Elina Marklund

Snoopy

Kategori:

Har varit vaken sen tidigt tidigt imorse. Myser under både en mysig filt och mitt täcke men känner mig ändå lite småfrusen. Är sjuk igen och väntar på att klockan ska bli 08.00 så jag kan ringa vårdcentralen!

Höst

Kategori:

Gillar det här vädret ibland. För det mysigaste som finns måste ju vara att sitta inne med tända ljus när det är kolsvart ute och det regnar. Tycker inte det är så farligt att sommaren är slut. Jag gillar de mörka kvällarna.

Styrkemix

Kategori:

Tvingade mig själv genom ett styrkemixpass och nu har jag precis kommit hem. Är död. Kommer inte ta mig upp ur sängen imorgon! Fast det är skönt på ett sätt också, för då vet man att träningen ger något. Nu ska jag duscha, packa en väska, göra en liten matlåda och sticka iväg till jobbet! Kram

.

Kategori:

Jag lever men jag kanske inte är så mycket för att skriva här längre, jag vet inte. Är i Luleå idag hos Pappa. Vi har varit på ormberget och sprungit, hälsat på farmor och farfar där även Emma och Alva var, kvällspromenad och sen såg vi min favvofilm - Hungerspelen! Den är lika bra varenda gång. Så, fin dag men jag måste tillägga att jag håller på att längta ihjäl mig efter Martin som jag inte kan träffa förrän på lördag. Mmh, en bra sak är iaf att jag börjat träna ordentligt igen och så har jag kommit fram till att kvällspromenad är bland det skönaste och mysigaste som finns. Så, just nu älskar jag att träna. Hoppas det håller i sig.

.

Kategori:

Har bestämt mig för att söka skola till våren. Skillnaden från då jag sökt tidigare och nu är att jag tänkt söka på distans. Vill ju verkligen bli sjuksköterska och sedan barnmorska och när jag tänker efter så har jag ju det perfekta jobbet för att kunna plugga distans. Jag jobbar på natten, men jag får sova på jobbet så när jag slutar 07.30 på morgonen har jag hela dagen (då det ändå inte finns mycket annat att göra för att det flesta jobbar) på mig att plugga. Så - kommer inte få några studieskulder alls vilket är toppen, men måste hitta en himla massa självdisciplin om jag ska klara av det. Tror man kan söka till och med den 15 oktober så ska ta och göra det snart. Annat än det har jag inte så mycket mer att babbla om. Jo, jag och Martin var på stan idag. Han handlade en himla massa kläder och jag köpte ingenting alls. Jag har inte shoppat kläder sen jag var i Göteborg och det var nog två månader sen nu. Köpte visserligen en hel del där så det kanske inte behövs men det är ändå bra gjort för att vara Elina Marklund ska ni veta. Jaja, nu ska jag försöka sova. Kram!

Sov sött.

Kategori:

.

Kategori:

Håller på att längta ihjäl mig till jag och Martin får våran fina lägenhet. Det är lite mindre än två månader kvar och det känns verkligen som en evighet! Ska försöka att njuta av sista tiden som jag bor hemma nu, men jag vet att när jag flyttat kommer jag ändå hälsa på ofta. Kan inte vara utan min fina familj. Jag och Martin var ju på Ikea för ungefär en vecka sen med hans storasyster Emma och Johnny och Ville. Där köpte vi nästan allt vi behöver till lägenheten. Det enda som saknas nu är lite gardiner och växter men det har vi bra med tid på oss att hinna köpa. Nu ska jag lägga mig och läsa igen. Kram!

.

Kategori:

Läser lite samtidigt som jag svamlar med Kim. Det är skönt att vara uppe i tid för en gångs skull. Hade tänkt hinna med att börja på sista varvet på möblerna, duscha och fixa mig innan Martin slutar jobba. Det borde inte vara något problem! Jag och Martin ska sköta Alva ikväll förresten, så det blir en mysig lördag för oss! :))