Elina Marklund

Glad Elina

Kategori: Allmänt

Jobbar de sista fyra nätterna nu sen får jag semester. Sen är det ju även midsommar på fredag och om drygt två veckor åker jag till Göteborg med Pappa, Katarina och Oscar. Mår bra nu!:)

Kubb

Kategori: Allmänt

Natti

Kategori: Allmänt

Tror inte det finns något skönare än att krypa ner i sängen efter att ha jobbat en hel natt. Älskar det! Det är bäst när man inte behöver ställa någon väckare, och det behöver jag inte idag. Behöver inte fara på det där jobbmötet. Så jag ska sova lääänge. Dock har jag ju en levande väckarklocka som heter Kim, men han gillar jag att bli väckt av. Han är så söt! Nä hörni, jag skriver när jag vaknat:-) puss

Natt

Kategori: Allmänt

Ligger och ser på CSI, har fastnat helt och hållet för de där kriminalserierna sen jag började jobba natt. Ikväll gick det två program efter varandra. Ljuvligt! En sak som är både bra och dåligt med att jobba natt är att man får så mycket tid att bara ligga för sig själv och tänka. Tycker det är skönt, men ibland kan jag tjorva in mig i mina egna tankar. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det men det är som att jag inte kommer någonstans. Jaja, blablabla. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jo, imorgon har jag möte med jobbet men sen ska jag ta tag i min träning igen. Korpen!! Tror jag ska försöka få med mig syster på ett styrkemix pass kl 17.15 :-) jaa, hmm.. Försöker komma på om det hänt något kul jag kan berätta men jag är för trött för att komma på något! Skriver imorgon istället. Puss på dää

Lördag

Kategori: Allmänt

Som vanligt kan jag bara ladda upp en bild i taget, trist! Festade iaf med Wille och Peb i lördags. Efter en stund for vi vidare till Elina där gamla bf3a hade klassfest. Hade riktigt kul där. Sen gick vi ut på challenge och dansade. Tycke inte challenge är så speciellt kul men det funkade. Tycker de spelade dålig musik igår. Jaja, förresten, har ni sett att både Annica och Marcelo skaffat blogg? Penamarcelo.blogg.se och annicaenglund.blogg.se :) det är ganska roligt att följa dom faktiskt! Hade bra, jag skriver om en stund igen. Ska försöka lägga upp lite bilder då.

Party

Kategori: Allmänt

Vi festade igår några stycken hos Malin :-) det var riktigt kul. Sedan gick vi ut för att dansa på Kalles. Tog några bilder, lägger upp dom när jag kommer hem.