite i vikt. Vet inte riktigt hur mycket än men bara några få kilon iaf. Har hittat ett superbra kaloriräknarprogram på min Ipod som sköter allt. Man skriver bara in vad man ätit, hur mycket man tränat och dylikt varje dag så räknar den ut och visar hur mycket mer man bör äta om man vill gå ner t.ex 5 kilo. Awesome!!

Tips nr.1

Kategori: Tips

Jag har fixat och donat lite här på bloggen i cirkus en timme nu. Har bland annat gjort fem ny kategorier. Kärlek och vänner, min familj, personligt, party, tips och shopping. Det tycker jag alla borde göra. Det blir så mycket enklare om man ska leta upp saker i någons blogg då. Så det här får väl bli Tips nr.1! Hell yeah.

header

Kategori: Allmänt

Nej. Jag kan verkligen inte göra en header själv. Eller jo, jag kan göra en men jag kan inte få till den på bloggen så det ser bra ut. Kan iaf visa den jag gjorde.

Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig.

Kategori: Allmänt

Note to myself: Måste sluta deppa och älta allting.
Anyway. Nu ska jag försöka knåpa ihop en bloggdesign. Har aldrig riktigt fått ihop någon snygg förr men eftersom att jag bara ligger i sängen idag kan jag lika gärna försöka.

rubrik

Kategori: Allmänt

Herregud. Det här är så typiskt. Jag har varit frisk hela lovet, men nu när skolan börjar om så blir jag sjuk direkt. Underbart, eller? - Nej!! Jag har inte tid med att vara sjuk. Dessutom har jag saknat min klass (ja, de allra flesta iaf) och skulle som vilja fara till skolan trots allt tråkigt plugg som väntar, och tro mig, det är inte vanligt att jag känner såhär. Typiskt att jag ska gå och bli sjuk då! Tack Gud, tack. Vad har jag gjort egentligen för att förtjäna detta? Nä, okej. Nu ska jag inte svamla bort det här bara för att jag är trött. Avslutar inlägget här, innan det spårar..

Kommer ligga i sängen hela dagen och mysa. Kul?
- Nej!

SVAR!

Kategori: Allmänt

Någon skrev och frågade varför jag skulle deppa. Här har ni några anledningar:
1. Skolan börjar snart om!
2. Det är vinter. Jag hatar vinter!
3. Kärlek är svårt = depp x1000000
4. Jag är blek. Hur snyggt är det liksom?!
5. Jag är förkyld
6. Vilket leder till att jag inte kan träna
7. Jag bor i Sjulnäs!
8. Mitt rum är stökigt
9. Har för lite snygga kläder..
10. Mitt hår är risigt, atm.
11. Jag har ingen stor spegel i mitt rum.
12. Ingen stor TV för den delen
13. Inga feta högtalare att spela musik i heller
14. Hittar inte min favvomyströja
15. Jag måste gå ut och skotta snö nu

- Behöver jag säga mer?! Shit, mitt liv suger. Bye!

The ugly truth

Kategori: Allmänt

Ja. Här har ni mig osminkad och med tjorvigt hår. Anyway, vad händer ikväll? Jag ska iaf deppa. Jaja, nu ska jag gå och göra middag. BYE!


Littlebrother.

Kategori: Allmänt

Tog en gullig bild på lillebror då han hade lånat Emmas gamla glasögon. Visst är han söt?;)

Sorry. I'm out.

Kategori: Allmänt