Elina Marklund

luleå idag

Kategori: Allmänt

dagen började med att jag vaknade kring kl 10, sen for jag mamma gustav & kim till sandön för lite sol och bad. Men det var alldeles för varmt för min del, så jag gick hem och nu umgås jag med min kära dator ;) ska bara lägga in lite låtar på min älskade ipod sen ska jag ta en dusch och börja fixa mig. Sen bär det av mot luleå, där jag ska möta katarina och marina m.familj och vi ska se lite rixfm festival. Så, det blir nog kul =)
puss

30 juli 08

Kategori: Allmänt

kom just hem från träning. Första gången jag tränade på en månad kanske, eller säkert längre. Har verklingen haft en lat period. pga skader, skavsår m.m. + att intresset är inte lika stort längre. Det här blir nog sista säsongen för mig sen får det räcka. efter 10 år blir man ganska less måste jag säga! sen får vi se om det blir nå hanboll i vinter, elr om vi får pernilla som tränar blir det helt klart handboll. det skulle vara jätte kul :)
men nu ska jag duscha! så ha det. TJING!

7 things

Kategori: Allmänt

The seven things I hate about you
You're vain, your games
You're insecure
You love me, you like her
You make me laugh, you make me cry
I don't know which side to buy
Your friends they're jerks
When you act like them
Just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the seventh thing I hate the most that you do
You make me love you

måndag

Kategori: Allmänt

oj, nu har jag varit dålig på att uppdatera. Måste vara pga det fina vädret! har varit ute m.m så har inte riktigt haft tid. men nu har jag det! det har inte hänt något speciellt, igår så var jag på stan och åt med mamma gustav och kim. Sen gick vi och tittade lite grann och så. Köpte en ipod nano :) sen så på kvällen var jag med johanna å sjulnäsfolket. Idag så har jag bara varit hos mormor och ätit, blir en lugn kväll ikväll. Ska snart gå och se någon hyrfilm med mamma gustav och syskonen!

nä nu ska jag slita mig från datorn, puss!


mylove<33


fredag

Kategori: Allmänt

det var roligt igår på pdol, men idag blir det roligare!! det är ju nu det kmr mkt folk, yeahyeah. Planerna för ikväll är att kämi kommer hit vid 5, så fixar vi oss och tar 7 bussen in till stan. Sen blir d PDOL för hela slanten! håkan hällström och amanda jenssen ikväll, det blir great! så ikväll blir det att träffa massa folk, sweet! vi ses väll?:)

nu, lite bilder från igår :)

pdol idag!

Kategori: Allmänt

gud vad kul det ska bli! Jag ska åka in med camilla (moped) där kring 7, sen ska blir det väll säkert att gå med hon ett litet tag, sen ska jag träffa johanna och kurk! d ska bli jätte rolitg, har inte träffat johanna på över en vecka iaf. Vilket är ganska ovanligt ;b gud vad jag längtar till ikväll, hehe! inte för att det är nå speciella artister ikväll, men bara att åka en karusell men min kära vän johanna är ju en upplevelse (alla som åkt med hon förstår!) och för då som inte förstår så kan jag säga att hon är åkrädd. Alltid lika roligt!=)

Har ingentligen inga planer för vad jag ska göra idag före pdol, elr jo! markus ska komma en stund :) efter han slutat jobba.

Har inga roliga bilder att lägga in nu, men kan garentera att d kommer in bilder imorgon!
nu ska jag äta frulle ,ciao!

this is me!

Kategori: Allmänt



                     Suddenly time, it feels like the wind
                           It changes everywhere I go
                              I'm just trying to fit in
                                 Now here I stand
                           And I'm still just that girl
                             I'm following my heart
                         In this amazing crazy world

23 juli 08

Kategori: Allmänt

idag fyller daniel år, min mammas ex. Han fyller 40 så jag ska dit och gratta honom om ett litet tag :) först ska jag bara lägga mig i solen ett litet tag så jag inte är helt vit tills PDOL. Å idag startar det ju. Fast vet itne om det blir att fara dit ikväll, blir nog torsdag fredag lördag kväll ist! ikväll blir det nog att vara med markus :) kul!

men nu ska jag gå och göra mig nå frukost och läggamig i solen, ciao!


och puss på dom :) he he

1 dag kvar

Kategori: Allmänt

imorgon börjar pdol, kul! Jag var på stan idag och köpte biljetterna. For till stan med tio över tolv bussen med lillasyster lovisa :) sen träffade vi sofie där! vi shoppade, fikade och hade trevligt. Köpte ett linne och en skjorta + pdol biljetterna då.
Ikväll ska jag väll hitta på något, vet inte riktigt vad ännu.

Imorgon blir det piteå havs bad med annika och tove :) är skit glad att det äntligen ska bli sol.
men mer om det imorgon.  puss!

lovisa, älskade lillasyster :)

coldplay - violet hill

Kategori: Allmänt

vaknade precis.  kom hem efter 2 igår så därför sov jag så länge. Jag och tove var hos markus och var med han simon och johanna, vi bastade badade och såg film. det var kul :) har inga planer för idag. Igentligen måste jag till stan och köpa PDOL biljetter och lite kläder, men  d känns som att jag vaknade för sent. Missade bussen, och det regnar så är itne så sugen på att köra moped. det blir nog imorgon istället :) hoppas jiohanna har kommit hem tills då, saknarhon!

aja, nu ska jag gå och göra mig lite frukost! puss

jason mraz & colbie caliet - lucky

Kategori: Allmänt

kom precis hem från sandön, skulle spela volleyboll med tove annika pontus martin och pontusb. Men då hade ingen någon boll så då for vi hem igen, just nu väntar jag nog bara på att tove ska komma hit, så får vi se vad vi hittar på =)

Imorgon måste ajg verkligen på stan och hitta något inför PDOL , har ingeting att ha på mig.
Skriver mer sen. Pyss

ironik - stay with me

Kategori: Allmänt

kulhelg, måste jag säga :) jag och malin har varit hemma själv hos mig hela helgen, sen har marcus och jim varit här också. I fredags såg vi film och inte så mkt mer. Och igår grillade vi och hade trevligt. Idag så vaknade vi vid tolv, så då for vi och badade på lillpite polen, där träffade vi även johanna. Sen så skjutsade malin just hem mig.. snart kmr väll familjen hem :)

ikväll blir en lugn kväll, ska nog bara vara hemma och vila. Känns skönt! =)
jag, är skit dålig på att lägga in bilder. det vet jag! haha det är i brist på bilder. jag tar inte mkt kort!
och nu, är min mobil trasig så nu kmr d nog in ännu mindre bilder, om det nu går!

men måste säga att jag längtar till PDOL, det är ju årets höjdpunkt! saaaaate vad skoj d ska bli.
Men nu ska jag lägga mig och se lite tv, pusssss!

helg

Kategori: Allmänt

i helgen är jag ensam hemma, mamma och gustav är i byske. Så då är jag och malin hemma hos mig :)
jag och malin väntar bara på att marcus och jim ska komma sen så ska vi grilla, gottttt! men skriver mer om helgen senare, nu ska jag och malin ta oss en powernap ;)

 puss!

måndag 8 juli

Kategori: Allmänt

hm, idag har jag kommit hem till mamma :) å då jag kom hem fick jag en ny moped, kul!! :D
sen så har jag bara varit med johanna x2 gabbe simon och markus ikv, spelat lite volleyboll åså!

igår så var jag med johanna, i luleå alltså! å vi cyklade till stan åså, det var kul :D

nu, lite bilder!


godkväll

Kategori: Allmänt

det har varit en lugn och skön fredag idag. Haha, alla vaknade nog där vi 2, så då skyndade vi oss upp och for runt och shoppade lite på storheden, sen direkt till farmor och fikade lite där. Sen gick jag och adam och handlade på Konsum till min tårta :D jag fyller ju år den 10:e men nu när jag är hos pappa så ska dom fira mig imorgon, så han fixar tårtorna för det kommer väll lite kusiner å släkt m.m imorgon :) så det blir säkert kul!
sen nyss så spelade vi lite spel med familjen och så! mysigt :)

vet ingentligen vad jag gör uppe den här tiden, är faktiskt inte så trött.
men det beror väll på att jag vaknade ganska sent. haha! Men nu ska jag nog gå och lägga mig så jag orkar vara pigg imorgon när vi får främmande och så! så, godnatt! :)

godkväll

Kategori: Allmänt

shit vilken härlig dag det har varit idag! super bra väder m.m. Fast det kanske jag sa tidigare idag :)
just nu har jag inte så mkt för mig så jag sitter å kollar lite bloggar, tittar på bilder, lyssnar på musik och pratar lite med vännerna. Det är skönt å bara ta det lugnt ibland. Om en liten stund ska jag nog följa och hämta katarina som varit på middag, och adam. Sen blir det nog sängen för mig, är ganska så trött efter en dag som denna.

Puss ciao!

vädret (Y)

Kategori: Allmänt

älskarrrr vädret! idag har jag varit med far och katarina på Arcusbadet och solat och badat, riktigt skönt dära. Just nu sitter jag bara och väntar på maten, är jätte hungrig efter solandet och badandet. Sen ikväll blir det nog bara att vara med far och syster. Se lite tv och mysa! kommer nog att stanna här i luleå tills på måndag. eftersom släkten ska gratta mig på söndag så :) fyller år om 6 dagar, alltså den 10juli men eftersom att jag är hos pappa nu, och jag ska vara hos mamma när jag fyller år så grattar dom mig på söndag, så det blir säkert bra :)

hahh, min blogg måste ju vara något av det tråkigaste eftersom jag aldrig lägger upp bilder elr så, men ska verkligen skärpa mig med det nu (försöka). Det var ju tänkt att jag skulle ta bilder från arcus badet idag men då blev det slut batterier i mobilen, så.. men snart kommer det upp bilder, hoppas jag.

Nu ska jag hoppa i duschen, Ciao!

hello sunshine!

Kategori: Allmänt

tummen upp för vädret! det kan jag gärna vara såhär varmt några dagar till :) satt ute i solen i kanske 30 minuter med pappa, och jag brände mig. Och jag bränner mig inte lätt! hoppas att det är lika varmt imorgon så man kan fara å bada någonstans.det blir väll arcus eller klubbgärdet då eftersom att jag är i luleå nu. Stannar nog här tills på söndag, elr något sånt :)

har absolut inga planer för kvällen, blir nog en tv tittar kväll med storasyster, eller något sånt skulle jag tro.
men, hade bra! ciao.

godmorgon

Kategori: Allmänt

nu känner jag att jag varit dålig på att skriva.. och när jag skrivit har det då inte varit nå många rader! ska försöka skärpa mig :) men, på sommaren så blir det inte så mycket datorsittande. speciellt inte på varma dagar som idag! Men ska ändå försöka. + att jatg känner att min blogg är ganska så trist, inga bilder m.m men d ska jag också försöka ändra på, får se hur det går med det! sen ska jag även försöka fixa designen på min blogg. så, då blir det säkert snyggare!:)

ja, idag har jag inte hunnit göra nånting eftersom jag vaknade för bara en timma sen.
Men jag ska skynda mig och byta om nu, ska med malin på norrstrand :) så det blir säkert kul!
sen ikväll får vi se om jag ska till öjebyn eller vad jag ska göra!
just nu har jag inga roliga bilder att lägga in. Jag tar verkligen kort för lite ofta.

Men ska lägga upp bilder från norrstrand ikväll.. försöka iaf!
så, hade bra tills dess. Ciao!