Elina Marklund

åh.

Kategori: Allmänt

haha, ärligt talat har jag inte hunnit med mycket idag. Var helt slut efter jobbet så jag sov ett tag, sedan  gjorde jag B-fasen en gång men fick 4 fel för mycket. Ska dock försöka igen nu.

EDIT:FAN. Det åskar. Måste stänga av datorn, B-fasen får vänta! :(

har inte tid.

Kategori: Allmänt

Sitter nästan aldrig vid datorn nu då det är sommar, därav den dåliga uppdateringen på bloggen. Enda anledningen till att jag sitter vid datorn nu är för att jag ska plugga till körkortet men ni ser ju var jag hamnade? Inte bra. Tror jag ska ta mig lite lasagne och sedan köra igång med pluggandet. Efter att jag klarat B-fasen (vilket jag förhoppningsvis gör senare idag) ska jag fara ut och hitta på något kul. Aja. Ha det bra.

tjorv

Kategori: Allmänt

Idag har jag legat ute med Johanna på bakgården och solat, det var hur skönt som helst med lite solsken.. fattar dock inte varför myggen var framme så tidigt idag? Grymt irriterande. Nu har jag iallafall duschat och väntar på Victor och Sara som ska komma förbi så vi kan bestämma hur vi ska göra ikväll. Skulle egentligen följa till Victor nu men jag vill äta middag hemma (Vi ska äta surströmming;-) därför åker jag inte än. Kommer nog bli så att jag far till Stockbäcken och är med Sara efter middagen och sedan far vi till stan och är med pojkarna :-) Inte dålig dag.

next to me

Kategori: Allmänt

Mamma ska snart fara och köpa frukt till mig, sedan far vi ut och övningskör. Så blev det! Till dess att vi ska fara ut och köra så ska jag studera körkortsteori, känns inte sådär jättekul men jag måste. Måste även försöka få pappa att överföra lite pengar till mitt kort, måste ha en ny bikini och en klänning till midsommar. Det ordnar sig nog :) Nu ska jag plugga.


Godare än godis!

Rising girl

Kategori: Allmänt

Ska snart fara ut och övningsköra med mamma. Ska försöka flirta med henne lite så hon går in på Coop eller något och köper lite goda frukter. Typ, Mango, Ananas, Jordgubbar, vindruvor och dylikt så jag kan ha lite myskväll framför en bra film senare ikväll. Måste dock lägga mig tidigt, ska upp klockan 06.50 imorgon och fara till tandläkaren och sedan vidare mot Körskolan där jag ska övningsköra. På torsdag ska jag gå på stan med Sara, sen far vi och badar badtunna i Stockbäcken hos Dennis. Jaja. Nu ska jag gå ut. Puss

Happy days.

Kategori: Allmänt

Sitter hos Johanna i stan nu, vi ska klä på oss och dra ut i det fina vädret.

aha

Kategori: Allmänt

Sitter och myser med Kim i vardagsrummet. Har saknat min lilla bebis. Vi väntar på att middagen ska bli klar, grillat kött och potatisgratäng. Mums! Vet inte vad jag ska göra ikväll men hittar säkert på något, börjar inte att jobba förrän om 1 vecka och 1 dag, sköööönt.

Lever.

Kategori: Allmänt

Fan vad jobbigt det är att vara sjuk. Har varit det nu i tre dagar och det känns verkligen som man är döende när man har hög feber. Nu har jag dock börjat piggna till, kan bero på pencilinet jag fick utskrivet igår. Har någon slags infektion i kroppen, vet inte riktigt vad men min sänka låg på 72 igår (den ska helst vara under 8.) Nu ska jag kolla FB sen ta hem till mamma i Piteå.

en låt som betyder något.

Kategori: Allmänt

Hej bebisar.

Kategori: Allmänt

Har låst upp bloggen igen. Vet inte varför för det känns inte som jag kommer sitta inne vid datorn nu när det är sommar men det kanske dyker upp ett litet inlägg då och då. Har inget speciellt att skriva just nu men jag lägger upp en grym låt i ett nytt inlägg snart! Kram på er.

Happy.

Kategori: Allmänt

Tokunge!

En dag på stan

Kategori: Allmänt

Har varit på stan i Luleå idag med Anna. Behövde lite nya sommarkläder. Hittade två par shorts, en tröja, ett halsband, två tights och gladiatorsandaler. Så är väldigt nöjd :-)

stockholm

Kategori: Allmänt

Vill ut och springa!! Ska dock vänta till Katarina slutar jobbet så att jag får sällskap, det blir så mycket roligare då :-)Jag och Katarina anmälde oss till Tjejmilen igår också bokade vi flyg till stockholm och hotell, hur kul!?;) Vi kommer alltså till STHLM på fredag den 3 september och vi springer loppet söndag den 5:e. Vilket betyder att vi har två lediga dagar i stockholm. Sen bokade vi 2 nätter på ett fiiiiiint hotell. Längtar redan.

 

mmh

Kategori: Allmänt

Nu far jag ut och springer med min elaka styvmor, sedan ska jag baka äppelpaj åt pappa. Imorgon ska jag shoppa. Inte lite heller. Behöver skor, en bikini, solglasögon, sommarkläder m.m. Aja, kanske har en snäll pappa ;)