Elina Marklund

Octomum!

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och ser Dr.Phil med mamma och det handlar om en kvinna som kallas Octomum, hon är från USA och födde nyligen åttlingar och har sedan tidigare 6 barn!!
Till saken hör att kvinnan är ensamstående, arbetslös och alla hennes barn är gjorda på konstgjord väg! Varav de tre första barnen är autister och överaktiva! Det skrivs mycket om detta i USA just nu och det pratas om det i alla möjliga TV program. Folket i USA verkar verkligen upprörda och nästintill galna, endel har reagerat så kraftigt att det åkt hem till octomum och krossat hennes fönster och hotat att döda henne, och visst tjejen kan inte vara helt frisk som bara fortsätter skaffa fler barn men hur krya i huvudet är de som vill döda henne?? Ska de 14 barnen behöva förlora sin enda föräldrar bara för att folk blir upprörda?
En sak jag inte fattar är dock hur en sådan här sak får hända?  För det måste ju ligga på läkerns ansvar att sätta stopp för någon sånt här. Någon måste ju få mamman att söka hjälp och inse att 14 barn klarar inte ens en superwoman av!

såhär ser kvinnan ut.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: