Elina Marklund

Valborg

Kategori: Allmänt

Så, då var den jobbhelgen gjord. Bra! Nu är jag hemma och håller på att storstäda lägenheten. Än så länge har jag dock bara hunnit vika in mina kläder i garderoben och renbäddat sängen. Tar en liten paus nu, sen ska jag diska och skura golvet. Go Elina! Nämen, jag tycker faktiskt inte att det är så himla trist för en gång skull. Lyssnar på musik och trallar runt här för mig själv. Ska springa på stan en snabbis när dom öppnar också, se om jag hittar något fint till ikväll. Det ska bli så himla skönt att komma hem till en nystädad och fräsch lägenhet inatt.. och framförallt en renbäddad säng att krypa ned i. Ljuuuvligt. Skriver sen. Kramizar!!

...

Kategori: Allmänt

Hej :-) känner att den här natten kommer bli tung, har bara hunnit sova några timmar idag. Det här är ju dock sista natten så det är bara kämpa på! Har mycket att hinna imorgon. Ska städa, gå på stan, hjälpa bästis med flytten, sova, handla, duscha och fixa mig innan vi ska festa. Jaja, det ska nog gå bra. Det hoppas jag iaf. Puzz pååå eer

Sovanu

Kategori: Allmänt

Nuu har jag lagt mig för att sova en stund. Hinner dock inte sova till längre än 17.00, har lite grejer jag måste hinna med! :-)

Morgonsol

Kategori: Allmänt

Ligger ute på Malins gård och solar. Hur skönt som helst!! Mår himla bra nu. Är hur glad som helst. Har tagit ett stort beslut idag, har inte tänkt berätta riktigt än men det är något himla coolt. Är så taggad, lite rädd, men mest taggad :-)))

Jag ba älskar våren.

Kategori: Allmänt

Blå himmel idag med. Så himla fint! Nu vägrar jag att gå och sova. Istället tänkte jag äta en god och nyttig frukost med bästis och sen ligga ute i solen så länge jag bara orkar! Slutar ju dock inte förrän om två och en halv timme men det ska nog gå bra. Kämpar på!

Xoxo en trött Elina.

Unicef

Kategori: Allmänt

Ligger och läser om Unicefs arbete och blir bara mer och mer sugen på att göra något för att hjälpa människor i nöd. På riktigt. Någon gång skulle jag vilja prova åka ner till typ Afrika och hjälpa barn. Ska läsa mer och se vad man kan göra. För något kan alla göra. Något kan jag göra.

:-)

Kategori: Allmänt

Kim kan vara ganska knasig ibland. När jag kom in i vardagsrummet för någon dag sen satt han såhär i tvrumsbordet och åt sina små äppelbitar. Himla tokunge, men ganska gulligt var det ju. Mini!

Sin

Kategori: Allmänt

Sov till kl. 18.00 idag. Det känns så himla dåligt att jag missat en sån fin dag men jag behövde verkligen sova. Är det lika fint väder imorgon har jag dock inte tänkt missa det. Inte en chans!

Slänger in en bild för att visa hur bäst jag är i Rumble, och hur sämst Martin är ;-) hehe!

Sun

Kategori: Allmänt

Fasen alltså, hur mycket det än tar emot att gå och lägga sig nu så måste jag. Helst av allt hade jag velat ligga ute i solen med Malin och bara må men då vet jag hur tungt det skulle bli ikväll. Sover jag inte ordentligt får jag stora migränanfall och det vill jag ju verkligen inte. Får ta en sväng förbi solarieöarna ikväll istället, även fast det inte alls är lika mysigt. Måste göra så! Nu säger jag godnatt. Puzzz

Tidsfördriv

Kategori: Allmänt

Slutar om en timme, men vem vill fara hem och sova i det här fina vädret? Funderar på att lägga mig och sova i en solstol på gården. Tror dock inte att jag kommer att sova speciellt bra då och då får jag väl migrän också. Hmmm.. Svårt. Kan verkligen inte bara ligga och sova när det är strålande sol. Nänänä. Får se hur jag löser det här!

;-)

Kategori: Allmänt

Haha såg nu att alla mina inlägg idag handlat om mat. Tragiskt Elina, tragiskt. Haha nä men jag läser hela tiden om lchf nu och försöker lära mig så det är därför. Ska försöka skärpa mig, det finns väl roligare saker att läsa om. Hihi! Xoxo matlagningsElina ;-)

Natten

Kategori: Allmänt

Var och såg lite fotboll idag på LF. Kallt!! Tur att vi inte blev där allt för länge. Det var en rolig match iaf, många mål. Nu tänkte jag måla mina naglar, intressant jag vet. Alltså fan, har inget att dela med mig av nu. Jooo, en sak förresten. Den där kesellan med hallonsmak är inge bra om man går på lchf. Det är ju förtusan en massa socker i den. Det är kesella naturell som gäller, vill man ha lite smak i kan man blanda det med en matsked koncetrerad funlightsaft. För det är inge socker i den saften. Tips från coachen jao. Hoppas ni får en fin helg. Puzzz

Middag

Kategori: Allmänt

Måste bara göra ett till matinlägg. Alltså faasen vad god middag jag och mamma gjorde idag. Om ni kör lchf måste ni prova den för det var verkligen jättegott. Köttfärsfylld paprika, sallad, fetaost, avokado, svamp och en god röra. Mmummmsss!! Kan lägga ut receptet sen, men det var jätteenkelt att laga.

Nu myser jag framför lite serier. Ska försöka ta en pn också så jag är pigg ikväll.

Lchf

Kategori: Allmänt

Har varit och handlat. Köpte lite kesella, keso, gurka och tacodipp. Kesellan och keson är tänkt som mellanmål och gurkan och dippen tänkte jag mer som ett nyttigt snacks nu i helgen.

Till middag idag blir det köttfärsfylld paprika med en god sås till. Muuuums!!

Peace

Kategori: Allmänt

Fick ett paket häromdagen av min lillasyster Lovisa. I paketet låg en dösnygg tygpåse. Blev så himla glad :-) har sagt flera gånger att jag skulle vilja köpa en sån också hipsvips har lovisa gjort en på skolan. Himla sötnos!!! Tackacktack igen finis!

Ages ago

Kategori: Allmänt

Har hunnit med ganska mycket idag även fast jag vaknade sent. Nu umgås jag lite med lillebror och sen tänkte jag se big brother en stund och vila så jag orkar med natten. Tog en snabb bild på suntan, suddig och dålig. Den får duga!

14:38

Kategori: Allmänt

Vaknade ganska sent idag igen. Min dygnsrytm är inte så bra nu men det gör ingenting eftersom att jag ska jobba natt ihelgen! Har gjort en god frukost nu iaf, ägg och bacon. Nyttigt och bra. Ska snart iväg och sola samt hämta upp mina nya startmotor på busstationen. Tänkte även svänga förbi Ica och köpa lite kesella, avocado och sånt att ha till mellanmål. När man kör lchf är det viktigt att äta några mellanmål per dag. Läste på om allt det där igår så nu kan jag lite iaf. Får lära mig eftersom :-)

Sneeeaky

Kategori: Allmänt

Har suttit och pratat träning och hälsa med bästis i bilen en stund nu. Kom fram till att vi ska köra lchfdiet och promenader varje dag nu. Är så sjukt taggad alltså. Ska prova lchf i en månad nu och se hur min kropp reagerar på det, mår den bra av det så fortsätter jag såklart. Har provat den här dieten förr men aldrig riktigt på fullt allvar, men nu ni. Nu kör vi! Dietmonth it is!! Kan uppdatera lite om hur det går osv, Vad man kan äta, om jag kommer över någon maträtt som är mumsig osv. Nej, nu ska jag läsa lite sen sussa. Godnatt från en trött linis.

Mmh

Kategori: Allmänt

Nuu ni. Nu ska jag börja blogga på riktigt. Många inlägg och mycket bilder. Är i Hortlax nu iaf. Är trött och borde sova. Skriver mer imorgon. Puss

Heja

Kategori: Allmänt

Vilket trist väder. Har ingen lust alls att gå ut och promenera, även fast jag borde. Istället ska jag nu duscha och fixa mig, sen vara med Malin Martin och Patrik. Vi ska se på en mjfilm och ingen är lyckligare över det än jag. Tror dock inte Malin kommer reagera positivt på det ;) hehe! Efter det ska jag och Malin ha tjejmys. Vi ska färga ögonbryn, fixa naglarna, vaxa benen och kaaanske bara kanske färga håret. Vi kommer vara skitsnygga efter det iaf ;)

Oh dear.

Kategori: Allmänt

Sleepy

Kategori: Allmänt

Har jobbat hela natten så nu kryper jag ner i en mysig säng och säger godnatt. Hoppas ni får en fin dag!:)

Sanningar

Kategori: Allmänt

Så himla dålig jag är på att uppdatera här. Tycker det är svårt, för det finns så mycket jag inte vill dela med mig av här. Vill skriva mycket men inte alltid vad jag gör och då blir det fort tråkigt och lite att skriva. Försöker iaf.

Sidewalk

Kategori: Allmänt

Har haft en fin helg. Har tyvärr inte tagit några bilder. Nu har jag krypit ner i sängen och tänkte kika på lite serier till jag somnar. Gillar söndagar.

Mysdag

Kategori: Allmänt

Började dagen med att bara mysa hemma. Sen thé, mörkchoklad och film med Sofie. Efter det har vi och Malin lagat middag och bara myst framför lite filmer. Behövde en lugn dag med mina tjejer! Imorgon ska jag börja dagen med en morgonpromenad längs vattnet, med coldplay i hörlurarna såklart. Ser framemot det.
Nu ska jag lägga mig och se serier. Godnatt

Brooklyn sun

Kategori: Allmänt

Att ligga i sängen framför serier på morgon måste ju vara det mysigaste som finns. Ska se lite nu till jag piggnar, sen kliva upp och göra en god frukost och bara ta det lugnt ett tag. Det känns som att jag inte haft en sån morgon på länge.

Almost there

Kategori: Allmänt

Var på bio med några vänner och såg Titanic. Blev kär i Leonardo. Mumsig! Efter det har vi myst lite på nodo sen bara varit hos mig och umgåtts. Det blev en såndär må-bra-kväll som man bara kan ha med sina vänner. Mycket skratt. Ljuvligt!
Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på lite serier till jag blir trött. Borde sova snart, ska upp tidigt imorgon. Godnatt på er!

Cinema

Kategori: Allmänt

Har hunnit piggna till lite så nu ska jag slänga i mig lite nudlar och sen blir det bio med vännerna.

...

Kategori: Allmänt

Har blivit jätteförkyld. Så himla trist! Ska iaf kliva upp nu, ta en kokhet dusch, dricka thé och hoppas på att jag mår lite bättre sen.

En kväll i staden

Kategori: Allmänt

Middag på Challenge, bowling och en skräckfilm. Det blev en bra kväll.
Har bäddat ner mig i soffan nu och tänkte se lite serier. Häller i mig vatten också så att min migrän och onda hals ska ge sig. Hoppas på att må lite bättre imorgon!

Shelley

Kategori: Allmänt

Randoms

Kategori: Allmänt


Nämn något som gjorde dig glad igår: Mina, Malin och Tessans planer för helgen.
Vad gjorde du kl 08 i morse? La mig och sov.
Vad gjorde du för 15 min sen? Borstade tänderna, satte upp håret och tog på mig en mysig sovtröja.
Det sista du sa högt? Tack för skjutsen!
Det senaste någon sa till dig: varsågod!
Vad har du druckit idag? Loka och vatten
Vad var det senaste du åt? Gurka och dipp.
Vad var det senaste du köpte? Loka!
Vad är det för färg på din ytterdörr? Tror den är brun.
Vad är det för väder hos dig nu? Tycker det är kallt, mörkt och lite blåsigt.
Godaste glassmaken? Vanilj!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej.
Sover du tungt? Inte speciellt.
Drömmer du mardrömmar? Ja, i stort sett varje natt.
Trivs du med ditt jobb? Absolut!
Favoritklädsel? Mina svarta jeans och typ en mysig stickad tröja. Nu på vintern alltså.
Favoritlåt just nu? Vet inte riktigt.
Vad ser du om du tittar till höger? Väggen
Vad gör dig glad just nu? Alot! bland annat mina finaste vänner.
Vad ska du göra härnäst? Läsa en bok, sen sova.
Höger el vänsterhänt? Vänster
Humör just nu? Trött, glad.
Favoritgodis? Choklad.
Kläder just nu? Sovtshirt och trosor.
Sommarplaner? Leva. Festa. Sola. Bada. Roadtrips. Festivaler. Göteborg. Madonna. Stockholm. Coldplay. Och en massa annat.
Hur många kuddar sover du med? Två
Morgon eller nattmänniska? Inget av det.
Vad är viktigast för dig? Mina vänner och min familj.
Är du kittlig? Ibland.
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Kräftan
Äckligaste insekten? Fjärilar, spindlar, myror och typ skalbaggare.
Vad längtar du mest efter just nu? Sommaren!

Lets get freakin' black.

Kategori: Allmänt

God damn it vad vi ska bli bruna nu. Kommer bli fint. Har iaf solat och hängt med mina hortlaxkillar och Malin idag. Ljuvligt!

I dont mean to be a bitch but this game is waaaack

Kategori: Allmänt

Honesty

Kategori: Allmänt

Ska vara ärlig, det blev inget morgonpass för mig och Malin. Vi både var alldeles för trötta. Nu ska jag dock byta om fara ut. Det blir skönt i det här fina vädret :-)

Hello

Kategori: Allmänt

Varning för långt inlägg

Kategori: Allmänt

Okej, nu har jag varit extra dålig på att uppdatera här. Ska försöka bättra mig, men lovar inget! Förra helgen var iaf hur kul som helst!! I fredags festade jag och Malin med en himla massa älvsbybor och det var sjukt kul. Tycker dock synd om killen som bodde där för hela hans lägenhet blev typ trashad. Hur som helst, sen for vi till Challenge och dansade till det stängde. Hem till mig, nudlar och efterfest. Gissar att vi la oss någon gång där vid fyra, vilket inte var så smart eftersom att vi skulle upp sju. Jaja, lördagmorgon då. Robban hämtade mig och Malin och skjutsade oss till Jocke där vi alla skulle träffas innan vi skulle kidnappa födelsedagsbarnen. Det var sååå kul. Hann dock bara vara med på själva kidnappningen och shottävlingen sen blev jag alldeles snurrig och mådde sämst, bakis. När de andra for ut på stan och hade fun låg jag kvar i lägenheten och försökte sova för att jag var så himlahimla bakis. Efter det for jag hem till mamma och insåg där vid 18 då jag fortfarande var sjukt bakis att det skulle bli en tung kväll. Adam och Matte hade ju dock fest som jag inte ville missa så jag kämpade mig iväg och det var det värt. Tror vi åkte därifrån vid halv tre och då åkte vi till bigboy för lite mat. Sen efterfest hos mig, igen. Sov dock till 15 på söndag. Behövde de timmarna. Så sjukt fin helg. Roligaste på länge.

Nudå. Jag ligger hemma hos mamma och rehabar mig lite efter helgen. Imorgonbitti ska jag och Malin ut på ett intervallpass, ser framemot det. Sen ska jag och Malin och kolla på lite möbler sen blir det att gymma på kvällen med fina syster. Mage, rumpa, ben. Ska bli så himla fit till sommaren, ni anar inte ;-) veckans planer är typ jobb, men förutom det ska vi till Älvsbyn och festa på torsdag. Damn. Måste träna extra mycket så jag kan dricka då med gott samvete, typ. Nä, men det ska bli jätteroligt faktiskt. Har hört att det brukar vara galet där. Nu ska jag försöka sussa så jag är pigg och orkar springa imorgon. Puss finisar.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/436810/images/2012/pic_196706815.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/436810/images/2012/pic_196706816.jpg" class="image">