Elina Marklund

...

Kategori: Allmänt

jag vill bara ringa dig, höra din röst men det sorliga är att jag vet att du inte skulle svara. Jag kan inte vara utan dig, hur ska jag kunna gå vidare från någon sånt här? hoppas att du hör av dig snart.

v

Kategori: Allmänt

you've disappeared, like everthing else. Who else can i talk to. I'm lost. When you left, you took everything with you. But the absence of you is everywhere i look. I'ts like a huge whole has been punched through my chest. 
But the pain is my only reminder that you were real, that your love was.

sorg

Kategori: Allmänt

allt är så tomt utan dig victor.

hmh

Kategori: Allmänt

sitter hos pappa och ser på tv + torkar mitt hår. Katarina har färgat det, mörkbrunt.
Vi har sett lite tv och bara myst på. Imorgon ska vi och hälsa på farmor och farfar, sweet.

Nu:

Kategori: Allmänt

Dansen var roligare idag än förra veckan, så vi får väl se om jag fortsätter. Nu har jag precis duschat och sitter här framför datorn iförd en pyjamas. Ska snart gå och borsta tänderna, packa ner dator + kläder, bädda rent i min säng och sedan lägga mig. Så godnatt, jag har inte tänkt vara uppe nå länge ikväll.

Jackie Ferm

Kategori: Allmänt

Jackie Ferms blogg måste ju vara den bästa bloggen som finns!!


"SKvaller om Paradise deltagarna i verkligheten. Snarare SANNINGEN. Varsegoda!

Catja och Andreas är tillsammans efter paradise. Om de förnekar det, så det är konstigt.
Med tanke på att Andreas bor hemma hos Catjas mamma. Catja har inget jobb, utan lever på Andreas. Som tydligen har
det bra ställt när det gäller aktier och sådant.
Catja har vart i Thailand, på Andreas bekostnad (och i Dubai). Då andreas stannade hemma hos Catjas mamma.
Catja berättade för oss i Paradise att hon aldrig skulle försöka sig på "idol" dylikt.
Eftersom hon gillar att sjunga. Hon ville vara med i idol och hamnade i paradise hotel.
Klippet ligger längst ner....

Liar Liar!!!

Andreas är Catjas knähund som har flyttat ända från Gbg för att vara med Catja. Hennes bitch.
Lämnat hela sitt liv, har inte sett han göra en massa jobb, så det måste vara enbart för hennes skull.

Erika har legat med både Kristoffer och Cimon här hemma i sverige. Mest Kristoffer. Då han övernattat hos
henne många många gånger.
Krisoffer: Anneli två gånger i veckan, erika tre gånger i veckan! Och så byta efter förmåga.

Jag har legat med Patrik här hemma i Sverige och Stefan! Och inte den vanliga ställningen med stefan,
utan number two! Just det, med Daniel Da silva, efter sms rouletten. Det fick jag absolut inte säga.

Cimon gör allt för att lyckas med sin karriär. Och det kommer han att göra, då han lugnat sig efter media kåtheten.

Franscesca och jag bråkade jätte länge. Eftersom någon hade spridit ett rykte om att jag gick runt och sa
att Frassan tar droger. Vilket inte stämmer. Personen som sa att jag sagt det, var Catja.

Efter programmets slut. Så fick alla åka till ett lyx hotell och ha lite extra semester. En sisådär två tre dagar.
PÅ Hotellet, vänder Pontus personlighet totalt. Han dricker sig stenpackad, flörtar och ger tjejerna skamliga och äckliga
förslag.
Han mordhotar dessutom flera stycken. Vissa av deltagarna blir rädda och gråter.
Erika ligger med stefan i poolen, framför barn familjer mitt på dagen, en timme efter med Kristoffer. Samt trashar deltagarna sina hotellrum.
Dem stänger baren och hotar med att slänga ut deltagarna.
Alla bråkar samt lyckas ha det bra. Det finns en film jag skulle lägga upp, gör det imorgon.

Någon. Har spridit rykten att Stefan har tvillingar i staterna. Samt att det finns filmer då han gör saker med sitt ass.
Stämmer INTE, eftersom alla pratar om det så vill jag avsluta det ryktet."

här har ni henne!
Sveriges coolaste brud.

tips

Kategori: Allmänt

Tips på en bra skiva!

nu

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från praktiken, dagen har gott ovanligt fort. 8 timmar praktik är rätt tufft, speciellt när man är kring tokiga barn hela tiden. Dom är ju inte speciellt lugna.
Nu ska jag städa mitt rum, ikväll ska jag träna.

nu

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från praktiken, dagen har gott ovanligt fort. 8 timmar praktik är rätt tufft, speciellt när man är kring tokiga barn hela tiden. Dom är ju inte speciellt lugna.
Nu ska jag städa mitt rum, ikväll ska jag träna.

only time will tell

Kategori: Allmänt

ligger i min säng, lyssnar på musik och tänker. Idag händer det inte mycket, jag skulle egentligen och spela handboll men skippar det, ist blir det plugg och förhoppningsvis lite bilkörning.

nu

Kategori: Allmänt


efter ett hårt träningspass sitter nu jag och Kim och myser framför datorn. Måste bara säga att från och med nu är Mikaela Öhrvall min personliga tränare, hon är grym :-) Imorgon ska jag spela handboll och på torsdag är det dansträning, gillar det! Nu ska jag tvinga mamma att fara ut och övningsköra med mig.

happyland

Kategori: Allmänt

Sitter nu och pratar i telefonen med Katarina, lyssnar på musik och pratar med Mikkan på msn. Vi ska på gymmet om en stund, är överlycklig :-) Att komma igång med träningen igen kommer bli awesome. Nästan Måndag ska jag köpa gymkort, sweet. Efter gymmet så ska jag plugga och sedan fara ut och övningsköra. Nästa månad ska mina pengar gå till att köpa lite snygga träningskläder (Se nedan)
NIKE DETERMINATION BRA II WHITESOC W CBACK SINGL S10 GREEN
ADIDAS W DA CAPRI TIGHT BLACK / CERISESOC BOTTLE 0,5L S10 LILAC
Det här SKA inhandlas!

mhmh

Kategori: Allmänt

Nu har jag sett Paradise Hotel. Blev lite besviken att Andreas kom tillbaka då jag inte tycker att han var värd det..men aja. Övningskörde iaf idag och det var KUL. Nu ska jag lägga mig. Kram!

style

Kategori: Allmänt

älskar deras stil när det gäller kläderna. Ge mig.
olsen-nylon
ashley-olsen
Den mittersta på den här bilden gillas dock inte. Men generellt sett så har dom alltid snygga kläder!

highway man

Kategori: Allmänt



här är en härligt bra låt som Victor visat mig! Kram.

hemma

Kategori: Allmänt

skoldagen har varit bra. Den började med Naturkunskap B där vi fick läxa, 3 frågeblad till imorgon så nu har jag något att göra ikväll. Dagens sista lektion var samhällskunskap och våran kära lärare kände för att förgylla våran praktiktid genom att tvinga oss att ha 10 timmar samhällskunskap hemma?! Va? Vi ska väl inte behöva ha 7 timmar praktik + samhälls varenda dag? Jaja, som tur var så var jag och Ville väldigt effektiva på skolan och gjorde bort allt i samhällsen som skulle vara gjort för den här veckan :-) Så.. den här veckan har jag bara Två svenskainlämningar (ett författarporträtt + en VG/MVG-uppgift) en bokrapport (engelska), NK B läxa + alla praktikuppgifter.

Nu: Studera
Sen: Övningsköra!

På klubbgärdet

Kategori: Allmänt

Sitter nu hos Victor, han har precis farit på match i Haparanda och jag tar mig inte hem..
Funderar på att gå ut och gå, vädret är ju bra så :) Äh, vi får se hur det blir. Nu måste jag ringa mor och höra om hon kan hämta mig eller om jag ska stanna här. kram

lite gammal bild, ja!

världens coolaste musikvideo

Kategori: Allmänt

Den här måste ni se.

såja

Kategori: Allmänt

Nu har jag duschat och lagt mig, funderar på att slå på en film som jag hittade på Voddler. Små röda blommor, heter den. Den verkade bra! Efter det tar jag nog fram någon bok och läser till jag somnar, frågan är bara vilken bok? kram.

såja

Kategori: Allmänt

Ärligt så orkar jag varken lägga ner tid eller energi på att bråka med med dig, Johanna Lundberg längre, och efter det du sa så ser jag ärligt talat ingen anledning. Nu behöver du inte klaga på mig mer, eller jo, bara om du själv finner det underhållande men jag kommer varken orka bry mig eller svara!

hiho

Kategori: Allmänt

mhm

Kategori: Allmänt

Tänkte lägga in en massa bilder här från bland annat sommaren, lite fester osv men nu är jag så arg så jag orkar inte. Lägger mig nu, godnatt.

Svar!

Kategori: Allmänt

Anonym om Bara för att:
ja, men du kan ju vara med ville och lunka varje dag och varje minut? varför skulle du inte kunna vara med mig då? tänk på det! och ja jag tog åt mig, det gör jag åt allt typ! jag tror att du är sur för att du varken tittar på mig som om jag fanns och om jag redan sitter i klassrummet så sätter du dig typ på andra sidan om tex lunka eller ville sitter där! om du såg det från min synvinkel hade du haft en annan uppfattning, jag har inte hur mkt kompisar som hellst, mest dom som går i ettan och speciellt ingen i klassen eller i freja, och då blir det att "ni" lämnar mig och då har jag ingen att vara med, jag går runt där själv och har ingen att vara med!!!!!!!!!!!!!! men icket tänker du så nä! de är den största anledningen, hade jag haft mkt kompisar som hade rast eller lunch samtidigt som mig då hade de ju varit lugnt men de är det ju inte????? varje morgon då man kommer till skolan går tanken genom huvudet: undra om man duger idag?

Svar:
Okej! För det första så är jag inte med Ville och Lunka varje dag och varje minut. Jag är med många olika, på rasterna umgås jag med dom från BF2A och kompisar från andra program. Sen så säger du att jag sätter mig vid killarna och inte ens tittar på dig men vet du vad, du tar inte så mycket initiativ heller och om du inte har märkt det så är det såhär, dom dagarna jag kommer fram till dig, sätter mig vid dig eller ber dig att vara med mig, Vilhelm och Martin.. dom dagarna är vi med varandra! Men om jag inte tar något initiativ så är vi ej med varandra. Du har inte funderat på att bara komma och sätta dig vid oss? För det är inte så att jag undviker dig bara för att jag sätter mig vid någon annan. Det är ju trots allt inte mitt ansvar att få dig att vara med någon, även om du får det att låta så. Det är ju bara att komma och vara med oss, svårare än så är det itne. När jag sätter mig vid dig så kommer Ville och Lunka och är med oss även fast jag inte kanske pratat med dom just den dagen. Förstår inte vad det svåra är liksom.

Ledig

Kategori: Allmänt

Gud så skönt det var att sova ut idag :-) Nu på morgonen har jag varit och hämtat Kim på dagis, sett en MJ konsert och nu ska jag lägga mig och läsa. Kram

oth

Kategori: Allmänt

Är trött men vill inte gå och lägga mig bara för att jag kan vara uppe länge ikväll och sova ut imorgon! :-)
Så jag tror att jag slår på lite oth och ser det till jag somnar. Kram!

Paradise hotel

Kategori: Allmänt

Åh, är så avundsjuka på alla på Paradise som är så bruna. Det finns inget fräschare än att ha en brun och fin hy. Ska börja att missbruka solariumet nu fram till sommaren.. precis som jag gjorde i nian och då var jag BRUN :-) hiho.

brun och fresh!

bara en lista

Kategori: Allmänt

dagens mående: Bra :-) Är happy.
dagens kärlek: Victorbaby.
dagens köp: Ingenting
dagens dricka: Fanta
dagens måste: Plugga engelska
dagens tråkigaste: Alla uppgifter vi fick på svenskalektionen
dagens drog: Lypsyl
dagens saknad: Victor och självklart moster!
dagens vill ha: Brun hy
dagens planer: Se Paradise hotel, plugga!
dagens händelse: Plugg..
dagens smink: Foundation och mascara.
dagens dusch: var nyligen.

sura miner

Kategori: Allmänt

Åh! Märkte precis att Word inte funkar på min dator längre, så jag kan inte skriva den där rapporten. Fan vad irriterad jag blir, vi har rätt mycket i skolan nu + praktiken så jag ville få lite gjort. Aja. går och ser Handbolls VM istället och surar. Kram

The snapper

Kategori: Allmänt

Jag orkar ej bråka via bloggen likt fjortisbloggarna Paow och Dessie. Viktiga saker tar man irl eller över telefonen.
Så, då fick jag det sagt.

Nu ska jag ta tag i bokrapporten som vi fick av våran Engelskalärare idag... huh! Jaja, det borde inte ta så länge. Tur att engelska är ett av mina starkare ämnen. Kram!


här har ni boken, the Snapper. Gillar den inte!

Bara för att

Kategori: Allmänt

Jag ogillar att ta diskutioner genom bloggen men eftersom att du verkar göra det så får det bli så!
One: Bara för att jag inte sätter mig vid dig på morgonen, eller för att jag pratar med några andra istället tror du direkt att jag är sur. Varför? Det är väl inte bara mitt ansvar att "bjuda in dig", du kan väl bjuda in dig själv till vårat sällskap?
Two: Jag KAN inte alltid alltid vara med dig, och det är absolut inte okej att du blir sur på mig för att jag inte är med dig precis varje dag.
Three: Om jag säger något dumt i klassrummet så är det INTE riktat till dig, varför skulle det vara? Dessutom var jag 100% oseriös, rakt igenom. Vi skrattade ju, Ville och Martin retade mig, jag skrattade och sa "jag har fan inga vänner i den här klassen" Det var alltså ett skämt, a joke!

Så nu hoppas jag att du förstår! Nästa gång får du gärna ta det här irl eller via telefon. Kram!

Dagen

Kategori: Allmänt

Fick sluta tidigt idag så jag gick till Solana center och solade och sedan gick jag till Emmas jobb och väntade till hon slutade, sedan åkte jag hem med henne. Nu sitter vi här och planerar dagen..Vi ska först fara och hämta Emmas saker som är kvar i Adams lägenhet och efter det ska vi fara och äta någonstans, vart vet vi inte än!
Kvällen kommer att bestå av plugg! Kram.

jag och astabasta tar det lugnt.

street

Kategori: Allmänt


På Torsdag börjar jag om dansen :-)) Och ida börjar också, awesome!!

helgen

Kategori: Allmänt

Igår for jag och Victor till samme där han och samme lanade, sen blev det fest. Jag var otaggad + trött vilket resulterade i att jag gick och la mig vid 23 men då slet samuel upp mig. Så det blev trots allt en ganska sen kväll. Vaknade klockan 12 imorse av att victor och samuel skrek när dom spelade dator, sen dess har jag bara sett TV och tagit det lugnt!

Nu är jag hos pappa :-) är inte taggad för skolan imorgon...

music

Kategori: Allmänt

dagen

Kategori: Allmänt

Idag har jag åkt skoter hela dagen med Victor. Vi har varit med Anna, Jim, Linn, David, Emma och Jakob :-) Har nu ont i hela kroppen. Det är inte lätt att hålla sig fast vid en tokig pojke som kör skoter i 6 timmar.
Nu sitter jag hos Samme, han och victor har farit på träning och kommer inte hem förrän vid 18.00.
Jag ska gå och duscha snart och fixa mig :-) PUSS

en video bara

Kategori: Allmänt

en gullig film

Kategori: Allmänt

dagens cambild

Kategori: Allmänt

långa nätter

Kategori: Allmänt

Dagen började dåligt. Hade svårt att vakna pga av att jag hade sovit så få timmar men jag tog mig upp, en kvart före jag skulle gå till bussen. När jag väl kom till Skolan blev det bättre, alla små barn är så gulliga  och säger saker som "Du är den bästa fröken vi har" och dylikt, det går inte att vara annat än glad då.
Snart ska jag ta en pn, det behövs. Kram.

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu går jag och läggar mig, ska trots allt upp 07.10 imorgon.
Måste bara berätta en sak först..Nästa månad ska jag och Johanna köpa gymkort och börja träna som dårar:-)
brabrabra! Sovgott.

jaha

Kategori: Allmänt

Sitter nu och tittar på Made in Sweden, underhållande program!
Har just kommit på en grej, vatten är gott och det är inte speciellt jobbigt att ha med sig en vattenflaska var man än går. Så jag ska prova på vattendieten, haha vet ej om det finns någon diet som heter så (?) men jag kallar den så iaf:-) Har tänkt dricka massvis med vatten vilket förhoppningsvis ska resultera i att man äter lite mindre. Har inte tänkt gå ner nå mycket, bara några kilon så :-) No big deal.
Folk på skolan brukar bli lite småsura och säga att jag är "lejd" när jag säger att jag vill gå ner några kilon men vadå, det handlar väl ändå om att jag ska vara nöjd med min kropp! Det anser iaf jag.

kväll

Kategori: Allmänt

Mamma har just toppat och klippt upp mitt hår, det blev bra! Luftigare och tjockare precis som jag  vill ha det :-) det känns dock lite kort trots att hon bara tagit några centimeter, jaja! Det växer ju, till sommaren har jag långt hår och då ska jag bara brrrun. Lika brun som jag var för två år sen då jag besökte solariumet flera gånger i veckan! hiho.

Här har ni lite dåliga kvällsbilder på mig, i en mysig fleecetröja.

dagens cambilder.

Kategori: Allmänt



Dagens cambilder. Mörka som vanligt!

bilder som får mig att må bra.

Kategori: Allmänt

HE HE

Kategori: Allmänt

Insåg just att jag förstör för alla andra som läser Twilightböckerna när jag infogade Paows text i det förra inlägget ;-) HEHE! Nä men, alla som håller på att lösa böckerna kan ju avstå från att läsa inlägget som är under det här! Puss

Hemma!

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från praktiken, skönt! Nu vill jag träna!!! Kul att det är -22 ute också..
Är irriterad! Läste just Paows blogg (fråga mig inte varför) Och jajemen nog avslöjar hon en massa saker från Twilight-böckerna. INTE OK!

Såhär skrev hon
"Jag vaknade nyss, eller typ kl 6.. Men jag läste lite i boken, gosh så bra den är! Fast när Bella var ”otrogen” mot Edward kändes det inte så bra, det har förstört hela min uppfattning… Haha, jag är nog värsta geeken – igår så pratade jag och Alexandra om Twilight i typ 1 timme och hon bah ”Omg Bella kommer att bli gravid” och man får läsa jättemycket ur Jacobs perspektiv.. Haha."


Paow är hon man ser ansiktet på!

sista inlägget för idag

Kategori: Allmänt

Godnatt och sovgott, nu kryper jag ner i min mysiga säng. Har tänkt läsa till jag somnar.
Imorgon ska jag: Praktisera i 7 timmar, Träna (Hur vet jag inte än. Kanske far ut och springer) och sen ska jag även sola. Och om jag inte har skjuts till solariumet så får jag väl lov och gå.. har inte tänkt bli blek igen.

städa

Kategori: Allmänt

Nu ska jag vara duktig och städa mitt rum. Har typ en heltäckningsmatta gjord av kläder på golvet, inte OK!


Efter att jag städat bort allt som ni ser ovan så ska jag försöka bli lite smartare genom att spela spel på Vetgirig.com. Båda kul och lärorikt. PUSS!

hiho

Kategori: Allmänt

Tänkte bara dela med mig av lite storasyster-och-lillebror-bilder, som vanligt.. Men den här gången är dom extra fula ;-)








PUSS, mina 100.000 läsare!

hejhallå

Kategori: Allmänt


Älskar min praktikplats. Personalen är världens snällaste och barnen är hur söta som helst. Dom kallar mig redan för fröken ;-) Haha, känns lite lustigt. Nu ska jag gå och äta middag, kycklingkebab. Mums!

bilder från igår :-)

Kategori: Allmänt









Well

Kategori: Allmänt

Efter skolan bestämde jag, Johanna, Amanda, Linn och Anna Engström oss för att fara till valls och åka lite snowboard när det ändå är så bra väder :-) Så nu har jag precis kommit hem därifrån. Det var hur kul som helst, perfekt före och väder.
Är nu nyduschad och ska gå till köket och göra något gott innan jag lägger mig framför TV:n och ser Paradise.
Bilder från kvällen kommer så fort Johanna har laddat in dem på datorn :)
Just ja! Imorgon börjar praktiken, hiho :-))

LÄMNA PAOW IFRED.

Kategori: Allmänt

11 steg

Kategori: Allmänt

STEG 1
Namn: Elina Lundqvist Marklund
Födelseplats: Luleå BB
Bor: Sjulnäs..
Ögonfärg: Brun
Hårfärg: Mörkbrun/Svart
Skostorlek: 36/37
Civilstatus: Har pojkvän.
Höger eller vänsterhänt: Vänsterhänt


STEG 2
Skor som du bar idag: Svarta och höga vinterskor.
Rädsla: Hajar, flygplan, äckliga gubbar.


STEG 3
Första tanke när du vaknar: Vad är klockan?
När somnar du: Vardagar: Mellan tio och tolv. Helger: Efter tolv


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:
Helst inget av det.
McDonalds eller Frasses: Frasses 
Vans eller Converse: Converse!
Lipton Ice Tea eller Nestea: Lipton Ice Tea 
Choklad eller vaniljglass:
Vaniljglass.


STEG 5
Svär du?:
Ibland
Sjunger du?: Det händer
Duschar du varje dag? Ja! 
Röker du?:
Nej
Gillar du skolan?: Gillar och gillar, den är helt okej.
Har du bra självförtroende?: Tillräckligt.
Kommer du överens med dina föräldrar?: Oftast.

STEG 6
Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol ? Ja
Rökt?: Nej 
Shoppat:
Ja
Ätit en hel ask müsli?: Nej 
Ätit sushi?:
Nej 
Stått på scen? 
Nel 
Skejtat:
Nej
Bakat?: Nej 
Stulit :
Nej
Kysst någon?: Ja!
Kramat någon?: Ja 
Haft sex?:
Ja


STEG 7
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: Ja.. 
Varit full?:
Ja
Blivit kallad hora? Ja, men dock utan anledning. 
Blivit nerslagen? Nej
Busring någon?: Haha,jo.
Gjort något som du ångrade?: Ja
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Nej! 
Kastat en sten på nån ruta?:
Nej.

STEG 8
I framtiden..

Namn på barn? Det har jag inte bestämt än, har ju ett tag på mig :-)
Hur vill du dö? "dying in the arms of someone you love sounds like a good way to go" Instämmer med detta citat.
Vad vill du bli när du blir gammal? Vadå, när jag är 80? Jag vill vara lycklig och känna att jag levt ett bra liv.


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? 
Mina nära och kära! Dvs. Familj, vänner & Pojkvän.
Antal CD-skivor du äger? Alldeles för många.
Antal piercings?: Ett i vardera öra + naveln.
Antal tatueringar?: Ingen.
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Ungefär lika många gånger som mitt föredetta fotbolls inklusive hansbollslag har varit med.

STEG 10
Vad ska du göra i sommar?:
Jobba, resa, festa, umgås.
Vad ska du göra i vinter?: Plugga 
När tar du studenten?:
2011 
Vad gör du efter gymnasiet?
Flyttar till någon studentstad och pluggar vidare.
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba?  Det vet jag inte.
Vad händer till helgen? Vet ej. 
Vad vill du helst göra just nu?
Se paradise hotel


STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? Har redan pojkvän :-)
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Många av mina vänner har redan Pojk/flickvän.
Vem är den perversaste person du känner? Vettetusan.
Hur många gånger har du varit utomlands? Zero
Vilket land är bäst? Vet ej

a

Kategori: Allmänt

Har just ätit middag och sitter nu här och fryser.. Funderar på att spola upp ett varmt bubbelbad och lägga mig där och läsa de sista sidorna ur Om jag kunde drömma som jag inte hann läsa klart innan middagen. Det skulle vara mysigt!

Nu:

Kategori: Allmänt

Nu ska jag ta av mig alla osköna och jobbiga plagg, dvs jeansen och Bh:n, sedan lägger jag mig i sängen och läser Om jag kunde drömma. Har bara några sidor kvar nu och sen kan jag börja läsa När jag hör din röst. Sweet!

Dagen i bilder

Kategori: Allmänt




jag hade tråkigt på matematiken..

Haha Kajsa förstörde bilden!

På vallsberget!

Kväll

Kategori: Allmänt

Jag bör lägga mig nu men är inte ett dugg trött! Sov alldeles för länge idag, inte bra.
Nu ska jag gå och duscha, föna håret och sedan lägger jag mig och läser till somnar. Ser inte framemot att väckas av väckarklockan imorgon klockan 05.50. Kram.

jaha

Kategori: Allmänt


Nu är lovet i stort sett slut, det känns bra. Jag har haft ett superduperbra lov men det känns ändå skönt att komma tillbaka till vardagen.

Kim

Kategori: Allmänt


sötbullen min, på julafton :-)

morgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag vaknade senare än vanligt idag. Måste börja vända tillbaka tiden nu.
Har precis duschat och nu sitter jag här i köket med en mysig hund i famnen. Klockan 3 åker jag med Emma till stan och solar och sedan går jag nog till Klubbgärdet och duschar hos henne. Skriver senare. Kram

Bodaborg

Kategori: Allmänt

Vi bestämde att dela in oss i kill- och tjejlag på Boda Borg, och självklart vann tjejerna! Ställningen blev 8-7.
Efter det for vi och åt på max sedan körde vi hem till Jakob och såg film. Vickans mor skjutsade nyss hem mig och nu ligger jag i min säng, ensam, utan victor. saknar att sova bredvid honom. Det var ett tag sen sist...

Kategori: Allmänt

Nu väntar jag på att emma ska packa klart i bilen och sedan beger vi oss mot Klubbgärdet där jag ska äta middag ensam... Jaja! Sedan hämtar Jim mig och Victor också drar vi till Boda borg. Vi, Anna, Jim, Ben, Vickan, Jakob, David,Linn och Jessika! Kommer bli kul :)  

-

Kategori: Allmänt

Jag vill sova nu men jag kan inte, är inte nog trött. Imorgon åker jag och Emma hem till Piteå. Puss.

Ida!!!

Kategori: Allmänt


Är det här sant?! Åh lycka.:-)

En lista

Kategori: Allmänt

DIN/DITT FÖRSTA:
operation: Har aldrig opererats.
piercing: Öronen och naveln.
sport: Fotboll
husdjur: Kanin
semester: Det minns jag inte. Minns dock att vi ofta var på Byske Camping då jag var mindre.
konsert: Daniel Lindström, haha!

JUST NU:

äter du: Ingenting.
dricker du: Inget, men hoppas på att pappa ska koka kaffe snart. Det skulle vara gott! Dessutom fryser jag och då är kaffe bra.
ska du: Linda in mig i ett stort fluffigt täcke
lyssnar du på: Let me sign - Robert Pattison
väntar du på: Kaffe!
tittar du på: dataskärmen.
har på du på dig: Underkläder, tights, långärmad tröja och halsduk.

DIN FRAMTID:
barn: Ja. 2 eller 3 barn skulle vara mysigt.
giftermål: Ja. Det behöver dock inte vara i kyrkan, det skulle vara jätte mysigt att gifta sig på en fin strand i något varmt land.
karriär: Ja! Efter att jag tagit studenten så flyttar jag förhoppningsvis söderut och går på någon bra högskola. Därefter ska jag nog kunna skaffa mig ett bra jobb!

FÖREDRAR:

kramar eller kyssar: Kan inte välja.
kortare eller längre: Om jag vill vara kortare eller längre? -Inget av det. Är mycket hellre kort än lång.
snygg mage eller snygga armar: Båda är bra.
busig eller lydig: Va? Förstår inte riktigt vad som menas.

HAR DU NÅGONSIN:
kysst en främling: Nej
tappat bort glasögon/linser: Nej. Har varken glasögon eller linser
brutit ett ben: Ja.
rymt hemifrån: Nej.
röntgats:Ja, många gånger.
krossat någons hjärta: Ja.
nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja
gråtit när någon dött: Ja!

TROR DU PÅ:
kärlek vid första ögonkastet: Nej. Möjligtvis attraktion, men tror inte att man kan känna kärlek för någon första gången man ser den.
gud: Ibland.
mirakel: Ja.
aliens: Nej
magi: Nej
ett himmelrike: Det skulle vara bra.
tomten: Nej
änglar: Nä….
transformers: Haha!

BLANDAT:
är du kär i någon? Ja. Victor!
önskar du att du bodde någon annanstans? Att bo i ett varmt land skulle inte vara helt fel.
tycker andra att du är attraktiv? Det tror jag.
dricker du? Ibland
använder du droger? Nej
vilket schampo använder du? Olika
vilken parfym använder du? Olika, har några stycken. Bla Britney spears nya och DKNY 
vad är du rädd för? Fiskar, framförallt hajar och gäddor. Spindlar och döden.
gillar du att tvätta? Kläder? Har aldrig gjort det.

hemma

Kategori: Allmänt

Jag och Katarina var i stan väldigt många timmar idag och sprang på varenda skoaffär i hela stan utan att hitta ett par skor som dög åt mig. Så vi gjorde ett sista försök och körde ut till en skoaffär som var utanför stan, där hittade vi ett par skor som var fina!:-) Så dom köpte vi.. eller jag fick dom av pappa och Katarina! Det uppskattas.
Nu ska jag lägga mig i sängen och dö ett tag, är helt slut i hela kroppen. Min rygg mår inte helt bra ännu.
Ikväll blir det film-mys med Ost & Kex som tilltugg. ♥

.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! sitter nu vid pappas dator och lyssnar på musik, ska snart gå och göra frukost och sedan åker jag och Katarina (pappas fru) till stan. Vi ska kolla på några skor till mig, ska även köpa ett svart nagellack och sola en stund. Skriver senare!

Bittersweet.

Kategori: Allmänt

Let me sign med Robert Pattison är den bästa låten som någonsin gjorts! ♥!

Nyvaken!

Kategori: Allmänt

Ja, det var längesen jag sov såhär länge. Har kommit över den dära sova-bort-hela-dagarna-perioderna som jag hade när jag var ca 14-16 år. Känns skönt :-) Men igår så var jag uppe alldeles för länge och då blev det en lång sovmorgon idag.
Nu ska jag klä mig, sätta upp håret, packa ner lite kläder, mobilladdare, smink och medicinen för snart hämtar Emma mig, vi ska till Luleå och hälsa på pappa. Puss

med malin

Kategori: Allmänt

Hejhejhej. Sitter nu i soffan med MH och ser på ett lite småjobbigt TV program.
Ska gå och lägga mig strax. Väntar bara på att mamma och Gustav ska komma hem.
Kim har somnat för längesen, vid 8 tiden tror jag det var? :) Skönt!
Micke och Alicia gick och la sig vid 01.00 och lämnade självklart allt framme så jag har fått städa massormassor. Inte OK!
Imorgon måste jag vakna klockan 11 :( Jobbigt. Ska ta bussen som går klockan 12.00 till stan för att möta upp emma där och åka till pappa. Får se hur länge jag stannar där! Puss.

Kim

Kategori: Allmänt

tokungen som jag ska sköta.

mhm

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag vara barnvakt. Det är allt som händer just nu..
hejs.

godmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och ligger nu och pratar med pappa över MSN. Han skickade precis en NY låt som MJ håller på att släppa ;-)) Den heter Another day och pappa har precis skickat den till mig.Det är dock bara en Demo som finns ute nu men den är hur bra som helst!
Hoppas att dem släpper ännu mer låter som MJ har gjort, för det finns tusentals osläppta låter med honom.
Kram.

-

Kategori: Allmänt

Haha! Hur många gånger har jag inte sagt Godnatt och att jag ska gå och lägga mig nu? Säkert mer än 3. Jaja, men NU ska jag iaf lägga mig och sova :-) Eller, först ska jag läsa lite i min älsklingsbok som vanligt. Hittade bara en cool bild på världens coolaste kvinna som jag tänkte att ni skulle få ta del av först.

Självklart, Lady Gaga!

beroende

Kategori: Allmänt

Jag kan inte vara utan mitt nya Lypsyl!


Godnatt

Mhm

Kategori: Allmänt

Självklart så hade vi inte kanalen som j-VM ska visas på. Svt24, eller vad den nu hette. Tusan!
Nu ska jag gå och duscha, ta mig på mitt nya gulliga nattlinne för att sedan lägga mig och se TV.
Hoppas att det går någon bra film nu, annars får jag koppla in en DVD och slå på någon film som vi har här hemma. Mikael envisas med att jag ska se Star Wars, men det kommer inte att ske. Jag såg 2 minuter nyss och det måste ha varit de 2 tråkigaste och mest meningslösa minuterna i mitt liv, typ ;-) Vilken jävla skitfilm!
Hursomhelst säger jag Godnatt nu ifall att jag inte skulle hinna skriva något mer ikväll.. Puss.

Jaha.

Kategori: Allmänt

Jag följde med mamma och Marianne och solade på Suntan ist för att se One Tree Hill. Delvis för att få lite färg men framförallt för att få lite värme, har frusit hela dagen. Tänkte gå och lägga mig nu, men det är ingen idé. Det går inte.. Även fast jag är helt slut. Hursomhelst, nu ska jag göra lite fruktsallad, ta på mig nå mysiga kläder och lägga mig framför TV:n och ta det så lugnt som det bara går.
Får se om jag orkar vara till 02:45 och se jvm. Hockey är ändå ganska okej att se på TV, har jag märkt.
Nu ska jag byta om sedan går jag och hackar lite god frukt. Kram.

oth

Kategori: Allmänt

Nu kryper jag ner i min säng och slår på One Tree Hill.

huh

Kategori: Allmänt


inte kry!

Hemma

Kategori: Allmänt

Kom just hem från Jörn där jag varit i två dagar med Danne, Madelene, Lovisa och Marcus.
Vi har åkt snowboard/slalom, ätit gott, sett hockey, busat och varit ute mycket. Det var mysigt att vara där :-)
Här kommer lite bilder!

två av backarna

Trött!

Madelene och jens. Jens är för övrigt GRYM på snowboard!

<3