Elina Marklund

Lycka!

Kategori: Allmänt

No more school!!! Helt jävla underbart. Har precis gjort bort den sista redovisningen, det sista provet & den sista inlämningen. Är glad idag!!

I don't really care.

Kategori: Allmänt



Babbel

Kategori: Allmänt

Sitter på skolan men slutar snart. Ikväll ska jag & Johanna plugga som dårar hos mig, laga lite middag, och plugga ännu mer. Har verkligen inget liv just nu och kommer inte ha det förrän på onsdag. Kan inte fatta att jag bara har 2 dagar kvar att vara i skolan. Helt. jävla. sjukt! Skönt som tusan iaf :-)

@Fjortisfesten

Kategori: Allmänt

Är på fest hos Linuz. Dricker lite. Spelar lite sanning och konsekvens. Badar lite badtunna. Dansar lite. Skålar lite. Kalles ikväll :-) CIAO

@School

Kategori: Allmänt

Har tyvärr inget internet i längenhet men ska ta och fixa det någon dag. Hade inte tid att handla igår så ska försöka göra det idag, sen blir det filmkväll med mina fina. Ska försöka skriva lite på mitt arbete om Al-Qaida nu. Bye

Nothing

Kategori: Allmänt


Min depplåt i vintras. Beskriver nog rätt mycket. Festade mig igenom den tiden. Inga frågor tack, skriver bara av mig lite. Ciao!

Flytt

Kategori: Allmänt

Har packat ihop mina kläder, skor, smink och en massa annat nu. Mamma ska skjutsa mig till lägenheten snart, så jag flyttar in nu och kommer väl bo där hela sommaren tror jag. Skönt! Ska försöka hinna cykla till Coop ikväll och handla lite mat, schampoo, tandkräm och sånt nödvändigt sedan cyklar jag nog till min fina och sover där. Imorgon blir det movienight och på lördag klassfest hos Linus :-) Gissar på att det kommer bli en toppenhelg!
Vet dock inte om jag har internet i lägenheten men det löser jag nog annars på något sätt.

Den här måste ni se!

Kategori: Allmänt


Lista

Kategori: Allmänt

Vad heter du: Elina Lundqvist Marklund
Ålder: 18
Vad gör du: Ser en film på tv, inväntar träning.
Vad längtar du till: Till imorgon då Anton kommer hem från Barcelona, till jag gjort bort mitt tal, till jag flyttar till stan, till klassfesten, till balen och studenten! Rätt mycket.
Vad händer i helgen: Lite fest. Lite mys. Något sånt! 
Senaste hånglet: Anton!
Vad har du på dig: Jeans, tröja och en sjal + trosor då. Ingen bh! Alldeles för oskönt för att ha på sig det hemma.
Favoritöl: Gillar ingen öl speciellt mycket men om jag måste välja får det blir Corona (om det nu ens heter så)
Vad blir du glad av: Kärlek, mina vänner och min familj.
Vad blir du ledsen av: Lögner och svek. Säkert en massa mer.
Vad ska du göra idag: Träna och sen bara mysa framför TVn.
Favoritsnabbmatställe: Gillar Subland. Max funkar också.  
Vilken låt lyssnar du på nu: Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.
Vad dansar du till: Det som är bra. Partymusik.
Vem saknar du: Min pojkvän!
Nått någon inte vet om dig: Det finns säkert något sånt men känner inte för att ta upp det här. 




HUR

Svarar du i telefonen: Hej, eller hålla om jag vet att det är någon jag känner som ringer. Annars "Hej, det är Elina" eller något liknande. 
Tycker du om gul-bil-leken: Kul, men bara när man är först på att hitta en gul bil.
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Ehm, kring 100kr gissar jag på. Betalar det mesta med Visakortet.
Mycket är klockan: 18:36
Hur många kontakter har du på msn: Ehm jag vet inte. Kring 400 personer kanske.
Spenderar du en regnig dag bäst: Inomhus, framför en bra film.

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Alltså jag har ju konversationer på min telefon så det går inte riktigt att räkna så men jag gissar att det är Malin som undrade om jag ville komma till Tobbe ikväll.
Pratar du med på msn just nu? Ingen.
Ringde dig senast? Mamma
Pussade dig senast? Anton
Ska du träffa imorgon? ANTON :-))
Sov du med senast? Emelie, Malin och Tobbe. I Turkiet alltså :)
Festade du med senast? Turkietgänget.
Vem fick du senast sms av? Malin.

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Ne
Druckit så du spytt: Ja
Åkt vattenskidor: Ja
Åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: Tror det
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: Nej

Hemma

Kategori: Allmänt

Slutade sent idag och busstiderna är ju lite knasiga så kom hem för inte så längesen. Har skrivit nationellt prov i Ma B idag, skrivit klart mig tal och hållt i en redovisning så jag har haft fullt upp hela dagen. Har bara en uppgift kvar att göra i skolan nu sen är jag helt klar med allt :-) Planerar att skriva den sista uppgiften imorgon eftersom att jag slutar så tidigt. Slutar vid 11.10 tror jag. Får nog lägenhetsnyckeln imorgon också så då får vi se när jag flyttar dit, antar att det blir i helgen. Hoppas det! Jaja, nu ska jag börja leta upp mina fotbollskläder. Ciao!

Lägger in lite bilder från Alanya. På de första bilderna blir jag bortgift, till Tobbe...

Svar

Kategori: Allmänt

Anonym om Som i en film:
vilken film är det? känner igen den

Svar: Den heter Dear John!

Som i en film

Kategori: Allmänt

1289869884387_f_large
5684750980_24b25f4191_z_large
Slår på den här filmen att somna till ikväll. Natti

Dagen

Kategori: Allmänt

Har skrivit lite på talet och pluggat lite matematik eftersom att vi har nationella i Ma B imorgon. Det är väl allt jag hunnit med efter skolan idag. Just nu har jag tagit en liten paus från pluggandet för att se lite Big Brother men efter det så måste jag börja plugga igen. Funderar på om jag ska fara ut på en springtur också innan det blir för mörkt.

busbild!

Party in Alanya. Mer bilder kommer sen.

Kategori: Allmänt

15:32

Kategori: Allmänt




En bild på mig strax innan skolan och en på min nya klocka som jag köpte i Turk. Ambandet är från Thomas Sabo och det använder jag alltid.

Glad Elina.

Kategori: Allmänt

Blev precis på bra humör igen. Om bara en eller två veckor ska jag flytta in i en lägenhet i stan och bo där för mig själv hela sommaren. Iiih :-))

May

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och deppar lite. Hur fan är det ens möjligt att sakna någon såhär mycket? Ge mig torsdag, typ nu. Sen så plågar jag mig själv med att lyssna på låtar som jag egentligen inte ens klarar av att lyssna på. Som typ Lars Winnerbäck, jag får panik av hans låtar. Får världens flashbacks och sedan måste jag slå av låten, efter typ första meningen. Nä, så här kan jag inte hålla på. Går ut på någon promenad eller något istället sen ska jag se Barcelonas match på TV med lite gotta. Skola imorgon, dö.
 

Mums.

Kategori: Allmänt

For och såg fotboll idag med Sofie och Kim, nu ska jag laga middag. Tänkte göra mannagrynsgröt. Hade en period i vinter då jag åt mannagrynsgröt varje dag. Till frukost, lunch och middag. Kanske blir så nu igen. Mannagrynsgröt ♥

Kimmie

Kategori: Allmänt

Har haft en supermysig morgon med Kim. Han kom in och väckte mig vid nio och då slog vi på lite barnprogram som han låg och kikade på medan jag sov en stund till. Vi har hunnit med ganska mycket efter det men orkar inte rabbla upp allt. Det är bara onödigt :-) Nu sitter han i alla fall här i min säng bredvid mig och säger "Ska du slå av datorn snart? Elina!! Ska vi gå ut? Kom nu!!" osv så det är väl bäst att jag slår av då :-)

There aren't words to say whats happening in my heart

Kategori: Allmänt

Klarar inte av att sitta uppe längre. Har tänkt kliva upp i tid imorgon så därför är det nog bäst att sova nu. Ska fara och hämta ut min balklänning imorgon och sedan ta med lillebror till Böle för att titta på lite fotboll. När jag kom hem ikväll så hade Kim lagt sig så jag har inte hunnit träffa honom än. Har bara kikat lite på honom då han sov och herre vad fin han är min lilla prins♥

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och försöka sova. Natti!
Tumblr_lkg6n2uifx1qjrfh6o1_500_large
Hoppas dagarna går fort och att det snart blir torsdag!!

Home

Kategori: Allmänt

Kom hem vid 22.00 idag och det känns så himla skönt. Har haft en toppenvecka i Turkiet och det är väl allt jag orkar berätta här nu. Vi har gjort en massa roligt men jag sitter just nu och ser på Det blir bättre (Avsnitt 2) där Jonas Gardell berättar om hans hemska barndom. Absolut värt att se!

Hola

Kategori: Allmänt

Har precis gjort bort skrivdelen pa engelska nationella och det gick bra. Det var v'ldigt simpelt och jag var klar ganska fort. Som ni ser kan jag inte skriva de sista bokst'verna i v[rat alfabete av n[gon konstig anledning och jag vet inte hur man fixar det heller. Nu v'ntar jag bara p[ att johnny ska bli klar med nationella sen ska vi g[ och 'ta lunch. Efter det m[ste jag ta mig in till stan f;r att h'mta ut lite pengar sen ska jag k;pa balbiljetten! Ciao.

Me&Me

Kategori: Allmänt


Promenad!

Kategori: Allmänt

Har varit duktig och skrivit klart både svenskan och engelskan nu. Behöver lite frisk luft så ska ta med min fina lillebror ut på en promenad till banken för att hämta ut lite pengar sedan ska jag fortsätta vara duktig och städa mitt rum. Det behövs verkligen!

Min gose!!

Lunch

Kategori: Allmänt

Har skrivit klart den svenska bokanalysen nu och även hunnit börja med den engelska. Känner mig dock lite trött så jag tar en paus, äter lite lunch, vilar en stund och sedan skriver jag klart engelskaarbetet! :-)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Har börjat skriva på den svenska novellanalysen nu. Det var dock ett tag sen jag läste boken så vissa delar har jag glömt bort men det ska nog gå iaf. Efter att jag skrivit den börjar jag med min engelska novellanalys. Jippie vad roligt jag kommer ha idag! Juste, ska på dejt ikväll ;-) det ni.

En gammal bild på Emma, jag, lillebror Oscar och Daddycool.

Nattinatt prinsar och prinsessor.

Kategori: Allmänt

Ger upp nu. Det är sent och jag är trött. Imorgon ska jag vara super-mega-produktiv. Har tänkt hinna göra tre arbeten. Det borde jag hinna eftersom att vi slutar 11.10, jag har alltså hela dagen på mig. Har även bestämt mig för att hitta en balklänning, ska försöka iaf. Vill inte ta någon bara för att det är stressigt dock. Vill hitta en som jag verkligen tycker är fin. Det är svårt! Hur som helst ska jag försöka sova nu så jag orkar med allt det där imorgon.
Tumblr_lbi4a57pus1qdfujuo1_500_large_133104471_large
Någon kväll ska jag bygga en sånhär sovkoja i mitt rum.

Har egentligen inte tid men..

Kategori: Allmänt

SENASTE
1. Kompisen du träffade:
Johanna Lu. 
2. Personen du pratade I telefon med:
Mamma
3. Du fick SMS av: Anton :-)
4. Du kramade: Tror det var Johnny.

IDAG
5. Kläder:
Svarta jeans, rutig skjorta och sjal.
6. Bättre än igår: Vet inte riktigt, kanske.

IMORGON
7. Är det:
Onsdag, vilket betyder att vi slutar 11.10.
8. Planer: Typ, plugga hela dagen sen vara med min fina ♥
9. Något tråkigt som händer imorgon: Jo, svenska tal.

FAVORIT
10. Nummer:
23
11. Färg: Beror på
12. Årstid: Sommaren. Fast gillar mörkret på vintern, det är så mysigt.
13. Saknar du någon?: Moster, varje dag.
14. Humör för tillfället?: Superstressad och superglad på samma gång. Om nu det är möjligt

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?:
Kramade Anton!
16. Vad åt du sist?: Kalaspuffar och mjölk ♥ mumma!
17. Vad irriterar du dig på?: Oj, jag vet inte riktigt. Klarar inte av tjat och gnäll av mina småsyskon iaf, blir galen.
18. Tror du på distansförållanden?: Faktiskt inte.
19. Vem tänker du på just nu?: Tänker på hur tusan jag ska avsluta mitt svenska tal. Har inte tid att tänka på något annat och ändå sitter jag och skriver en löjlig lista till min blogg.. Suck!
20. Tror du att personen tänker på dig med?: haha, åh.
21. Vart reste du sist?: Prag!
22. Vad gjorde du igår kväll?: Tränade fotboll och var med pojkvännen :-)
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Enligt mig själv är jag inte speciellt lik någon av dem men enligt alla andra är jag en kopia av min mor.
24. Ler du ofta?: Jo!
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Antar väl att man ska svara kärlek på den här frågan..
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ibland!
27. I vems säng sov du i igår natt?: Antons!
28. Vilken färg har din tröja?: Vit, svart och grå.

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?:
Vet inte om det är möjligt men om det är det så har jag nog det.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Oui
31. Gråter du när du skadar dig?: Det beror på hur allvarligt jag skadar mig.

GLÄDJE
32. Är du en glad person?:
jo!
33. Vad gör dig glad?: Mina vänner, familjen, pojkvännen, sol & sommar, kramar. Kan nog inte räkna upp allt. 
34. Önskar du att du var lyckligare?: 
Om det går.
35. Är lycka överskattat?: Nej.
36. Kan musik göra dig glad?: Ibland.

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?:
Ja.
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Guess so.
39. Har du en flick/pojkvän?: Jo, världens bästa.
40. Är du nöjd med det?: Jo!
41. Är du kär?: Oerhört!

HAT
42. Vem hatar du verkligen?:
haha, ehm ;) Pass!
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Nej
44. Är du en mobbare?: Nej, gillar inte sånt. 
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?:
Många gånger. 
46. Har du blivit sviken någon gång?:
Jo.

SKOLAN
47. Gillar du skolan?:
Ibland, men inte just nu
48. Favoritämne?: Idrott
49. Värsta ämne :  Matematik
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?:  Verkligen inte. 

22:04

Kategori: Allmänt

Är less allt som har med skolan att göra just nu. Har kommit en bra bit på talet men jag måste ändra en del delar av det och fundera hur jag ska få ett bra slut på det. Förutom talet så ska jag skriva två novellanalyser i veckan, en på svenska och en på engelska. Jag bör även skriva klart två till arbeten eftersom att jag är borta hela nästa vecka. Utöver skolarbeten så ska jag även hinna med fotbollsträningar,fotbollsmatch, hitta en balklänning + skor, sälja 15 New Body-paket, fira min storasyster som fyller 21 samt pussa på pojkvännen som jag kommer sakna hur mycket som helst eftersom att vi inte kommer ses på ungefär två veckor (han åker också utomlands snart.) Allt detta ska jag alltså hinna innan lördag då jag åker. Det känns nästan omänskligt.

Lägger in lite bilder från Prag, eftersom att jag inte gjort det här än.




Äh, jag har inte tid nu. Mer bilder kommer sen.

NP

Kategori: Allmänt

Jag ska hålla i mitt tal imorgon och har självklart inte börjat än, typiskt mig. StressStressStress! Det känns som att den här natten kommer bli lång. Hur som helst, nu är det bara 4 dagar till jag åker utomlands igen och det känns så himla skönt att få komma bort från Piteå i ett par dagar.

43247606_large


Hoppas på fina dagar & galna nätter. Precis som förra gången!