Elina Marklund

Sims

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från Strömnäs där jag sovit inatt. Nu sitter jag i mitt rum med lite pepparkakor, mjölk och tänkte spela lite Sims. Ikväll jobbar jag, 21.00-07.30 så mycket mer än det händer inte. Ska mest ta det lugnt idag.
Tumblr_lksn9qlpd21qdukbzo1_500_large

...

Kategori: Allmänt

Har varit och kikat på en lägenhet idag. Den var fin men det är en som står före mig i "kön" så jag hoppas att han inte vill ha den, men vi får se. Annars får jag fortsätta leta. Nu har jag precis ätit en god middag med familjen och snart kommer Anton hit. Vi ska lyssna på julmusik och baka julfika. Medan jag väntar på Anton ser jag lite Toystory med lillebror. Barnfilmer är de bästa ♥
Tumblr_lf9yagxobc1qbdzito1_500_large

.

Kategori: Allmänt

Tumblr_luejqqunkg1qmvb4to1_500_large
Tumblr_lkr7h4gp4j1qzq5nno1_1280_large

Somewhere

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med middag. Väntar även på att pojkvännen ska komma hit. Har inte gjort så mycket annat än att städat mitt rum och myst framför lite OTH och Grey's idag. Fina serier. Nu ska jag spela Sims.

todays

Kategori: Allmänt

Sitter i min storasysters lägenhet nu. Fick vara barnvakt åt Alva ikväll vilket jag är mycket glad för♥ Anton hann komma förbi hit en liten stund men nu har han farit iväg på fotbollsträning. Så nu tänkte jag koka lite kaffe och sätta mig framför TVn en stund. Alva sover i sin vagn just nu så det finns inte så mycket annat att göra. Det här blev ett litet konstigt inlägg men ja, skitsamma. Jobbar inatt, 21.00-07.30! Puss.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt imorse av en störd mardröm men lyckades somna om igen och vaknade vid 12.00. Har nyss ätit frukost och nu tänkte jag fixa lite saker innan jag åker iväg till Step In för att träna. Efter det far jag och hälsar på Emma, David och Alva sedan börjar jag jobba klockan 21.00.

en lista bara.

Kategori: Allmänt

Jag längtar efter:
Eftersom att jag bor här i Piteå och har hela mitt liv här så träffar jag inte mina släktingar i Luleå så ofta. Luleå är inte så långt bort men ändå kommer saker imellan och ibland tar det länge innan vi träffas. Så jag längtar efter dem. Min pappa och hans fru, min lillebror, farmor och farfar. En annan sak jag längtar efter är julen, tycker den är så himla mysig. Längtar till att åka snowboard. Längtar efter att fira in det nya året med mina närmsta. Längtar efter att få en egen lägenhet. Längtar självklart till våren och sommaren också, om man ser långsiktigt. Längtar även till nästa gång jag får träffa min pojkvän och min fina systerdotter Alva.


Jag är ledsen över:
Just nu är jag väldigt sällan ledsen. Händer väl då och då att jag blir ledsen över saker men det är bara småsaker som inte spelar någon roll efter en tid.



Jag äter helst:
Jag har ingen såndär favoritmat som jag är helt galen i. Jag gillar vanlig husmanskost och mår som bäst när jag äter det.

Jag ser fram emot:
Allt det jag skrev på första frågan är svaret på den här. Det jag längtar efter är det jag ser fram emot.

Det finaste jag vet är:
Mina fina familj. Vänner som är ärliga och alltid finns där. Kärlek som är på riktigt, som är äkta, från båda parterna. Det är det finaste jag vet.
Jag läser:
I vanliga fall läser jag inte så ofta men just nu läser jag en bok som heter Den svenske kannibalen. Ska läsa slutet av den ikväll innan jag ska sova.

Jag är stressad över:
Är lite stressad över att mitt rum är stökigt och att jag skulle behöva städa det. Är lite stressad över att komma i form igen och få tillbaka min goda kondition som jag en gång hade. Såna, småsaker bara.

Jag lyssnar på:
Jag lyssnar på allt möjligt. Just nu lyssnar jag mycket på lugn och mysig musik men det kan ändras fort.



kärlek

Kategori: Allmänt

I wouldn't leave you for the world.

Kategori: Allmänt

Har himla bra webbkamera... nä! Sitter iaf och ser på Kär&Galen nu. Ett nytt program som visas på kanal 5. Det är väl inte sådär jättebra men det duger. Efter det så börjar Värsta pojkvänsakademin och sedan ska jag se rättegången mot Michael Jacksons läkare. Domen är ju redan klar men intressant att se. Allt det här tillsammans med flera koppar thé. Sedan lägger jag mig och fortsätter läsa. Lugn men fin kväll.

cold

Kategori: Allmänt

Har legat och läst en stund nu. Läser en verklighetsbaseradbok som heter Den svenske kannibalen. Den är extremt hemsk men så himla intressant på samma gång. Lät som en riktigt nörd där men jag tycker faktiskt det. Brukar inte gilla att läsa men den här boken har jag fastnat lite för. 

Ligger och fryser under täcket just nu. Försöker få upp lite värme men mitt rum är iskallt. Värmeljus brukar hjälpa. Nu ska jag iallafall spela lite Sims. 

HSB

Kategori: Allmänt

Har varit duktig och varit förbi HSB idag. Så har blivit medlem där och även gjort några intresseanmälningar på lite olika lägenheter. Är glad nu. Hoppas att jag får fara och kika på dem. Den ena är ledig redan nu och den andra är ledig från första januari.  Vill ha en fin och mysig tvåa. Hoppas att jag hittar det snart.

Ikväll ska jag bara typ mysa med ljus och lite thé framför tvn. Kanske tar en lite promenad också. Får se. Jobbar natt imorgon och på torsdag så får passa på medan jag är ledig. Nog för att jag har ett himla fint och mysigt jobb också.
Pic_174851526_large

For good

Kategori: Allmänt

Är hemma hos mamma nu. Slutade 07.00 imorse och då tänkte jag egentligen fara direkt till Step In och träna men eftersom att jag bara sovit ungefär fyra timmar så var jag alldeles för trött för det. For istället hem och sov, åt frukost vid två och nu tar jag det bara lite lugnt en stund. Åker nog till Step In på en stund istället och sedan till Anton.

Any fear in my soul I'm letting go

Kategori: Allmänt

Nyduschad, nyrakade ben, har nyss smort in mig, nybäddad säng och ett nystädat rum. Fint. Nu ska jag bara tända lite ljus, dricka lite thé och se på en film medans jag väntar på att pojkvännen ska komma hit.
Så himla mysig.

Life.

Kategori: Allmänt

Har börjat leta lägenhet nu. Hoppas att det inte tar allt för länge innan jag hittar en för det skulle verkligen vara superkul och mysigt att flytta till något eget, där jag får inreda precis hur jag vill. Direkt jag hittar en lägenhet så blir det en resa till Haparanda och Ikea. Har mycket att se framemot :-)

ett tag sen

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har inte varit hemma så mycket, så. Har jobbat natt så när jag slutade imorse for jag till Step in och tränade lite, sen åt jag frukost med Martin. När jag kom hem myste jag och lillebror framför film. Somnade en stund. Nu ska jag plocka till lite i mitt rum.