Elina Marklund

Sol

Kategori: Allmänt

Hejhejhej. Vilket fint väder det är idag. Har nästan lust att kliva upp och ta mig en promenad längs vattnet, mot fårön. Behöver dock sova några timmar så det får vänta till senare idag.

Hey you

Kategori: Allmänt

Det är så kul att ni fortfarande läser min blogg även fast jag uppdaterar så sällan :-) Gillar det! Ska försöka bli bättre på att skriva, blir nog inte jättemycket om vad jag har för mig dock. Vi får se! Puss på er!

You rock my world

Kategori: Allmänt

Funday

Kategori: Allmänt

Hade såå roligt igår. Vi lagade middag och började dricka hos Jocke, där det blev ganska mycket folk. Vi hann en snabbis förbi två av jockes grannar också sen vinglade jag och Jesper vidare till Adam. Var ute och träffa folk också med ranta en stund sen gick jag jocke matte emelie och Daniel iväg för att äta. Jag och Daniel ville dock inte till Adana som alla andra så vi gick till Max där vi hade sjuuukt kul :)) grym kväll!

Cloudy

Kategori: Allmänt

Ville ha fint väder idag. Ville kunna ta på mig min skinnjacka, conversen, sjalen och mina nya solbrillor och ta en långpromenad ner till hamnen och sitta där och bara finnas. Lyssna på Coldplay! Det får bli en annan dag, en varmare.

Arg Elina

Kategori: Allmänt

Måste skriva av mig! Kan börja med att säga att det är helt stört att jag låter mig själv bli så arg över det här, men jag kan inte låta bli! Big brother alltså. Det som händer i huset just nu ÄR ren jävla mobbing och inget annat. Jag förstår inte hur de kan låta det gå såhär långt och hur de ens VILL visa det för det är inget annat än pinsamt att se vuxna människor bete sig såhär. Att småretas kan vara kul men att mobbas är långt ifrån okej. Bb borde slänga ut Sipan, Marcel och Hanna R med huvudet före! De är alltså vuxna människor som är elaka och mobbar. Alltså nä, bigbrother ska vara kul att se på men just nu skäms man bara över att personer i min ålder eller till och med äldre kan vara så extremt omogna och elaka.

Allt är allt

Kategori: Allmänt

Det blev en sjal, solglasögon, lite chailatte och lite sushi. Precis perfekt.

Kalendern visar måndag men vi lever lördagkväll

Kategori: Allmänt

Hey there!

Kategori: Allmänt

Färgat håret svart. Är nyduschad. Myser framför tvn. Planerar en grym partyhelg. Stan imorgon. Luleå. Sol. Skinnjacka. Solglasögon. Converse. Fint, fina planer. Lite shopping. Lite chailatte. Ser framemot det. Ser framemot mycket. Punktpunktpunkt! Puss och nattinatt.

LÅ!

Kategori: Allmänt

Daaamn

Kategori: Allmänt

Efter cirka 10 dh-avsnitt och fem kaffekoppar är det nog läge att krypa ner i sängen och sova en stund!

Young

Kategori: Allmänt

Happy girl.

Kategori: Allmänt

Words

Kategori: Allmänt

Skrev nyss ett lååångt inlägg om de senaste dagarna + helgen men insåg fort att jag inte vill att alla ska kunna hålla koll på precis allt jag gör. Därför suddade jag och det blir ett sånt tråkigt inlägg istället. Kommer skriva då och då men inte allt för ofta. Ville egentligen bara säga att jag mår bra och att mitt liv äger just nu. Puss!